Mislim da je to sve povezano kako treba: iz telefonske utičnice ide kablić na spliter, iz splitera jedan na ruter jedan na telefon. Probao sam i bez telefona i direktno iz utičnice na ruter i opet isto. Spliter sam testirao kod prijatelja i kod njega radi normalno. Pada mi na pamet da nije problem u samoj utičnici, ja do sada nisam obraćao pažnju na nju pošto mi je telefon normalno radio
« Poslednja izmena: 23. Jan 2015, 10:22:34 od profesorb »
Mislim da sam ranije negde napisao na podatak o 25mb/s...
Ja imam problem isto sa protokom, kada mi je upaljen IP TV, dakle upalim tv koji zauzima 8mb/s parice (koliko sam upoznat) i odmah je internet skoro neupotrebljiv, a cim ugasim tv, internet je ok... Ima li jos neko slican problem?
Hm mislim da su smanjili potreban protok za IPTV na 5mb, 1,2/1,5mb za VoIP ko ima...ili tako nesto. Moj ortak ima slican problem i nista mu do sada nisu uradili...jedino mu uz onaj crveni pirelijov ruter kao radi nesto malko bolje. Ja sam imao jetspeed ruter nekada i nisam imao tu vrstu problema
Poštovani MTS-u, platio sam zaostale račune za IPTV i internet u iznosu od 15 000 dinara. U međuvremenu istekao mi je ugovor 30. jula 2015. godine i stigao na naplatu iznos od još 15 000 dinara za opremu, a da me o tome niko nije obavestio. Pitam Vas: da li postoji mogućnost da iskoristim tri meseca koja sam platio, a nisam koristio Vašu uslugu, i da li baš moram da platim opremu koja mi nije potrebna (računam da mi nečete omogućiti korišćenje još tri meseca IPTV-a i interneta). Znam da Vam se može tako i da ste u pravu, pitam Vas onako - ljudski.
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра. Ћклај конза Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.