Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:16:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adolf Hitler  (Pročitano 288381 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
"Tamanili" su nas svi redom u WW2,neki s'namerom a neki nasom krivicom...ali opet,uzdizati Hitlera i govoriti o nekim njegovim "dobrim stvarima",mislim da to ovde kod nas u Srbiji nece da prodje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Moj deda je ucestvovao u trci za jarak,ako znate sta je to,a pradeda je poginuo u ratu,ujak se isto borio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Moj deda je ucestvovao u trci za jarak,ako znate sta je to,a pradeda je poginuo u ratu,ujak se isto borio
Naravno,Jarak je tu blizu mene,ali verovatno mnogi ne znaju o cemu se radi...Inace moj pradeda je streljan u zatvoru u Sremskoj Mitrovici zajedno sa jos par hiljada ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Da pa porodicu mog dede su streljali samo je on preziveo,bio ej mlad 15-16 godina,mozda i mladji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
nije to velicanje, kad pricas o nekim zanimljivostima! necemo da pisemo ko mu je bila jebachica kad je opstepoznato!
ovi pre, su pisali o nekom vidjenju hitlera za neki duzi period!
u hrvatskoj je alojzije "blazen", valjda ga je i papa proglasio ili tako nesto.kako ga mi vidimo?
kako mi vidimo klintona i ahtisarija a oni su dobili nobelovu za mir  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Омалени војсковођа није позитивна личност, ни у једном историјском уџбенику. Признаје му се Код сивил, али се сматра безобзирним освајачем. И омалени војсковођа, приде, није никога систематски таманио.

Уопште се на њега не гледа негативно. Иначе је за једног освајача, од обичног народа, био прилично добро дочекиван на многим местима. Мењао је свуда трули феудалини систем.
Зато се и прогласио царем  Smile

Римљанима се дивимо због способности да направе и одрже уређену државу (што им, руку на срце, није увек полазило за руком), а не због човекољубивости. Уосталом, сви знају да је Рим често био и легло разврата и неморала. Риму се, дакле, диви због империјалне величине и моћи, и технолошких достигнућа, али нико не оспорава римску мегаломанију и суровост. Уосталом, Западна Европа настала је на римском духу, па ни Хитлер није изузетак од те приче. Нико поштен Хитлеру неће оспорити извесна, значајна, технолошка (телевизија, ракете, зачеци генетике) и друштвена (аутопут, фолксваген, заштита животне средине, значајни грађевински радови) достигнућа итд, али неће прећи ни преко неоспорне и суштинске чињенице да је покушао да истреби читаве народе и да је завео једну од најгрознијих диктатура у историји. И није био никакав ослободилац који би Европу ослободио од бољшевичке немани, већ освајач, који је на исток пошао по лебенсраум. Исход тог освајања требало је да буде робовска словенска раса која служи за лагодан живот господарске германске расе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Znas me,Znam te !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 793
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
SonyEricsson K610i
Hitler ili Napoleon

Bolji diktator-Hitler

Bolji covek-Napolen  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
kad smo vec rasirili pricu - prvi pravi genocid, ne racunajuci biblijske pricice, su izvrsili rimljani nad dacanima. o tome svedoci trajanov stub koji je opcinjavao napoleona.
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Kad malo bolje razmislim i Tito je pokupio neke "fazone" od Hitlera.Hitler je zagovarao "Narodno jedinstvo"-Tito "Bratstvo-jedinstvo"..Hitler je uspeo da veliki broj besposlenih Nemaca zaposli na "javnim radovima",Tito je to radio kroz "Radne akcije".Hitlerova se ekonomija u velikoj meri oslanjala na vojnu idustriju,Tito je takodje forsirao vojnu industriju od cega je drzava SFRJ imala velike prihode.Hitler se obracunao sa svojim politickim protivnicima i Tito to isto.Hitler je ima konc-logore,Tito "Goli otok"..Hitler je voleo ceremonije i velike skupove,naravno u njegovu cast,ni Tito nije bio imun na to...Samo sam nasao neke slicnosti,verovatno ih ima jos....
« Poslednja izmena: 14. Feb 2009, 20:42:31 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
То су одлике мање-више сваког диктатора.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:16:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.