Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adobe Photoshop - razmjena misljenja, savjeti, i slichno - ne otvaraj novu temu  (Pročitano 596916 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Koreldzije- ne znam ni jednog vrhunskog dizajnera koji radi za neku filmsku industriju, softversku kucu, zidavacku kucu.... da ne nabrajam dalje, a da koristi Korel? Dakle-

- spravica za pomeranje putanja moze svasta. Klik na putanju i recimo Ctrl-T i onda recimo drzanjem Shift proporcionalno menjate velicinu. Moze i gore da se ukuca tacan procenat pa da se i tako radi. Ja sam bas jutros nesto tako radio i na A3 formatu sam ga nabio tacno u piksel.

- ako se pritisne Ctrl onda se moze izoblicavati po volji. Uvek moze i Edit- Free Transform- Warp pa da se izabere svast po volji.

Nemam vreme da napravim jedan vodic za putanje i slicne zezancije. Ajd odo da jem...

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nisam ja koreldzija, pre bi se reklo da sam kedovac. To sto sam pitao je bilo vezano za nesto sto moze u kedu, al nema veze jer je sistem rada totalno drugaciji.

Znam da pod vju ima opcija snep tu, i cekirano mi je da snepuje sve, ali nacrtao sam istovetne oblike kao i pilot, i kad sam pokusao da spojim krug sa zaobljenim pravougaonikom nije mi reagovao na gridove, e a to ne znam zbog cega?

Pitanje za pilota - zar ti se ne cini da malo omalovazavas korel, ja sam u tom programu tek pocetnik, ali recimo znam da logo na primer ne mozes da uradis u fotosopu kao sto mozes u korelu. Ili sta je sa svim onim bilbordima po gradu sa stilizovanim crtezima, siguran sam da su radjeni u korelu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6120c
illustrator Smiley
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ja sam ilustrator probao da koristim ali mi nije islo, moguce zato sto sam pokusavao da ga koristim kao autoked, a mozda sam i glup. U svakom slucaju u korelu sam mogao da crtam cim sam prvi put otvorio program, i lako je provaliti nove stvari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia No kašlje
Corel ima samo jednu prednost u odnosu na bilo koji program iz Adobe paketa, a to je Full Color Covering, i to samo u slučaju ako se stampa iz .cmd fajla...
Ostalo sve je mnogo bolje urađeno u Adobe-u.
A vjeruj mi na riječ kada ti kažem da Ilustrator nije ništa teži od Corela, nego si ti prvo učio da radiš u Corelu, pa ti je sada transformacija malo teža.
O brzini obrade neću ni da pričam. Corel tu jednostavno ne može da parira, kao ni po mogućnostima i opcijama koje posjeduje Ilustrator.

A što se tiče izrade samog Loga... Evo daj mi bilo koji logo koji ti uradiš u Corelu, ja ću ga napraviti u Photoshopu, pa neka mu to i nije primarna namjena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Boro111- nisi glup, zasto bi bio. ja verujem da se mnogo toga moze u Korelu ali ja to prakticno ne vidim u primeni. Ne znaci da ne psotoji ali eto voleo bih da neko navede primer. Ali svi zivi kazu da je Korel laski za upotrebu. Mozda, ne znam. Ja sam poceo sa Adobeom jer sam imao od koga da ucim a lik je majstor za Adobe. Tako sto se tice Adobea ja imam dva ucitelja u zivotu, Dekija [Dejan Ivanovic] i Dek Mek Klinlend, autor mnogobrojnih Fotosop Biblija. Sve mu dodje na Deki  Smile

Eto...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
Kad je rijec o ova dva programa da kazem iz iskustva: U jednoj sam firmi radio samo sa corel-om, gazda je samo to insistirao i nisam imao drugog rjesenja, a u drugoj sad koristim PS i kompletan Adobe paket, PS i Illustrator su jako dobri programi, na prvi pogled je tezak, sve izgleda komplikovano, ali i nije posle toliko, moj prvi PS je bio 6, i od tad ga stalno koristim :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
 kada radim izgled web strane u ps-u koje velicine treba da mi bude dokument(strana)...trazio sam po netu savjetuju 760-780 ali to je malo za moj browser/monitor  a ako bi stavio sirinu kao rezoluciju mog ekrana nisam siguran da bi odgovaralo drugim rezolucijama monitora  Smile...kako se to resava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
stavi kako su ti rekli, a u programu gde budes pravio sajt podesi da ti se stranica pokazuje po sredini. tako ce i ljudi sa najmanjim rezolucijama moci da ti pregledaju sajt a da ne moraju da skroluju i na dole i na desno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pazi- sam graficki dizajn je jedno ali kako ce biti podeseno na sajtu je drugo. Ti mozes preko css da poesis da sirina ne bude jedna vec promenjljiva i to 100%. Dakle predvidi u tom slucaju koji delovi ce se razvlaciti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.363 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.