Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 08:36:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL ili bezicni internet  (Pročitano 15942 puta)
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Pa Telekom je monopol izgubio pre par meseci, koliko se secam u junu ove godine... ali izgleda samo na papiru... a sto se stranih kompanija tice, ja mislim da ce to biti nekako ovako:

"Pitanje je dana kada ce IH TELEKOM PUSTITI kod nas, samo se ne zna tacno godina"

Papiri su ti cudo danas, od telekomovog monopola se ne moze pomoci, a satro nasa je drzava demokratski uredjena....
Back to the theme....
@Halabit
U kom si delu grada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6233
Sta god radio nikako ne uzimaj wireless! Mislim da ti je bolje da koristis dial-up nego wireless. Imao sam iskustva sa dve antene, od toga je jedna bila vrlo blizu pristupne tacke sa jakim signalom. To radi ovako: uplatis flat rate 128 kbit/s, radi ti neko vreme i onda stane. I tako imas stalnu vezu sa Internetom koja ti dva minuta radi, dva minuta ne. I jako se nerviras. Na kraju uzmes stari dobri modem, povezes se, obavis ono sto imas i stoti put zoves provajdera da ga pitas sta se to opet dogadja a on ti kaze: "Sigurno su neke smetnje".

Posle samo neces znati sta da radis sa antenom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple iPhone 4
U principu i jeste tako... ali opet u sredini gde je etar madje 'prljav' to se ne desava. A da li se neko zapitao odakle tim provajderim link? Mozda oni to uzimaju preko satelita i placaju nesto mizerno pa im isto tako i radi... a krajnji korisnik ispasta uvek...

Meni dialup stvarno lepo radi... mislim onako kako moze da radi, jedino sto je upload jako los, to mi nije jasno i sto je papreno skup... ali sta ces Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG Nexus 5
Savrseno si u pravu !!!

To sto neki nesretni provider pokusava da se navata extra kinte, tako sto ce zajebavati korisnika, to je nesto drugo.....

Wireless tehnologije je po meni i dalje sugava, bar sto se tice nase zemlje....
Pa razmislite malo, za 100 eura wireless???? Pa koja oprema je u pitanju, odakle su AP-ovi, antene i kojeg su kvaliteta????
ADSL ili bezicni internet = svejedno, sta god odaberes, cesti problemi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Wave
Ja koristim wireless, ja mislim vec jedno godinu dana i za razliku od dialup-a, vezu zaista imam stalno, niti imam neke gubitke, niti probleme... sve radi savrseno i ni jednom mi se nije desilo da nesto ne funkcionise ili da nesto radi lose. (Osim naravno kad je kvar kod samog provajdera)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG Nexus 5
Mada je cesta pojava da wireless zeza zbog samog provajdera, (znam iz iskustva), jednom je admin kod jednog provajdera, testirao neka podesavanja, pa su svi imali net 10 minuta, pa su bili automatski diskonektovani na 5 minuta i tako stalno..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S7
Ja imam 4 konekcije.
Kabal
ADSL
Satelit
Modem

Kablovski ......pa da uzmete i najmanji paket 64/64 (inace tera na 8.0KB\s) isplati se iz reazloga sto ne blokirate telefon
ADSL-pa ne znam ,ja bar nisam imao problema,i stvarno upload mi je odlican ...tera i do 150KB\s .....(a i ne placam ga ja nego firma)
Satelit.....kod nas je jos uvek majka mara za download.....16MB\s izvlaci plafon
Modem...(ne daj boze da mi zatreba ......ali uvek radi kako treba)..poslednja solucija

Moj savet je ako mozes na Kabal ,neces se zeznuti ...ali ne ocekuj previse,za ADSL ebiga negde je dobar ,a negde ne.....i na kraju Satelit (56k je upload...odnosno tvoj modem ,ali lepo Getitright ....stavis sta treba da skines ...i teraj)....Wireless nisam koristio u SCG ,ali citajuci vase komentare ...mislim i da necu nikad.

IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple iPhone 4
A od kad to modem ima 56k upload? Koliko je meni poznato 56k modemi imaju 33.6k upload... mada kod mene upload je oko 16k, dok je dowload oko 48k, a inace konektujem se na 52k... k k k k k Smiley))
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 239
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
@Halabit
U kom si delu grada?

U centru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 239
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Herros ti bese imas ADSL kod beotel-a ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 08:36:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.345 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.