Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 830756 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Ne bih rekao da je do njih, To sto si nedavno formatirala disk ne mora da znaci da nemas neki spyware ili virus. Skeniraj sa AV i anti spyware (koristi vise razlicitih i uradi to Safe mou). pa vidi sta se dogdja   

P.S. Postavi  Hijackthis log
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
jaoj pogledah ovu anketu gore,za neke od ponudjenih nisam nikad ni cula.   Smile
inace imam Sezam 256 flat,desavalo mi se nekoliko puta da posle duzeg boravka na netu prestane da mi otvara stranice,tj ponasa se kao da nisam konektovana uopste,ali kada proverim konekciju i ostalo sve izgleda sasvim ok..i ako bi uzela da se diskonektujem pa onda opet kon...na bi uspela (eror),tek sutradan mozda ili kasnije...  pojma nemam zasto   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Skeniraj mashinu nekim antivirusnim programom za svaki slucaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Da li je iko do sada pisao Telekomu i zalio se da nesto ne radi kako treba?! E, ja jesam i nista, jednostavno ljudi iz takozvane podrske nisu ni poslali nazad poruku sa izvinjenjem da neznaju nista ni sta se dogadja oko njih a ne i neki odgovor koji moze da vas obraduje i da vam da nadu.

Na sajtu www.ptt.yu postoji forma odakle mozete tehnickoj podrsci da posaljete email poruku sa problemom sa kojim se srecete koristeci njihove usluge. Ja sam lepo naveo sta je problem i interesovalo me je misljenje tih ljudi da li imaju resenje ili cak da pokusaju da pronadju resenje ako je problem do infrastrukture ili neceg drugog.

Do dana danasnjeg nisam dobio ni jedan email, ni jedan poziv na telefon (u poruci sam ostavio broj telefona)..... da li su svesni da lako mogu svi korisnici njihovih usluga ako nastave ovako da ih "izkesiraju" bez i sa dolaskom nekog drugog provajdera?!

Sta vi ljudi mislite o ovome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 4
Mesas Telekom i PTT... al' u principu svi su isti... ako ti ne valja, ko te sisa... ne moras da koristis, tako oni razmisljaju...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
jaoj pogledah ovu anketu gore,za neke od ponudjenih nisam nikad ni cula.   Smile
inace imam Sezam 256 flat,desavalo mi se nekoliko puta da posle duzeg boravka na netu prestane da mi otvara stranice,tj ponasa se kao da nisam konektovana uopste,ali kada proverim konekciju i ostalo sve izgleda sasvim ok..i ako bi uzela da se diskonektujem pa onda opet kon...na bi uspela (eror),tek sutradan mozda ili kasnije...  pojma nemam zasto   Smile

Eto, dakle,  imamo slican problem. (Iako su nam provajderi razliciti) Svakako prvo treba proveriti najpre sa AV i antispywareom. E, ja sam to uradila, ali je sve cisto.  Nego pozvah svog provajdera, bas dok je veza bila takva. Kazu,  kod njih izgleda sve o. k.  I  rekose da skinem nove drivere za modem  s njihovog sajta, jer je  moguce da je u tome problem. Ali, zatim opet... Na sajtu im taj link ne radi!. Probala sam da nadjem preko google-a negde drugde taj driver, ali za sad ne uspevam.  Crypto F200. Izgleda da je bolje da nabavim - komplet drugi modem???

A ti svakako zovi svog provajdera i proveri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
jel zna neko... jel poceo Telekom da uvodi ADSL? rekli su da pocinju 01.12.og ali nemam nikakve informacije da li su poceli.....  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia Lumia 1020
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0

Eto, dakle,  imamo slican problem. (Iako su nam provajderi razliciti) Svakako prvo treba proveriti najpre sa AV i antispywareom. E, ja sam to uradila, ali je sve cisto.  Nego pozvah svog provajdera, bas dok je veza bila takva. Kazu,  kod njih izgleda sve o. k.  I  rekose da skinem nove drivere za modem  s njihovog sajta, jer je  moguce da je u tome problem. Ali, zatim opet... Na sajtu im taj link ne radi!. Probala sam da nadjem preko google-a negde drugde taj driver, ali za sad ne uspevam.  Crypto F200. Izgleda da je bolje da nabavim - komplet drugi modem???

A ti svakako zovi svog provajdera i proveri.

ista stvar,nisam zvala jer mi je to bilo jednom,dvaput..od tad je sve ok,mada dokle ko zna..  Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 20:26:04 od m28 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ljudi ja ozbiljno razmisljam da predjem sa CABLE na ADSL, zbog cene naravno. Jer 512k kod sbb-a kosta 3150 dinara, a kod adsl-a 768k variraju cene od 2450 (kod beotel-a) pa do oko 3300 kod sezam pro-a. Dakle skoro za iste pare sto uzimam 512k kod kablovksog, dobijem 768k preko adsl-a.

Jedino se plasim, da ne krenu problemi sa P2P programima. Kako vam rade P2P programi (emule, bitcomet, dc++ pre svih). Da li vam pucaju veze cesto? Koji adsl provajder preporucujete?

Meni nekako sezam pro deluje najpovoljnije, iako ima malo visu cenu od ostalih, ali i dalje je dosta povoljniji od kablovskog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.