Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 835184 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Jel još nekog zeza net, ko je na Telekomovom ADSL-u, poput mene? Radio mi je 2 godine besprekorno, i od pre neki dan (dan pre nego što su zvanično uveli ove Net pakete), veza mi puca, pogotovu u večernjim satima, par puta, ili uspori, recimo ja imam click 4 paket, obično na speedtestu ide oko 3.40 download, sad bude oko 1.3 do 1.5 neko vreme, posle sve ok. Večeras sam baš popizdeo, pukla mi veza jedno 15 puta u zadnjih 2 sata. Jel ima neko još takvih problema?

isto to se desava i sa orion-om Smile imam 16/1 paket i do recimo 20 h radi kao doxa a posle 20 h pa sve negde do ponoci je banana  Smile skida sa privatnog trakera sa 5 kB/s max.  Smile korisnicki servis mozes dobiti jedino ako jebes neku od radnica i to na mob.  Smile jbg,  u kakvoj "drzava" zivimo, dobro da uopste imamo internet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia 
Trenutno najbolja akcija sa ugovorom od godinu dana

http://www3.ptt.rs/akcija_adsl_2013/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Brzina nije garantovana,a i brzina od 20 mbit preko telefonske infrastrukture je veoma teško ostvariti.Na nekim mestima sam pročitao da je 16 mbit-a neki maksimum.
Kad se kod telekoma uzima IPTV u kombinaciji sa ADSL-om,adsl paketi brži od 10 mbit ne mogu da se uzmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia C5-00
Brzina nije garantovana,a i brzina od 20 mbit preko telefonske infrastrukture je veoma teško ostvariti.Na nekim mestima sam pročitao da je 16 mbit-a neki maksimum.

Ево у калуђерици код девојке ни 5 мегабита у секунди нема шансе, чим смо дигли пакет на 5 не мож да се повеже на дуже од 2 секунде... Спуштен макс на неких 4 мегабита и тако ради... Реално негде на 3.6-3.9...

И после ми кажу адсл бољи од кабла... Дал да плачем ил да се смејем... Пошто мом каблу и ових 10 мегабита сића....
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 21:27:30 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Sony xperia
Sve to zavisi od duzine i kvaliteta kabla. Npr meni je propusnost oko 23 mega maksimum. Gura komotno i bez problema net na 6 mega i 2 boksa za ip tv. Net ako mi je za sve ove godine koriscenja puko mozda 5-6 puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 692
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 24.0.1312.57
ali ovi u telemagarekonju su totalni šupci i nesposobnjakovići...dobiti njihovu tehničku podršku ili prodaju je naučna fantastika ili čekati treošiti impulse i kulirate 45 min do sat ipo ako ne prsne baterija bežičnog!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia 6600
Ne znam ni kako da nazovem ovu temu ali problem je sledeci.
U toku celog dana dolazi do prekida ADSL interneta i pogase se lampice na tuteru (TP Link TD-W8901G). Pozovem call centar BeotelNet i kazu da je kod njih sve ok. U jednom trenutku podignem slusalicu fixnog telefona i cujem zvuk kao da se salje fax ili modemski pristup reko dial-up. Prijavim kvar i kod telekoma, oni kao ne mogu tu nista da pomognu...bla bla bla. Preko online pristupa izvadim listing telefona i tu se zgranem. Gomila poziva(preko 80) ka broju 0800272727.Bilo je poziva jos od oktobra 2012, ali samo par dnevno Pozovem sa telefona i sam ose cuje automat övaj poziv je besplatan"i opet zvuk modulacije modema. Sad sumnjao sam na risivere od Total Tv ali i njihov call centar kaze da to nema sanse da se desava. Pozovem 988 da pitam kom korisniku je dodeljen taj broj 0800. Kaze da nemaju informaciju kome je dedeljen. Stvarno ne znam sta se desava. Da li je moguce da ruter poziva sam taj neki broj ili sam ja nesto umislio. Broj je besplatan, ali nije u tome problem.
Ima li neko ideju sta moze da bude?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
BlackBerry 
Pitanje za telekomov adsl:

koristim onaj stari paket Click4. Ne pratim baš često dešavanja, ali zapali mi za oko novi paketi. Čini mi se da sam video da u svakom momentu može da se pređe na novi. E, sad, imam još nešto više od godinu dana ugovora. Mogu li ja sad preći na novi Net5 paket, bez ikakvog produženja ugovora ili slično? Pošto je cena potpuno ista za Click4 i Net5. A 5 je bolje nego 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia 300

koristim onaj stari paket Click4. Ne pratim baš često dešavanja, ali zapali mi za oko novi paketi. Čini mi se da sam video da u svakom momentu može da se pređe na novi. E, sad, imam još nešto više od godinu dana ugovora. Mogu li ja sad preći na novi Net5 paket, bez ikakvog produženja ugovora ili slično? Pošto je cena potpuno ista za Click4 i Net5. A 5 je bolje nego 4
Ako se ne javi neko ko zna odgovor pozovi 19813 za tu informaciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Novi paketi su znatno jeftiniji,click 4 paket je skuplji od net 5 paketa,čak je skuplji i od net 10 paketa,tako da u ovom momentu ti 4096/512 Kb/s plaćaš skuplje nego paket koji ima 10 Mb/1Mb.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.