Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 839034 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
To je standardna sema kod beotela, prvo ti trougao bude crven, cekas valjda 5-15 dana kako oni kazu da postane zelen (to je znak da ti je telekom  ukljucilo adsl) , kada postane zelen pozoves te iz beotel neta i oni ti ukljuce sve kako treba i tada sve sljaka normalno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
ok hvala Smile
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Pre nego sto dignem u vazduh telekom, moram vas da pitam imate li resenje za moj problem.
Dakle, problem je sledeci: ADSL router mi je USB-om povezan za komp. Kupio sam WIreless AP i povezao ga sa router-om ethernet kablom.
Sve je lepo funkcionisalo do jednog dana. Jednostavno mi net ne radi na kompu, dok na laptopu, preko WiFi AP-a radi bez ikakvih problema.
Na kompu mi izbaci da mi je konekcija limitirana ili da nema konekcije. Kad kliknem na Repair, izbaci mi neku gresku, nesto vezano za IP adresu, ne znam sta tacno pise.
Svasta sam pokusavao, iskljucivao AP, povezivao adsl routersa kompom preko ethernet kabla (to su mi rekli iz telekoma da uradim i ubedjivali me da ce tako raditi) ali nista se ne desava, isti problem i dalje.....
« Poslednja izmena: 01. Mar 2008, 19:00:20 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Pre nego sto dignem u vazduh telekom, moram vas da pitam imate li resenje za moj problem.
Dakle, problem je sledeci: ADSL router mi je USB-om povezan za komp. Kupio sam WIreless AP i povezao ga sa router-om ethernet kablom.
Sve je lepo funkcionisalo do jednog dana. Jednostavno mi net ne radi na kompu, dok na laptopu, preko WiFi AP-a radi bez ikakvih problema.
Na kompu mi izbaci da mi je konekcija limitirana ili da nema konekcije. Kad kliknem na Repair, izbaci mi neku gresku, nesto vezano za IP adresu, ne znam sta tacno pise.
Svasta sam pokusavao, iskljucivao AP, povezivao adsl routersa kompom preko ethernet kabla (to su mi rekli iz telekoma da uradim i ubedjivali me da ce tako raditi) ali nista se ne desava, isti problem i dalje.....

najbolja varijanta ti je da baciš to đubre od roze rutera i kupiš neki ljudski koji ima i lan i iwreless u sebi. Oko 60tak evra su.
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Volim samo sebe !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Koga ne mrzi neka ode na oval sajt i pogleda sa kojim brzinama raspolazu Bugrai i po kojim cenama.Za one koji neznaju 10 bugarskih leva je 5 eura.Ovo mi je poslala sestra koja zivi u Sofiji i koristi najslabiji paket od zamislite 8 Mb i placa ga 7 eura.Kad sam joj reko da ja placam ADSL od 1 Mb 25 eura nije mogla da veruje.Sve dok je monopola nece biti nikad bolje.Inace internet je naravno kablovski.ADSL skoro da i ne postoji u Bugarskoj.
http://www.lulin-net.com/
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
a neeeemoj to da nam pokazujes!!!!!

bas si ZAO  Smile

Ignorance is bliss...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone

najbolja varijanta ti je da baciš to đubre od roze rutera i kupiš neki ljudski koji ima i lan i iwreless u sebi. Oko 60tak evra su.

Nije roze ruter  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010

Nije roze ruter  Smile

koje god da je boje  Smile
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC 
Sta je bre ovo ljudi, vec nekolko dana je internet usporio. Dal' ima jos neko problema evo sad sam merio, evo slika.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Noname.jpg
(13.81 KB, 334x174)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
meni na 1mbs ide max na testovima do 900. tj download brzina mi je ono 105kBs.
a koja ti je inace brzina bila na testovima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.