Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 165 166 168 169 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 838537 puta)
Clan u razvoju

Mislim,sta reci?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E72
Pre par dana sam uveo sezampro adsl 512/64 paket i brzina downloada je izmedju 30 i 50 kb/s,da li je to ok brzina?Jel treba da izvrsim neka dodatna podesavanja kako bi mozda i ubrzao download ili je  to,to!? Smile
IP sačuvana
social share
veni - vidi - vici
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia X6 16gb
Za podesavanja nezman,ali znam kada je meni bilo 512 download mi je bio oko 50-55kb/s.Imam telekomov adsl.Sad na 1024 mi je oko 100-106kb/s...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Mislim,sta reci?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E72
Jel zna neko kako se radi forwardovanje porta i za sta to uopste sluzi?Procitao sam negde da se tim forvardovanjem porta dobija na brzini downloada!? Smile
IP sačuvana
social share
veni - vidi - vici
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Mislim da nije neophodno ali nisam siguran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC HD2
to se ne proverava tako neko preko nekog sajta(za koji znas da je ok) pokrenes download i vidis koliki ti je download
e znaci zvao sam ove u telekomu i kazu da mi nesto uzima resurse i da zato imam slab upload inace brzina mi je adsl 512 jel zna neko u cemu je problem, virusa nemam ne delim konekciju...

download mi je ok ali kad hocu da uploadujem recimo sliku od 50kb onda pocinje da pravi probleme ucitava i onda izbaci onu stranu server has not responded, i tek iz drugog ili treceg puta ucita a da ne pricam koliko mu treba vremena za video, kad uploadujem video na youtube stigne do 65% i zakuca, skala se ne pomera, video od 9 i nesto mb uploaduje sat ipo da bi posle zakucao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
SonyEricsson z1010
Jel zna neko kako se radi forwardovanje porta i za sta to uopste sluzi?Procitao sam negde da se tim forvardovanjem porta dobija na brzini downloada!? Smile

treba ti da bi mogao da "propustiš" saobraćaj P2P i igrice do svog kompa

svaki program ima u uputsvu kak da to izvedeš i koje protove da forwarduješ, a onda uzmeš uputsvo od routera pa forwarduješ Smiley
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Mislim,sta reci?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia E72

treba ti da bi mogao da "propustiš" saobraćaj P2P i igrice do svog kompa

svaki program ima u uputsvu kak da to izvedeš i koje protove da forwarduješ, a onda uzmeš uputsvo od routera pa forwarduješ Smiley
Ok Smile
IP sačuvana
social share
veni - vidi - vici
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC HD2
ima li pomoci za mene
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 11:18:35 od Dr.Lift »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 343
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
ljudi odakle da pocnem a da zavrsim ovu ujdurmu uffffffff

da zavrsim hmmmm tesko sem da raskinem ugovor i da im dam 5900 dilingera i cao..... sve je pocelo na 160str ove teme

znaci uspeo sam da preselim adsl (telekomov) iz Negotina u Beograd ali kako,posto mi je tetkica iz Negotina obecala da ce me zvati iz Beograda u roku od mesec dana od kada sam podneo zahtev.proslo je 18 dana i pozovu me da preuzmem opremu i ja sav srecan istog trenutka zapalim po istu kad tamo ludnica.Gospodja mi rece da se javim izvesnom gosp. Dejanu,ja nadjem baju i on mrtav ladan mi kaze sve je ovo ok ali tvoj matori tj moj cale mora licno da dodje da potpise ugovor?! Na moje pitanje koji ce mi qrac ponovo ugovor kad vec imam jedan vazeci posto sam u Negotinu vratio opremu ugovor je ostao kod mene,lik poceo da zaplice jezikom ali je ostao pri svome "ne moze" i gotovo,drugi moj pokusaj je bio da ni u Negotinu moj matori nije potpisivao ugovor vec ja i nije bilo nikakvih problem,on opet peva istu pesmu.Taman da ustanem i odem da kupim konopac da se obesim lik ustane i rece samo memenat.....Vraca se posle dva minuta i pruza mi ruku,ja sav zbunjem pruzam ruku i on krece: ja se stvarno izvinjavam sto sam vas izmaltretirao gospodine,jako mi je zao,a ja ko kuce u liftu blejim i neverujem,pitam o cemu se radi a lik mrtav ladan mi kaze pa imamo naredbu iz direkcije ali meni to niko nije preneo stvarno se izvinjavam bla bla bla
I tako on meni da opremu uz 5465 puta izvinite....
Tko da sam morao da posaljem preko ortaka 300gr milke tetkici iz Negotina koja je odradila sav posao kako treba

I ako mislite da je ovo kraj varate se posle 12dana koriscenja vlasnik stana u kojem sam trenutno mi kaze da moram da se iselim do kraja meseca posto su mu oduzeli stan u kojem on zivi i mora da se vrati u ovaj................znaci vrh

Sta sad da radim,ako hocu ponovo da selim adsl ovi pajseri u telekomu ce misliti da ih namerno zajebavam,drugo pitanje da li cu do kraja meseca znati tacnu adresu gde cu se preseliti a sumnjam da cu moci da podnesem zahtev za selidbu adsl-a a da ne znam gde se adsl tacno seli tj. da li ce biti moguce da im ja malcice kasnije dam adresu.....

Ili da se jednostavno odreknem 6 soma dinara i kad se uselim u novi stan pocnem potragu za novim adsl-om mozda kablom ili pak wirelesom posto imam opremu za doticnu.Vise neznam ni sam sta cu uffffffffffffffffffff
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Braaaaaaaaate koja zavrzlamaaaa........  Smile  Ti kad navataš novi stan pitaj ljude iz telekoma za selidbu adsl-a i ako ti oni nešto kenjaju raskini ugovor i uzmi novi adsl ili šta već oćeš... Ja nemam pojma šta bi drugo mogao da uradiš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 165 166 168 169 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.