Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 883342 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Videli smo ali ne verujemo.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ma ljudi sta se primate, povecace svi. Valjda kapirate da je Telekom monopolista, tacnije da jedini ima link sa inostranstvom i da provajderima daje na kasicicu, pod uslovima koje sam odredjuje. Znaci sada se ceka da se nesposobni Telekom nakani da to uradi, a kada uradi, svi ce provajderi dobiti to povecanje. Valjda vam je jasno da svaki provajder kome bi palo na pamet da isto ne omoguci krajnjim korisnicima, bio ubrzo potpuno ekonomski unisten. Znaci dbijamo svi brzi internet, to je sigurno, samo je pitanje koliko ce Telekom to brzo napraviti.

Nego mene nesto druo interesuje, ako neko zna. Logicno bi bilo da se i cene prepolove. Znaci interesuje me kada sad neki novi korisnik dodje, NAKON povecanja brzina, ne verujem da ce on onda dobiti stari paket, recimo 256/64, po ceni koju oni koji su imali srece da budu korisnici u trenutku povecanja brzina placaju 512/64. Znaci logicno bi bilo da se formira novi cenovnik i da se po cenama koje su sada bile za postojece pakete, ubuduce prodaju ti duplo brzi dw paketi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
UNIX
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6120c
Promena brzine (porta) nema veze sa provajderima, sve se radi u centralama, tj. sve to radi (nazalost) telekom, tako da, dzaba Veratu nezavisan link, on je i dalje nemocan jer su centrale Telekomove. To sto je komsi promenjena brzina, verovatno je zato sto je platio da mu je povecaju Wink Sacekajte 1. septembar, eto, moji su vec poslali nam mail (neobee) a verujem da ce i vecina ostalih uskoro isto uraditi. Cene ne verujem da ce se menjati, posto vise nece ni biti sporijih paketa, jednostavno ce se zameniti 256 za 512 i to je sve. Tj. paketa 256/64 nece ni biti, tako da ce najjeftiniji paketi i dalje kostati onoliko koliko sada kostaju...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Cekaj, VErat ima svoj link? Ja sam mislio da samo Telekom ima link sa inostranstvom i da ga onda prodaje ostalim provajderima. Jel ima jos neko svoj link?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 304
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ne, samo Verat ima oko 160 Mb ka inostranstvu koji nemaju veze sa telekomom. ostatak otkupljuju upravo od telekoma. i zato ih i telekom zajebava stalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Bosch 
Evo malopre zvao ponovo sad mi kazu u toku meseca jos nije stupilo na snagu. Ja pitam kad u toku meseca kazu pred kraj ovog eventualno pocetkom sledeceg.Znaju li ovi bilo sta pitam se
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Svi provajderi će udvostručiti brzine ADSL usluga.Jer su svi provajderi telekomove "mušterije" i nelogično je da telekom svojim korisnicima udvostruči brzinu,a da provajderima prodaje po istim cenama ali duplo manji protok,i oni će dobiti iste uslove,je telekom ima i tu veliku zaradu,ustvari telekom ima zaradu od svakog ADSL priključka u Srbiji.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson W800i
Moraćemo da sačekamo još mesec dana...

27.07.2007

Korisnicima  ADSLa  duplo brži pristup Internetu po postojećim cenama od
01. septembra

Preduzeće  za  telekomunikacije ŤTelekom Srbijať a.d. obaveštava javnost
da će od 01.09.2007. godine, svim svojim korisnicima usluge ADSL pristup
Internetu  omogućiti  duplo brži pristup Internetu po postojećim cenama.
Nove  brzine će biti 512, 1024 i 1536 (umesto postojećih 256, 512 i 768)
Kbs   sa  neograničenim  pristupom  Internetu,  sa  cenama  koje  ostaju
nepromenjene  i  koje se kreću u rasponu od 1208 do 2415 dinara mesečno,
bez PDV-a.

izvor http://www.telekom.yu/MEDIJI/Saopstenja.aspx?ac=snews&ui=8627
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
koji smaraci  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0;MEGAU
mob
SonyEricsson t68i
e ako ovo ne bude ima bre da Draska da obesimo na najvecu banderu koji je telekom digo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.