Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 563 564 566 567 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 835934 puta)
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola DynaTAC 8000X
Što je babi milo,to joj se i snilo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.10p
mob
LG G2
meni kad radi dl na jdownloaderu i u isto vreme kad izotvaram 10ak prozora na pretraživači pa par sekundi pukne mreža
modem pokazuje da je sve ok tj sve diode trepću al u donjem desnom uglu mi pokazuje precrtanu ikonicu tj da nemam net
ja mislim da je to do w7 jer sam opteretio protok ili je nešto drugo u pitanju??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Ne verujem da je do kompa, jer u tom slučaju je i do drugog. Već rekoh. Jedan ima veliki ping i 1.4Mbps, a drugi mali ping i manje od 1Mbps. Kada sam testirao brzinu na jednom kompu, na drugom se nije ništa skidalo i obrnuto kada sam testirao drugi komp. Pokušaću sa zamenom mesta. Baš bih voleo i taj film da vidim. Ako uopšte budu povećavali, ne verujem da će povećati za više od 25%. Dosta je bilo paćenja sa Telekomom. Danas idem da raskinem ugovor i pređem na ptt-kds kablovski. Paket 4Mbps kablovskog za 30 dinara jevtiniji od Telekom Click2 paketa koji imam trenutno. Predlažem da se napravi nova anketa na ovoj temi, jer čisto sumnjam da i dalje 41% anketiranih koristi Telekomove ADSL usluge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
U pitanju je anketa adsl provajdera iz koje je isključen kablovski net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Znam, na ADSL sam i mislio. Čisto sumnjam da bi Telekom imao ovoliki udeo prema novoj anketi. Vodio bi, ali bi imao manje od 40% garant.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
mob
Samsung S4
Buraz i ja smo vala odlucili da batalimo lopove i predjemo na Ikom...
Trenutno placamo 2mb/s kod kretena blizu 2200.
Kod Ikoma ima paket koji za 2800 dinara nudi 5mb/s(upload 512), placenu kablovksu(nju inace placam 640 kinti), HBO i Cinemax pakete i sve te programe u digitalnom formatu... Dakle, mnogo vise dobijemo za iste pare...
Zbogom Telekome na k...c te nabijem.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
meni kad radi dl na jdownloaderu i u isto vreme kad izotvaram 10ak prozora na pretraživači pa par sekundi pukne mreža
modem pokazuje da je sve ok tj sve diode trepću al u donjem desnom uglu mi pokazuje precrtanu ikonicu tj da nemam net
ja mislim da je to do w7 jer sam opteretio protok ili je nešto drugo u pitanju??

na 7ultimate x64 bit,kod mene sljaka jdownloader samo tako,inace nikad mi nije pukla veza na adsl-u. Desava se da mu treba  vise do odziva na nekim sajtovima ali nije strasno,sto se tice same brzine i ona je u granicama normalnog dl 870kb/s i upl 100kb/s u click 1 paketu. VIdim da se mnogi zale ali meni sve radi kako treba,da kucnem u drvo Smile Jedino je bilo problema oko pinga pre mesec dana ali sam prema pricama ljudi shvatio da je tako bilo skoro svima. Jedino sto bi ja zazeleo da Telekom bude mnogo vise profesionalniji i da svima da usluge koje su platili i naravno da makar povecaju speed na 2mbit sa 512 kb/s to bi bilo sasvim ok Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 22:16:49 od bedazzled »
IP sačuvana
social share
ZVEZDA JE ZIVOT,SVE OSTALO SU SITNICE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Eto... Koliko sam se pohvalio u prethodnom postu toliko mi se sjebao net Smile  Opade mi brzina na nekih 450kb/s. Zvao tehn.podrsku,posle mi skroz nije bilo neta pa se vratilo ali ne kako treba! Opet nije dobra brzina sad mi skida 75-80kb/s a pre ovoga stalno mi je islo 107kb/s! cudno je to sto kad udjem preko wrb browsera u podesavanje modema stoji na adsl statusu: up-119kb/s a DL only 792kb/s a pre je uvek stajalo 1014kb/s!!! Jel to znaci da su nesto cackali ili to sto tamo pise nema veze sa vezom... Bilo kako bilo sad imam osakacen net,boze sacuvaj lelekoma  Smile
« Poslednja izmena: 23. Apr 2010, 03:17:11 od bedazzled »
IP sačuvana
social share
ZVEZDA JE ZIVOT,SVE OSTALO SU SITNICE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 284
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung s5
Moze li mi neko pomoci..? Uveo sam adsl pre dva dana i naizad kad sam pomislio da je mukama kraj kada je u pitanju zauzece fixnog telefona  desilo se nesto novo..Ja u mojoj sobi imam prikljucak za fix telefon od njega sam i povukao kabal do splitera za adsl,povezao modem i sve radi ok..Ali sta se desava u dnevnoj sobi mi je prikljucak istog tog telefonskog broja na kome mi je drugi aparat medjutim na njemu imam smetnje cuje se zvuk kao kad sam bio na diul upu ali ipak moze da se zove samo sto se od sustanja ne cuje nista.Moze li mi neko pomoci oko ovog problema..Hvala..Danas sam stavio spliter i na tom aparatu ali sa njim ne radi uopste...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Pa trebalo bi da ti radi ako imas spliter i pre tog telefona. Mozda ti ne radi ako si ga prikljucio na izlaz za komp. Znaci telefon u isti prikljucak splitera kao i drugi telefon koji radi.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 17:27:21 od mpmilos »
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 563 564 566 567 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.