Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adobe Photoshop - razmjena misljenja, savjeti, i slichno - ne otvaraj novu temu  (Pročitano 598403 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson W610I
Treba mi pomoc. Pravim neke visit karte prijatelju, a on se bavi uzgojom golubova i zeceva. A ja nikako ne mogu da se setim kako da odradim tj probao sam da stavim kao rase koje gaji na kartu ali nekako je pretrpana a ako nista ne stavim nekako je prazna pa sta da radim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple iPhone 4
Puki tekst bez ijedne slike na karti ume da bude potpuni promašaj, druga stvar kad bi ta vizitka došla u ruke običnom čoveku koji ne zna rase golubova ili zečeva ne bi znao o čemu se radi.
Prvi utisak je najbitniji. Samim pogledom na vizit kartu običnom čoveku treba odmah da stavi do znanja čime se taj neko bavi.
Vizit karte je najbolje raditi u vektorskim programima poput Corela i Ilustratora. Photoshop možeš da koristiš ali samo ukolilko ti je potrebna rasterska slika recimo kao pozadina ili tako nešto. Najbolje vizit karte su i one najjednostavnije i urađene u vektorskim programima jer su onda i najoštrije i najjasnije. Druga stvar je da ne zaboraviš na pozadinsko osvetljenje monitora koje ti daje potpuno drugačiji utisak i pogled na vizit kartu spram one odštampane koja će biti daleko tamnija. Ne zaboravi i na to da radiš u CMYK modu, jer ukoliko budeš radio u RGB nećeš imati pravu predstavu o bojama koje će na kraju biti na odštampanoj vizit karti.
Počni prvo od logoa, postavi pitanje da li tvoj prijatelj ima logo i kako bi najbolji mogući način mogao samim logoom mogao nekom staviti do znaja čime se tvoj prijatelj bavi. Jeste da imaš gomilu pomoćnih četkica u obliku golubova ili zečeva ali probaj da ih iskoristiš na najbolji mogući i originalni način jer ako ih samo zalepiš negde na vizitku može izgledati kao da se neko dete igralo i crtalo po istoj.
Eto par saveta, samo ne znam koliko će ti biti od koristi.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2009, 13:04:54 od Eva Jolie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson W610I
Ok znaci da uradim u corelu. Ovo znam nego sta mislis da odradim rucno neku skicu na papiru logoa pa je u photoshopy odradim tj obojim? I da da li da koristim X4 paket corela mislim da je on najnoviji?
« Poslednja izmena: 19. Dec 2009, 13:30:13 od 0zzy8O »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Treba mi pomoc. Pravim neke visit karte prijatelju, a on se bavi uzgojom golubova i zeceva. A ja nikako ne mogu da se setim kako da odradim tj probao sam da stavim kao rase koje gaji na kartu ali nekako je pretrpana a ako nista ne stavim nekako je prazna pa sta da radim?
http://download.cnet.com/Business-Card-Designer-Plus/3000-2064_4-10005759.html
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung S5600
kako u ps-u da stavim da neki objekat malo vise sija ...da ga osvetlim vise u odnosu na druge delove slike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
kako u ps-u da stavim da neki objekat malo vise sija ...da ga osvetlim vise u odnosu na druge delove slike?

Ako hoces samo da ga osvetlis, idi na "Image" - "Adjustments" - "Brightess/Contrast", a ako hoces da tom objektu (lejeru) dodas i efekat sjaja, na kartici sa lejerima idi desni klik na zeljeni lejer pa na "Blending Options". Tu eksperimentisi sa opcijama Outer i Inner Glow.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung S5600

Ako hoces samo da ga osvetlis, idi na "Image" - "Adjustments" - "Brightess/Contrast", a ako hoces da tom objektu (lejeru) dodas i efekat sjaja, na kartici sa lejerima idi desni klik na zeljeni lejer pa na "Blending Options". Tu eksperimentisi sa opcijama Outer i Inner Glow.

hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Imam čudan problem sa CS3-om na XP-u. Naime, nekad mi prikazuje sve opcije, a nekad ne. Ne mogu da sačuvam psd ni u jpg ni u gif, i ni u jednom drugom standardnom formatu, a mogu u hdr-u!?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6869
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
verovatno te zeza crack......a o njemu ne smemo  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Pravim neku čestitku za Novu godinu. Zanima me kako da na neki objekat "stavim" sneg (smet, nanos)? Pokušao sam sa kombinacijom Lasso, Brush i Burn tool, ali ne ide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.