Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 436 437 439 440 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 835497 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Jel stvarno trebam da upisem port koji treba da mi bude otvoren u start port number?To je iz mog prethodnog posta sa slikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
jel moze neko da mi pomogne na ruteru mi je non stop gori lampica da je aktivan i ako se nisam ni konektovao a kad se konektujem brzina mi ne prelazi 60kb/sec  do juce je sve super radilo  Smile
znaci ajde ako neko moze da mi pomogne posto mi ide duplo sporije nego sto treba i non stop treperi lampica na ruteru koja mi je treperila samo kad sam nesto skidao ili otvarao stranice koji mu je vrag

Isti slucaj i kod mene poslednjih par dana!Uzas!Jesi li kod telekoma?
I kod mene je tako!!!! PTT ADSL mi je super funkcionisao mesecima, sve radi, brzina super -milina od ADSL-a! i onda... kvrc! treperi lampica non-stop i to nekako slabasno
. nekad ima ADSL-a nekad nema. kad ima sporiji je 4 puta od onoga sto placam. kad udjem preko 192.168.1.1 u onaj admin deo tamo pise da sam povezan, brzina je 1024 (malo sutra) i sve izgleda normalno.

jedna neljubazna teta (ima i jedna super ljubazna ali nju nisam dobio) Podrška - HELP DESK:   011/3641-999 kaze da je kod njih sve super i da zovem tehn. podrsku..... i izdiktirala mi je neke brojeve na brzaka i ja to nista nisam zapamtio a i radno vreme je sigurno zavrseno tako da cu morati sutra to da ispitam.
Znaci PTT ADSL ima Podrsku i Tehnicku Podrsku.... ova prva Podrska je verovatno zaduzena za moralnu podrsku??? koja zaebancija ! Smile Smile
oni se zezaju a mi internet zavisnici da kriziramo! nepravda! Smile Smile Smile

Ljudi jel ima neko vise informacija???? Pomagajte, bre!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 

Evo mog testa, kod lelekoma sam od samog pocetka a placam 1mb, ovo je problem vec nekoliko dana. Lampica nece da stane da treperi. Imam cs i imam probleme ne mogu da gledam stalno secka zbog pinga glupavog i zbog sugave brzine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 647
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5;MEG
jel moze neko da mi pomogne na ruteru mi je non stop gori lampica da je aktivan i ako se nisam ni konektovao a kad se konektujem brzina mi ne prelazi 60kb/sec  do juce je sve super radilo  Smile
znaci ajde ako neko moze da mi pomogne posto mi ide duplo sporije nego sto treba i non stop treperi lampica na ruteru koja mi je treperila samo kad sam nesto skidao ili otvarao stranice koji mu je vrag

Isti slucaj i kod mene poslednjih par dana!Uzas!Jesi li kod telekoma?
I kod mene je tako!!!! PTT ADSL mi je super funkcionisao mesecima, sve radi, brzina super -milina od ADSL-a! i onda... kvrc! treperi lampica non-stop i to nekako slabasno
. nekad ima ADSL-a nekad nema. kad ima sporiji je 4 puta od onoga sto placam. kad udjem preko 192.168.1.1 u onaj admin deo tamo pise da sam povezan, brzina je 1024 (malo sutra) i sve izgleda normalno.

jedna neljubazna teta (ima i jedna super ljubazna ali nju nisam dobio) Podrška - HELP DESK:   011/3641-999 kaze da je kod njih sve super i da zovem tehn. podrsku..... i izdiktirala mi je neke brojeve na brzaka i ja to nista nisam zapamtio a i radno vreme je sigurno zavrseno tako da cu morati sutra to da ispitam.
Znaci PTT ADSL ima Podrsku i Tehnicku Podrsku.... ova prva Podrska je verovatno zaduzena za moralnu podrsku??? koja zaebancija ! Smile Smile
oni se zezaju a mi internet zavisnici da kriziramo! nepravda! Smile Smile Smile

Ljudi jel ima neko vise informacija???? Pomagajte, bre!

sad mi bar malo lakse kad znam da nemam problem samo ja i evo vam odgovor koji sam ja dobio
Takođe, vezano za problem sa protokom - Telekom je iskusio velike
probleme sa svojim linkovima i to se, na nesreću, odrazilo i na kvalitet
Vaše veze,
smetnja je na globalnom nivou i uticala je, mahom, na sve korisnike
aDSL-a u zemlji ali po informacijama koje imamo, sve bi trebalo da se
stabilizuje tokom dana, za one grupe koje još uvek imaju problema sa
protokom, takođe, očekujemo da nam potvrdite ovu informaciju - da li je
sada sve u redu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
Citat
sad mi bar malo lakse kad znam da nemam problem samo ja i evo vam odgovor koji sam ja dobio
Takođe, vezano za problem sa protokom - Telekom je iskusio velike
probleme sa svojim linkovima i to se, na nesreću, odrazilo i na kvalitet
Vaše veze,
smetnja je na globalnom nivou i uticala je, mahom, na sve korisnike
aDSL-a u zemlji ali po informacijama koje imamo, sve bi trebalo da se
stabilizuje tokom dana, za one grupe koje još uvek imaju problema sa
protokom, takođe, očekujemo da nam potvrdite ovu informaciju - da li je
sada sve u redu.

Ma to im je izgovor, moraju nesto da kazu. Ko zna sta se tu radi...
Evo sad vise ne trperi i protok se vratio. Bravo za lelekom!
« Poslednja izmena: 18. Mar 2009, 16:35:34 od nikolavlada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Super, i kod mene se prilicno normalizovala situacija.  Smile Smile Da je potrajalo.... uh...ko zna sta bi bilo  Smile Smile Smile Smile
Imena provajdera se razlikuju ali u principu svim mi isti ADSL koristimo : Lelekomov. Sve ide preko njega i kad Lelekom nesto zezne kao kula od karata se skrka ceo ADSL saobracaj (sad se ja malo kao pravim pametan, znate) .

Pozdrav za  anjamala-u nikolavlada-u  Smile i ziveo moj PTT ADSL!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC 
I kod mene se normalizovala situacija danas posle tri!Sada cepa pun protok.Izgleda da su se ovi u lelekomu nesto izdrkavali,ko zna sta rade!Nadam se da ce sve biti ok narednih dana,a za posle cemo da vidimo,mozda nam povecaju za 256kb/s za 1.april!Hehe! Smile
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 647
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5;MEG
ljudi meni sad radi bolje nego sto je radio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC 
ljudi meni sad radi bolje nego sto je radio  Smile

Hehe!Mozda je to znak da ce da nam povecaju protok uskoro! Smile
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
evo kod mene je sad oko 950kb/s, ali lampica ona u sredini Smiley stalno treperi... mada kad je brzina bila oko 600kb/s CS sam mogao da igram normalno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 436 437 439 440 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.