Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 495 496 498 499 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 848976 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Pitajte Google  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.222.3
mob
Nokia 5610
Hahahaha WIN!
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Beograd-Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.222.3
Maximum koji ADSL + moze je 24 MBPS i to u Japanu Smile   A taj protok kod njih koriste deca u odanistu i penzioneri Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
a odakle tebi ideja da oni imaju toliko mocan internet? imas li neki sajt koji ce da potkrepi tako nesto Smile

imam gomilu nekih ortaka po inostranstvu i niko nema bas 100mbita kao sto ovde neki predstavljaju
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia C5-00
hm... lik iz Japana, godina 2007... jedan forum... tema brzina interneta.... down 99.99 Mb/s, up ne secam se...
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Nisam citao celu temu, ali jesam par poslednjih strana i vidim da se prica o povecanju brzina, ali da niko ne znam, koliko sam ukapirao, nista konkretno. Ovo je sada vec stvarno frustrirajuce. Ajde do sada je SBB davao valjda 1.5 mbit/s, a adsl (govorim o pocetnom paketu) 1 mbit/s, pa je to i nekako moglo da se istolerise. Sada ovi daju 4x vecu brzinu. Smile Do sada mi nije padalo na pamet da prelazim na SBB, pre svega zbog maltretiranja oko prelaska i ip adrese koja se na SBB-u menja mnogo retko, ali sada razmisljam i to tome. Da li je moguce da nije nema neke koliko toliko proverene informacije da li Telekom makar u neko dogledno vreme planira povecanja brzina? Ako bih znao da ni ne razmisljaju o tome, prebacio bih se na SBB.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.222.3
mob
Nokia 5610
Nema niko informacije, bar na ovom forumu nema. I ne znam zasto svi mislite da Telekom "pogadja" ovo povecanje brzine SBB-a, i da sada oni moraju da isprate nekim povecanjem.. Mnogo vise ljudi kod nas ima mogucnost prikljucenja na ADSL nego na kablovski net, a i ti novi koji potpisuju ugovor kod telekoma i cekaju net po pola godine, njima kao ni nama u pocetku nije bitno koji net imamo, vec im je bitno samo da imaju bilo kakav.. A ti zahtevi i prohtevi stizu kasnije kad je ugovor vec u fioci i kad se nema kud  Smile .. Dakle oni mogu da ostave ove pakete jos pola godine ili godinu i verovatno ce da imaju isti broj korisnika, bolju zaradu od SBB-a jer manje daju a vise naplacuju i niko im ne moze nista sto se toga tice, ali to je vec druga prica..
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ne moramo da se takmicimo bas sa Japanom, ali daj bar sa Bugarskom, jeste da su u EU, ali nisu bas toliko daleko...

Evo kod njih primer:

12 MB down/ 1 MB up

neogranicen protok

Wi-Fi modem

Sve to za 25 leva, a to mu dodje 1215 dinara po danasnjem kursu, uz ugovor od 12 meseci.

http://www.vivacom.bg/en/residential/prices_and_services/internet_vivacom_net/vivacom_net_tempo/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Beograd-Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.222.3
E bre Pre svega,sada nas i ti dokrajaci i ubedaci do kraja  Smile    ADSL ne moze da isprati SBB,pre svega sto nema nikakav odgovor na 30 i 60 mbps,za to mu treba optika,a i sam ADSL ima ogranicenja,kao ni sto Telekom,nemam pojma kako ce,moci da ubrza i 2x (postoji paket od 16 mbps,kako njima da 2x ubrza???),a i ako nam ubrza 2x,ja cu placati 4mbps a za iste pare cu na SBB-u dobiti 6 mbps...Sta li mi se vise isplati,hmmmm  Smile ????  Smile ADSL
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Covek se uci na greskama. A ja sam svoju skolu sto se tice provajdera naucio kad sam nakon vise od godinu dana SBB-a potpisao ugovor sa Telekomom na godinu dana. Prednosti SBB-a su ogromne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 495 496 498 499 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.377 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.