Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adobe Photoshop - razmjena misljenja, savjeti, i slichno - ne otvaraj novu temu  (Pročitano 598907 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5171
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S 7
E ovako  ja hocu da sad sa prve slike facu jednog lika prebacim na drugu sliku tj drugu facu.Kako to da uradim pokusavao sam ali nisam uspeo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li neko moze da mi da link sa kog mogu da skine Photoshop?I kako mogu da npr kad je neko deblji da ga malo "smanjim"?Video sam da su to radilli u nekoj emisiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia No kašlje
Da li neko moze da mi da link sa kog mogu da skine Photoshop?I kako mogu da npr kad je neko deblji da ga malo "smanjim"?Video sam da su to radilli u nekoj emisiji.

Download Trial:

http://www.adobe.com/products/photoshop/photoshop/

A kako da "smanjis" nekom stomak...
Pa najbolje liposukcijom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Daj ne zezaj!Znam da su radili tako nesto!Da li znas kako mogu to da uradim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia No kašlje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 4
Vidim da ovde ima dosta entuzijasta... Ako mislite da ćete Photoshop naučiti preko noći sa nekim "uputstvom" odmah da vam kažem NE GUBITE VREME! Oni koji Photoshopom barataju koliko-toliko znaju da je mnogo vremena, truda i išćitanih knjiga poput "Photoshop Bible" potrebo za to baratanje "koliko-toliko". Photoshop nudi toliko mogućnosti da ga za ceo život ne možete ceo proučiti a kamoli naučiti.

E ovako  ja hocu da sad sa prve slike facu jednog lika prebacim na drugu sliku tj drugu facu.Kako to da uradim pokusavao sam ali nisam uspeo!
Prvo pogledaj da li su fotografije na kojima su lica iste rezolucije i da li su lica istih dimenzija. Drugo pogledaj osvetljenje na jednom i drugom licu kao i boju istih. Što su približnija biće ti lakše za rad, ali ako su različitih dimenzija i boja biće ti teže da to uradiš a da se ne vidi razlika. Postoji više načina da to uradiš - pomoću alatki "Clone Stamp Tool", "Polygonal Lasso Tool" i "Spot Healing Brush Tool" i njihovom kombinacijom. Srećno!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia No kašlje
Vidim da ovde ima dosta entuzijasta... Ako mislite da ćete Photoshop naučiti preko noći sa nekim "uputstvom" odmah da vam kažem NE GUBITE VREME! Oni koji Photoshopom barataju koliko-toliko znaju da je mnogo vremena, truda i išćitanih knjiga poput "Photoshop Bible" potrebo za to baratanje "koliko-toliko". Photoshop nudi toliko mogućnosti da ga za ceo život ne možete ceo proučiti a kamoli naučiti.

Smile Smile

Prvo pogledaj da li su fotografije na kojima su lica iste rezolucije i da li su lica istih dimenzija. Drugo pogledaj osvetljenje na jednom i drugom licu kao i boju istih. Što su približnija biće ti lakše za rad, ali ako su različitih dimenzija i boja biće ti teže da to uradiš a da se ne vidi razlika. Postoji više načina da to uradiš - pomoću alatki "Clone Stamp Tool", "Polygonal Lasso Tool" i "Spot Healing Brush Tool" i njihovom kombinacijom. Srećno!

Tesko ce sa klonom to da uspije... Smile

Moras ga kidati na jednoj, u novi layer, pa ga dragovati na drugu, pa onda transformisati da bi ga ukopio po velicini...
Komplikovanije izgleda, nego sto jeste u stvari.

Kidas ga koristeci jedan od Lasso alata, ili L
Dragujes(prevlacis) na drugu sliku koristeci Move alat, ili V
Prilagodjavas velicinu, desni klik > Free Transform, ili ctrl+T

Ovo je bas uprosceno....
« Poslednja izmena: 18. Apr 2009, 12:48:44 od Mega_Byte_Me »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 4
Free Transform jeste rešenje, ali ako su mu slike različitih rezolucija videće se očita razlika između lica. Najbolje bi bilo da slike prvo prilagodi tj. smanji tako da lica budu približnih dimenzija pa onda da radi sve ostalo. Što se tiče Clona, mislila sam da umekša njime ivice lica da se ne vidi tolika razlika a da finišira sa Spot Healing Brush-om i to sve uz maksimalnu rezloluciju kako bi sliku sredio do najsitnijih detalja.

Eto koliko je PS "jednostavan" da svako od nas to radi na drugačiji način.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia No kašlje
Al daj bre...
Pa krene li u profi obradu, ima da ga nema 10 dana. Jos ako krene da prilagodjava sjenku, boju lica i ostalo, ima da se ukenja od posla.
Vjerovatno mu treba da nasamari nekoga na brzinu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 4
Pa zato i kažem da su entuzijasti.  Poenta fotomontaže i jeste da se ne primećuje da je odrađena. To je lepota PS-a, što mogu od sebe da napravim "ribu" a da se ne provali da je u pozadini neki štakor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.