Ove mazge iz lelekoma ne planiraju da menjaju politiku? Pa trebaju svi korisnici koji mogu da menjaju provajdera, da promene istog momenta... Pa kad vidim ponudu koju daje sbb, ne mogu da verujem da ovi iz lelekoma gledaju tek tako i nista ne menjaju... Jedva cekam da se zavrsi ugovor, necu da kazem da nisam zadovoljan pruzanjem usluge interneta jer mi se nije desavalo cesto da ima prekida ali posto imam iptv koji ima strasno losu ponudu kanala prosto mi se vise ne nekoristi ni jedna usluga...
Jedino sbb ima bolju ponudu od iptv-a, total tv je isto sranje.Ja sam prešao na wireless net i mnogo sam zadovoljan, jer je mnogo bolji i stabilniji od adsl ping nikada ne prelaizi iznad 5 a download nikad ne varira.
Ove mazge iz lelekoma ne planiraju da menjaju politiku? Pa trebaju svi korisnici koji mogu da menjaju provajdera, da promene istog momenta... Pa kad vidim ponudu koju daje sbb, ne mogu da verujem da ovi iz lelekoma gledaju tek tako i nista ne menjaju... Jedva cekam da se zavrsi ugovor, necu da kazem da nisam zadovoljan pruzanjem usluge interneta jer mi se nije desavalo cesto da ima prekida ali posto imam iptv koji ima strasno losu ponudu kanala prosto mi se vise ne nekoristi ni jedna usluga...
Nemoj da brkas babe i zabe...
Telekom prodaje adsl dok SBB nudi kablovski net. Odatle i razlika u ceni...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2012, 15:40:05 od chelavi1 »
Sto se tice stabilnosti, podrske nikada ali nikada ne bih promenio Telekom. Nazalost brzine su takve kakve jesu..i ja bi voleo da imam 50mb ali sta je tu je. U principu kada pogledam kako radi ortaku SBB koji zivi preko puta mene i vise sam nego zadovoljan
"И да сви Срби напусте Косово, остали би монаси! И да оду монаси, остале би цркве! И да разоре цркве, остала би црквишта! И да затру црквишта, остале би кости косовских јунака којима је засејана косовска земља! И да изметну кости, остале би сенке наших предака и свих оних који су икада на Косову живели и у косовским светињама молили!!!"
Sto se tice stabilnosti, podrske nikada ali nikada ne bih promenio Telekom. Nazalost brzine su takve kakve jesu..i ja bi voleo da imam 50mb ali sta je tu je. U principu kada pogledam kako radi ortaku SBB koji zivi preko puta mene i vise sam nego zadovoljan
Dobro brate ja razumem da radiš u telekomu pa ih reklamiraš ali imamo i mi neka iskustva sa njima...
Dobro brate ja razumem da radiš u telekomu pa ih reklamiraš ali imamo i mi neka iskustva sa njima...
Ma zabole mene za lelekom, imam ja dosta konflikta sa njima. Ali ruku na srce svaki problem koji sam imao mi je resen u roku od jednog dana. Sbb centrala za moj grad je nekih 350 metara od mene i pet dana cekam za pisljivo pojacanje signala. Kod ortaka krene nevreme internet mu sljaka ko da je dail up...ja barem tih problema nemam. Dal su savrseni daleko od toga, ali barem u mom gradu su bez premca
"И да сви Срби напусте Косово, остали би монаси! И да оду монаси, остале би цркве! И да разоре цркве, остала би црквишта! И да затру црквишта, остале би кости косовских јунака којима је засејана косовска земља! И да изметну кости, остале би сенке наших предака и свих оних који су икада на Косову живели и у косовским светињама молили!!!"
Samo zbog ovoga je produzen ugovor kod njih. Sta ce mi net koji samo puca. Za sve ove godine, desilo se 4-5 puta da mi vrisne net. Jednom, da kazem visa sila. Pucao Sv. Ilija i ceo link otisao. Jednom, zadnji put, zbog idiotske gluposti s njihove strane. Ostalo, tehnika je bre. Desi se. Nista nije vecno.
Imamo razlog - nemamo komplekse Imamo cosak, ulicne kodekse Imamo THC, imam ga u krvi Ko ima problem gotov je prvi Imamo nekad - nekad i nemamo Ali kad nemamo akciju spremamo