Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 568 569 571 572 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 833969 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Da li je neko imao slican problem..pre par dana sam ubacio adsl i od tada ne mogu da koristim web cam mogu da gledam druge ali ne i oni mene .Ima li to neke veze sa ads i st atrebam podesiti..?hvala...
Ne bi trebalo. Doduse zavisi i od brzine konekcije. Ako i dalje zeza, baci pitanje u novoj temi, otvori je ovde:
http://forum.burek.com/pc-klinika-doktori-za-vas-kompjuter-b36/

Moj problem je sledeci. Imam Telekomov ADSL 2048/256 paket. Desava mi se to da mi prilikom download-a brzina opada. Od tih maksimalnih 200 kb/s padne na svega 50-60, pa poraste na 130. Usvakom slucaju varira, bez obzira da li to bio torent ili obican down. E sad, kada resetujem ruter, brzina se vrati na tih famoznih 200 kb/s, ali opet posle kraceg vremena opadne. I tako u nedogled... Da li neko zna u cemu je problem?
Moze lako biti do sajta sa koga skidas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Zato lepo svi na kablovski.
Ja cu sada da se prebacim. Jeftiniji je od ADSL-a, a brzi. Uz paket digitalne televizije dobijas 4 mbps internet konekciju besplatno i sve to ukupno izadje jeftinije od ovog osnovnog telekomovog ADSL-a koji malo - malo, pa ne radi.

Ja ne kontam problem, moj adsl kod telekoma radi prilicno dobro. A sto se kablovske tice, tu je moje iskustvo prilicno lose, a izmedju ostalog i ostalih ljudi u Kragujevcu, SBB ovde radi kao traktor, a telekom 99% vremena radi kako treba.

Moj problem je sledeci. Imam Telekomov ADSL 2048/256 paket. Desava mi se to da mi prilikom download-a brzina opada. Od tih maksimalnih 200 kb/s padne na svega 50-60, pa poraste na 130. Usvakom slucaju varira, bez obzira da li to bio torent ili obican down. E sad, kada resetujem ruter, brzina se vrati na tih famoznih 200 kb/s, ali opet posle kraceg vremena opadne. I tako u nedogled... Da li neko zna u cemu je problem?

Svaki website ima odredjen dozvoljeni bandwidth koji zavisi od paketa koji je kupljen od hosting providera. Sto ce reci, ako gomila korisnika krene sa downloadom sadrzaja sa odredjenog sajta, moze da dodje do situacije gde je sajt popunio kapacitet odlazne brzine, pa ti ne mozes da ostvaris maksimalan download. Prilikom starta downloada registrovana brzina se uglavnom uvek postvlja na maksimum, pa tek onda padne na realno stanje. Ovo se najcesce desava kod, web storage sajtova kao sto su rapid, megaupload itd, ako imas premium nalog kod njih, onda ti daju prioritet brzine, a ako ne onda dobijes sta dobijes. Inace stanje koje si ti napisao je veoma karakteristicno za skidanje sa rs-a, mu-a, ms-a itd, tj bas storrage sajtova bez premium naloga.

Druga stvar koju treba da proveris ukoliko imas ove nove modeme, srpski receno "sa antenicom", da li ti je zasticen bezicni pristup modemu. Vecini ljudi se desava, da nije, pa im komsije kradu net.

Jel jos nekome net radi bezveze ceo vikend na telekomu?? Meni ceo vikend pokazuje brzinu do 2,5mbps, i ping od 180 do 300.. ne znam u cemu je stvar, inace sam na paketu 4mbps, i ping mi nije isao preko 50
Isto pitanje kao i gore, da li ti je modem sa antenom, i da li ti je, u tom slucaju, zasticen bezicni pristup modemu.  Drugo pitanje koji antivirus, firewall koristis? Trece, koji operativni sistem? Cetvrto kada si poslednji put formatirao hard? I peto, kada si poslednji put radio antivirus scan celog sistema?
« Poslednja izmena: 26. Maj 2010, 13:08:23 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
BlackBerry 
problem resen. komsiluk krao net. pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ima li neki telefon ili mejl za zalbe u vezi Telekoma. Mesec dana me prebacuju kod drugog provajdera.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Philippines
OS
Windows 7
Browser
Mozilla AskTbCLM 3.8.0.12
mob
Siemens 
pokusaj ovde ratel

mada telekom je to ali vredi pokusati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
« Poslednja izmena: 07. Jun 2010, 15:30:04 od lesa3 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ima li neki telefon ili mejl za zalbe u vezi Telekoma. Mesec dana me prebacuju kod drugog provajdera.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
nemoj se nerivras ne valja na ovu vrucinu  Smile Smile
jel si presao sa mik kodom i jel si vratio opremu telekomu?
ili si otkazao kod telekoma tj raskinuo adsl bez mik koda?
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750i
ja sam sa MIK-om pre mesec dana presao na Telekomov ADSL u roku od 3 dana. I za sve to vreme mogao sam da koristim ADSL prethodnog provajdera jer sam imao svoju opremu. Prelazak bez MIK-a je smrt.
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
tacno tako samo treba znaci cemu sluzi mik i koji je rok njegove vaznosti !!!!
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750i
MIK vazi 1 mesec. Upravo gledam u parce papira koje mi je izdao prethodni ISP (otcepili su deo sa MIK-om, ali ostatak je tu Smiley )
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 568 569 571 572 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.