Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 645 646 648 649 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 841636 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
čitala sam po nekim forumima(benchmark i sl.) da beotel uz beocity pruža najlošiju adsl uslugu(šatro kao najpovoljniji kad ono opa Đurđo), sa filtriranjem portova(minimalna p2p brzina), da veza često puca, da je tehnička podrška jako jako loša...ne znam, ne bih se usudila. meni ne treba ruter koristim net samo na jednom kompu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Vidim da pljujete po beotelu, a neko je pomenuo i da beotel daje jednportni ruter pa rekoh da prenesem svoje iskustvo.

Bio sam do kraja septembra kod telekoma, istekao mi je ugovor, posto nije imala neka ''korektna'' promocija, uglavnom mi nude neki paket uz iptv, presao sam kod beotela. Od dana kada sam vratio opremu telekomu i uzeo migracioni kod, proslo je 48 sati, pozvali su me iz beotela, dali mi opremu i ukljucili intenet. Posto mi je bio potreban wireles ruter rekli su mi da je jednokratna doplata 1000 dinara, doplatio sam, dali su mi TP-link wireless router sa 4 porta (W8901GB).

Sklopio ugovor na 18 meseci, mesecna cena mi je 1000 din za 4 mb, sve od prvog dana radi kako treba, bez gasenja, veza ne puca, apsolutno nikakav problem nemam. Neko je pomenuo filtriranje p2p saobracaja, takav problem nemam, torrenti sljakaju u fullu. Takodje sto se tice tehnicke podrske, imao sam prilike da ih 2 puta pozovem kada sam cekao da mi posalju opremu i bili su krajnje ljubazni i korektni.

P.S. Neko je vidim pitao za switch kod beotela, ortak ga koristi za 3 kompa i radi bez problema, mada je moj savet da ''prezalis'' 1000 din i uzmes od njih ovaj wireless, ima 4 porta i jednu antenu, inace sva cetiri porta rade za net bez problema, nije kao kod telekoma gde uglavnom rade samo po dva.
Ja sam sa juga dole, Vranje je u pitanju, rekoh da vam prenesem iskustvo sa beotelom. Umrezen sa burazerom, po 500 kinti mesecno (kada se podele troskovi) za navedenu brzinu je sasvim ok.
« Poslednja izmena: 09. Nov 2011, 17:11:27 od presvega »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia 3120c
Vidim da pljujete po beotelu, a neko je pomenuo i da beotel daje jednportni ruter pa rekoh da prenesem svoje iskustvo.

Bio sam do kraja septembra kod telekoma, istekao mi je ugovor, posto nije imala neka ''korektna'' promocija, uglavnom mi nude neki paket uz iptv, presao sam kod beotela. Od dana kada sam vratio opremu telekomu i uzeo migracioni kod, proslo je 48 sati, pozvali su me iz beotela, dali mi opremu i ukljucili intenet. Posto mi je bio potreban wireles ruter rekli su mi da je jednokratna doplata 1000 dinara, doplatio sam, dali su mi TP-link wireless router sa 4 porta (W8901GB).

Sklopio ugovor na 18 meseci, mesecna cena mi je 1000 din za 4 mb, sve od prvog dana radi kako treba, bez gasenja, veza ne puca, apsolutno nikakav problem nemam. Neko je pomenuo filtriranje p2p saobracaja, takav problem nemam, torrenti sljakaju u fullu. Takodje sto se tice tehnicke podrske, imao sam prilike da ih 2 puta pozovem kada sam cekao da mi posalju opremu i bili su krajnje ljubazni i korektni.

P.S. Neko je vidim pitao za switch kod beotela, ortak ga koristi za 3 kompa i radi bez problema, mada je moj savet da ''prezalis'' 1000 din i uzmes od njih ovaj wireless, ima 4 porta i jednu antenu, inace sva cetiri porta rade za net bez problema, nije kao kod telekoma gde uglavnom rade samo po dva.
Ja sam sa juga dole, Vranje je u pitanju, rekoh da vam prenesem iskustvo sa beotelom. Umrezen sa burazerom, po 500 kinti mesecno (kada se podele troskovi) za navedenu brzinu je sasvim ok.

Hvala na konkretnom odgovoru,naročito što je iz iskustva.Nisam išao u predstavništvo tj imaju zastupnike da pitam a ako ima doplata za 4 porta to je ok 1000 din jer bi i switch verovatno toliko platio.Ako sav protok lepo šljaka onda je odlično.Imam drugara u Nišu koji bi trebalo ovih dana da se prebaci na beotel pa ću verovatno i njega sačekati.A onda uzmem i mts tarifu upola cene i za 1500din i net i mobilni!!!E to je nešto!!!

btw,kod beocitija piše za p2p protokol,doplaćuje se i sl,a kod beotela a nisam baš siguran ni da li neko od provajdera ovih većih uopšte filtrira....verat,telekom,čini mi se ni orion,to znam iz iskustva...
« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 12:55:40 od dundjer.nikolic »
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Eunet je mnogo poznatiji provajder od Beotela, ali i oni filtriraju pa je drugar prešao na telekom... nego ja sam samo rekla za ove napaćene likove što nisu javili ovde na forumu za akciju kod ptt-a... ali dobro, neka... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia 3120c
Eunet je mnogo poznatiji provajder od Beotela, ali i oni filtriraju pa je drugar prešao na telekom... nego ja sam samo rekla za ove napaćene likove što nisu javili ovde na forumu za akciju kod ptt-a... ali dobro, neka... Smile

Mora se prati...Mesec-dva pre isticanja ugovora mora da se prati
Interesantno.A kako i to da znam,dal filtriraju!!Kod njih pa ne piše,a ovi na bechmarku kazu da je sve ok sa beotelom,nema filtriranja
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
HTC Wildfire S
Imaju li kakve promocije sad ?
Istice mi ugovor za manje od mesec dana, bio sam na onome 4 click po ceni jednog..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
Има, на неки начин: бокс пакети.

Citat
Box paketi Telekoma Srbija objedinjuju usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije.
Od sada možete da imate skockane sve telekomunikacione usluge na jednom mestu uz jedan račun i povoljnu cenu.

Štedite - usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije plaćate znatno jeftinije u paketu, nego kao pojedinačne
Jednostavnije - Dobijate jedan račun za sve usluge
Optimalno -paketi su kreirani tako da zadovolje standardne potrebe korisnika

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Sto se tice filtriranja, ja nisam imala takva iskustva sa Eunetom. Moze li neko da kaze na koji nacin je to izvalio? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Jel ima nekih insajderskih informacija vezanih za to dal' će biti nekih povećanja brzina u skorije vreme? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 440
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
što se mene tiče, ne moraju da povećavaju brzine. bolje neka spuste cene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 645 646 648 649 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.