Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 833864 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11149
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Ma jebo im pas mater. A ne znam kako ide to preko proxija? I ja očekujem da mi se uvede ADSL, al' ako ja neću moći da skidam muziku, filmove i programe sa neta, onda mi i ne treba ništa brže od dial-upa.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola Luxan RAZR2
Slazem se.
Ne znam kog provajdera cekas, ali ako je neki od ona tri...
Mada ni sa ostalima nisi bezbedan, jos nije provereno nista. A kako su krenuli...
Ne znam samo ko ce da uplacuje 512 i 768 da bi surfovao i skidao mail.
i 256 je mnogo za to...
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11149
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Slazem se.
Ne znam kog provajdera cekas, ali ako je neki od ona tri...
Prijavio sam se kod Sezama i Telekoma, pa ko prvi izađe sa konkretnom ponudom, kod njega ću.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola Luxan RAZR2
Ja sam resio da okusam srecu sa Telekomom, pa sad nek nam je Bog u pomoci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E71
Meni ionako ne radi p2p kod Neobee-ja,pa se snalazim drugacije.Ovako mozda i ne znaju sta skidam pa mi ne salju prijave.Kad bi samo znali... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola Luxan RAZR2
Jel zna neko dal je moguce da mi stigne takva prijava i zbog direct downloada ?
Recimo tipa tuzila te Metalika jer si sa tog i tog sajta skinuo taj i taj mp3...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N70
..ja bih voleo da mi neko ovde pomogne . znaci, pocetkom decembra sam se prijavio za ADSL pristup kod mt:s-a i jos onda su mi javili da nemaju slobodne pportove i da ce krajem meseca sve biti regulisano . ali, naravno, krajem meseca nista nije bilo regulisano, vec sam ih ponovo zvao, i oni meni kao, tokom januara ocekujemo ukljucenje, stavise pocetkom, molimo vas budite strpljivi !      Smile
..e sad, ja sam ih jos makar 5 puta zvao od nove godine, cisto da ih podsetim da sam prijavljen i da cekam, i evo pre nedelju dana mi kazu da ona prica o pportovima nije tacna, znaci oni imaju portove, ali nemaju opremu ( modeme ) i da ce ih zvanicno dobiti tokom januara . znaci, prebukirani su zahtevima za prikljucenje, i cekaju opremu, i do skoro je bilo sredinom jenuara, a sada je ( zvanicno ), krajem januara . znaci, krajem januara ce oni mene pozvati, radi dalje procedure      Smile    Smiley 1 Smiley 1

Ja bih vas pitao da li je to tacno sto moj matori prica, da u stvari svi provajderi ADSL mreze ( u Srbiji ) zavise od Telekom Srbije i da li ni oni ni niko drugi nemaju uslova za prikljucivanje novog korisnika, eto recimo do kraja januara ..ja stvarno nemogu vise da cekam, ovi iz mt:s-a su majmunchine koje u stvari mogu (ali nece) da nabave opremu jer cekaju da ista pojeftini, pa eto sada oni nas p*caju      Smile     Smile Smile
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola Luxan RAZR2
Pa kazi ti lepo njima da ti imas opremu samo nek ti oni to uvedu odma. I ako kazu da moze tako ti kupi lepo neki modem za 20-tak evra i gotova stvar. Jos ces i imati stvarno svoj modem tako da niko ne moze da te zeza u slucaju menjanja provajdera, slobodan si ka tica  Smile
Ako je samo u tome problem, eto ti si na konju. Mogao bi da prodjes i mnogo gore, kao ja recimo, sve ti uvedu posteno naplate, a onda zabrane P2P download. Pa sad visim po forumu samo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Kakve prijatelje imam, neprijatelji mi ne trebaju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6600
E stvarno mi je muka od ovog Telekoma  Smile
U mom mestu koje je 10km(oko 15000stanovnika) od Novog Sada ima nas na hiljade koji čekamo telefonski priključak,a ostali stanovnici su "dvojnici". Ja podnosim zahtev za broj već 15godina! A o ADSL-u mogu samo da sanjam...E baš smo baksuzi mi, stanovnici mafijaške države i žrtve Telekomovog monopola  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple Iphone 3G 8GB
ja sam se prijavio kod telekoma pre 2,3 meseca, i dobio sam prosle nedelje, ali bilo je problema nisu imali modeme..................
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.