Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adobe Photoshop - razmjena misljenja, savjeti, i slichno - ne otvaraj novu temu  (Pročitano 597582 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Nokia 300
Kako da napravim/nacrtam beli kvadrat(ispunjen belom bojom) na papiru u boji(npr crnoj) u photshopu?

uzmi rektangular seleksn tul, drzi sift i izvuci kvadrat velicine koje zelis. onda desni klik, pa fil (u prozorcicu koji ti se otvori mozes da biras prednju boju, zadnju boju ili neku iz palete). na kraju desni klik - diselekt.

Drugari imam problem. Kako da iz slike iečem samo jednu osobu(ili objekat) i da je prebacim na neku novu sliku,plakat itd. Ja to uspevam sa Laso tool-om ali ipadne mi uvek kao da su se deca iz obdaniša igrala.Kako je moguće da se to odradi a da izgleda kao svet Smile

koristi pero (slovo P) i zumiraj sliku kako bi imao vecu kontrolu (to mozes da uradis preko navigatora koji ukljucujes na padajucem meniju vindov, ako vec nije; ili drzanjem atla + skrol na misu).

kada oivicis sliku perom pritisni desni klik i mejk seleksn. onda alatkom muv (slovo V) prebaci selekciju na drugu sliku.
Hvala boro,živ mi bio. Veliki pozdrav Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Zanima me da li je moguce ovo: treba sa jedne slike da odsecem jedan deo u obliku kruga konkretno asusov logo!
To nikako ne uspevam jer mi krug lici kao da sam crtao rukom a ne preko kompa..Smile
Nakon toga bih taj krug zalepio na drugu sliku, i namestio da sjaji asusov logo, da li je to ikako moguce?
Pozdrav i hvala na odg Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
za isecanje kruga se koristi alatka slicna kao ona za kvadrat koju sam opisao u prosloj poruci. nalaze se na istom mestu na kartici sa alatkama, a menjaju se pritiskom desnog klika na njih. ako to vec znas a imas problem sto ti je krug loseg kvaliteta, mozda ti je slika lose rezolucije.

kada prebacis isecak na drugu sliku mozes da podesis sjaj u blending opcijama. njima pristupas tako sto na kartici sa lejerima na lejer kruga kliknes desni klik i izaberes ih iz liste. imas vise opcija tu, nacices i podesacanja unutrasnjeg i spoljasnjeg sjaja. ako ti kartica sa lejerima nije ukljucena mozes je ativirati u padajucem meniju vindov.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
ljudi ne znam sta mi je sa fotosopom (CS5). radio je normalno dok hdd nisam napunio, a sad kad sam ga malo olaksao, problem je ostao. naime kad odradim neki efekat, bilo kakav, to mi se ne vidi direktno na slici dok ne promijenim neki tool Smiley
sta da radim majku mu Smiley izludjeh. imam i PS CS3 on radi normalno, ali sam navikao na ovu peticu i odgovara mi jer radim na laptopu sa tachpedom pa mi je lakse da dolazim do efekata i opcija jer su bolje rasporedjene.

evo sad gledam govno nece da mi prikaze ni slova kad pisem dok ne potrvrdim layer da sam napisao, u listu fontova mi ne daje pregled (sample) fonta. ta opcija mi je upaljena.

jel ima za fotosop neko podesavanje kao za optimalni rad za minimum rama ili nesto slicno da samo ugasim tu opciju i da radi govno normalno.. nervira me do bola, a necu da ga reinstaliram jer ne znam imam masu govana i rezolucija u njemu sto sam napravio, sto sam mu dodao i cetkica i ku*aca i precica sto sam mu promijenio da mi bude lakse za rad, necu sad sve to ponovo da radim.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 17:00:14 od Al3k5aNd4R »
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2390
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Mene zanima zna li neko kako kako crtež iz korela da prebacim u fotošop? Jel greška u tome što pamtim kao cdr? A da nije način print screen  Smile
IP sačuvana
social share
tanka slika jave postaje sve tanja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia C5-00
Видео варијанта је увек најбоља:

Углавном: export у Corel-у, па онда лепо отвориш у PhotoShop-у  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2390
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
E, hvala, radi

IP sačuvana
social share
tanka slika jave postaje sve tanja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung gt-s5230
Jel ima nekog ko je kojim slucajem, kojom kosmickom greskom mozda radio 3D fotografiju....? Ali u printu.... Tu sam naisao na neke probleme pa me interesuje da li se neko bavio ovom oblascu potrazio bih savet....
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
kako da namjestim da mi photoshop stavlja na svaku sliku logo na odredjenoj poziciji na fotki? (znaci neki automatski proces, a ne da copy/paste logo kao i do sad)?

i onaj copyright info da mi unosi u fotke?

nadam se da za sve ovo ima neka automatska opcija, da ne moram svaki put da klikam na ono file info, ili gdje se to vec unosi. ni ne koristim tu opciju zbog toga, mislim da mi cak i svaki put trazi da iznova unosim informacije koje zelim. ima li neka skripta da se downloaduje za to?
« Poslednja izmena: 06. Maj 2012, 23:39:48 od Al3k5aNd4R »
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.