Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 834675 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ja sam se prijavio kod telekoma pre 2,3 meseca, i dobio sam prosle nedelje, ali bilo je problema nisu imali modeme..................

i ja ga imam recimo 2 nedelje..... zadovoljan sam......
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
presao kod monopolista i adsl radi ok tj super za sada Smile Smile
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
otrilike 10 dana  imam telekomov adsl  , naravno oni u zelji da dobiju sto vise korisnika i da zarade ( sto je u potpunosti legitimno ) zvali su narod od reda  da potpisuje ugovore a jednostavno kako  mreza nije spremna da opsluzi toliki broj korisnika javili su se problemi. Konkretno meni se sledeca situacija redovno desavala , po nekoliko sati dnevnio uopste nisam imala konekciju , ili bude uzasno spora , na pola skidanja nekog fajla zablokira i tako svaki dan. Jedva sam uspela da dobijem njihov korisnicki servis ( 30 min cekanja na vezi ) , objasnila sam kakav problem imam , na sve to operater se prakticno izdrao na mene i rekao da ne smem da uopste iskljucujem modem (cak ni kada je komp iskljucen,) ali uopste, znaci sve vreme dok kod njih placam adsl mora biti ukljucen i spustio mi slusalicu  !!?? Navodno to je razlog sto me kasnije zeza konekcija . Ja nisam tehnicki obrazovano lice ali jednostavno zdrav razum mi ne dozvoljava da u to poverujem ...ko je ovde lud ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
BlackBerry 
@goccam
Nije me te zao ni malo... Umesto da si podrzala nekog od provajdera,ti otisla kod tih komunista...
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Jel zna neko kad u Sapcu pocinje ugradnja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@goccam
Nije me te zao ni malo... Umesto da si podrzala nekog od provajdera,ti otisla kod tih komunista...
Bravo ti  ! Pa bilo bi zalosno da si stariji od 15 godina i da si ti napisao ovakav post... I da teorije zavere  sto volim 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson K810i
Prijavio sam se kod Verata, telekoma i PTT. Od Verata sam dobio odgovor posle par dana da imam uslove ali da nema slobodnih portova. Od telekoma nista vec 2 meseca. Videcemo sta ce da kazu ovi iz PTT kod njih sam se prijavio tek pre neki dan. Provalio sam da ovde mnogi ljudi mesaju zadnja dva operatera. Telekom i PTT nisu isti operateri (valjda sami sebi udaraju konkurenciju) cak im ni cene nisu iste. Evo cenovnika koji ce se primenjivati od prvog februara kod PTT-a:
ADSL za fizička lica     Osnovna cena     Cena sa popustom
Paket ADSL servisa    prva 3 meseca    3-6 meseci(10%)    6-12 meseci(15%)    preko 12 meseci(20%)
256 Kbps/64 Kbps    1.400 din         1.260 din                          1.190 din             1.120 din
512 Kbps/128Kbps    2.100 din        1.890 din                         1.785 din                    1.680 din
768 Kbps/192 Kbps    2.800 din        2.520 din                         2.380 din                    2.240 din
Ortak je dobio adsl kod PTT za nekih 15 dana od prijave, ali ovde definitivno postoji stepen agregacije i desava se da se bas ugusi protok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
otrilike 10 dana  imam telekomov adsl  , naravno oni u zelji da dobiju sto vise korisnika i da zarade ( sto je u potpunosti legitimno ) zvali su narod od reda  da potpisuje ugovore a jednostavno kako  mreza nije spremna da opsluzi toliki broj korisnika javili su se problemi. Konkretno meni se sledeca situacija redovno desavala , po nekoliko sati dnevnio uopste nisam imala konekciju , ili bude uzasno spora , na pola skidanja nekog fajla zablokira i tako svaki dan. Jedva sam uspela da dobijem njihov korisnicki servis ( 30 min cekanja na vezi ) , objasnila sam kakav problem imam , na sve to operater se prakticno izdrao na mene i rekao da ne smem da uopste iskljucujem modem (cak ni kada je komp iskljucen,) ali uopste, znaci sve vreme dok kod njih placam adsl mora biti ukljucen i spustio mi slusalicu  !!?? Navodno to je razlog sto me kasnije zeza konekcija . Ja nisam tehnicki obrazovano lice ali jednostavno zdrav razum mi ne dozvoljava da u to poverujem ...ko je ovde lud ? Smile

meni se to recimo ne desava..... mozda zbog toga sto ne iskljucujem modem  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

ne znam da li je to jedini izgovor ali u tome ima istine...
moj prijatelj takođe ima adsl (ne znam preko kog provajdera) i imao je sličan problem...2 sata mu radi net, pa pola sata ne radi i tako po ceo dan...
kada je zvao operatera telefonom, ovaj mu je rekao da se malo strpi, da je mreža preopterećena tj. da imaju neke probleme ali da nikako ne isključuje modem pa čaki i kad je komp ugašen...posle 2,3 dana net mu se stabilizovao i sada mu radi sasvim ok...
pošto verovatno ima više korisnika nego što je planirano izgleda da ''novajlije'' imaju više problema u početku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
a što modem ne sme da se isključuje?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.