Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 885089 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC 
@pleybeck, dobar je ne zauzima telefonsku liniju, nema veze sa telefonom, a mozes da skidas koliko hoces, samo ja bi ti preporucio PTT. Ima bolje uslove od telekoma, prvo nemas ugovor kao kod telekoma na godinu dana, vec mozes da prekines kad hoces, drugo prva tri meseca placas isto 1400 din. a posle placas manje, 1260. pa 1120, dok kod telekoma placas non stop 1400, a i ovaj ruter Sagem 1201 je po meni bolji nego ovaj koji sad daje telekom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Tnx. Smile moram da menjam po xitno Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
Ja mesec i po dana koristim sezampro ADSL 512/64 i odusevljen sam kako samim kvalitetom internet veze tako i ljubaznoscu zaposlenih tamo. Ne znam da li drugi provajderi imaju onaj, kako oni kazu, grejs period od 15 dana nakon isticanja mesecne pretplate ali i to me je vrlo pozitivno iznenadilo kod ovih.
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pitanje za vlasnike Telekom adsl-a 512/64 paketa, ruter Huawei mt882. Da li josh nekom na ovom svetu net zakucava po par sati dnevno ili samo meni??? Naime deshava se to da npr. nikako ne radi internet po par sati dnevno,obichno uveche od 8,pola 9 pa do tamo negde 2,3,ali tad vec legnem pa ne znam da li proradi.Tehnicka sluzhba mi je rekla da se prebacim na mrezhnu karticu umesto usb konekcije,ali je i sa mrezhnom isti sluchaj.Znachi restartovao sam i ruter kod sebe i na sajtu proizvodjacha i nishta.Jednostavno radi sam od sebe.Kad radi radi a kad zakuca nishta mu ne pomazhe.DNS server i IP adresa su automatski tako da...Znachi  Smile,placam rachun svaki mesec redovno a koristim net svega par sati...Likovi iz teh. sluzhbe su mi obecali poslati nekog da to proveri na njihovom lap topu ali od toga nishta.Savet dobrodoshao......  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola G6
Pitanje za vlasnike Telekom adsl-a 512/64 paketa, ruter Huawei mt882. Da li josh nekom na ovom svetu net zakucava po par sati dnevno ili samo meni??? Naime deshava se to da npr. nikako ne radi internet po par sati dnevno,obichno uveche od 8,pola 9 pa do tamo negde 2,3,ali tad vec legnem pa ne znam da li proradi.Tehnicka sluzhba mi je rekla da se prebacim na mrezhnu karticu umesto usb konekcije,ali je i sa mrezhnom isti sluchaj.Znachi restartovao sam i ruter kod sebe i na sajtu proizvodjacha i nishta.Jednostavno radi sam od sebe.Kad radi radi a kad zakuca nishta mu ne pomazhe.DNS server i IP adresa su automatski tako da...Znachi  Smile,placam rachun svaki mesec redovno a koristim net svega par sati...Likovi iz teh. sluzhbe su mi obecali poslati nekog da to proveri na njihovom lap topu ali od toga nishta.Savet dobrodoshao......  Smile

To se samo tebi desava jer ja ga koristim vec dosta dugo i tako nesto mi se jos nikad nije desilo a kod mene net radi 24/7... torrenti,igranje i tako dalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
to se ne deshava samo tebi ja imam sagem i skoro svako posle podne mi internet zakuca po nekoliko sati.najceshce od 18h ili 19h.prijavljivao sam bezbroj puta,majstor mi dolazio kuci dva puta
i nishta,pa sam nakraju napisao zalbu na info@telekom.yu .ovi su mi odgovorili da se to deshava
zbog "zagushenja".proshle nedelje internet mi je radio super ali juce i prekljuce je ponovo zakucao.
shto se racuna tiche otidji u njihovu poslovnicu gde si sklopio ugovor pa sa njima vidi da ti
smanje rachun ako prekidi nastavljaju da ti se deshavaju.shta da ti kazem,jedino da svi kojima se
to deshava nastave da ih smaraju da reshe problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N95 8GB
danas mi je stigao adsl,telekomov,i po meni mnogo lose radi....brzina mu je mnogo losa....dali su mi ruter huawei,nije kao ranije roze,nego neki veci beli

vise puta sam testirao.svi programi u pozadini koji koriste net su pogaseni......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1035
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 
@ivicanikolic034
Ako si uzeo paket od 512/64 možeš biti zadovoljan to je skoro neki maksimum koji možeš da izvučeš od telekoma
  sa ovim paketom ,istina boli ali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N95 8GB
mom drugu radi mnogo jace....na 500kbps. kad skida nesto radi mu na 60kbps
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
danas mi je stigao adsl,telekomov,i po meni mnogo lose radi....brzina mu je mnogo losa....dali su mi ruter huawei,nije kao ranije roze,nego neki veci beli

vise puta sam testirao.svi programi u pozadini koji koriste net su pogaseni......

ovo je sasvim dobra brzina za 512/64
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.