Kako da ja napravim na stranici da npr stavim kod za adsense oglas i da se oni svaki put drugdje na stranici pojavljuju (u kutu, u sredini, desno, lijevo...). Sigurno treba neka skripta ali ja ne znam napraviti
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Document.all se ne voli za mozilla browserima.. potrazi po netu kako bi trebalo tako nesto modifikovati, cini mi se "document.getElementById" ili kako vec... Ali.. imaj u vidu da je takav nacin prikazivanja protiv pravila adsense-a... kao i bilo koja druga floadting layer varijanta..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Smeju. A kako se to radi.. editujes template foruma koji koristis... stranicu koja je kalup za taj prikaz.. Kod SMF to je Display.template.php , kod phpBB - viewtopic_body.tpl