Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ada: Silovao šestogodišnju devojčicu  (Pročitano 2782 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
zidarom bez stalnog zaposlenja

Слободни зидар  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
ako grešim ispravite me,ok.?
da li se to meni cini ili je zaista simptomatično,da tog silovanja dece,nesto bas puno ima u vojvodini i to bas u delu vojvodine,koji je naseljen madjarima,koji su bežali 1945 pred sovjetima?
ako grešim,prastajte,ma da i ne bih bas.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Sony 
Za ovakve manijake ne treba suđenje, po kratkom postupku..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
zidarom bez stalnog zaposlenja

Слободни зидар  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Alkohol nije opravdanje što je Jožef napastvovao devojčicu od šest godina, kažu njegovi brat Ištvan H. i majka Gizela.

ADA - Monstrum!
- Moj sin Jožef je često bio pijan, ali nikada ranije nije napadao devojčicu. Njoj i četvorici njene starije braće već duže od dve godine bila sam staratelj. Jožef se prema njima odnosio kao prema najrođenijima i deca su ga mnogo volela! Vodio ih je u šetnju, donosio im sladoled. Srce me boli što su mi deca oduzeta...

Ovako je juče za Kurir, tresući se kao prut, govorila Gizela H. (57), čiji je sin Jožef (31) uhapšen zbog sumnje da je u noći između ponedeljka i utorka u porodičnoj kući u Adi silovao šestogodišnju devojčicu! Na saslušanju u policiji Jožef je priznao da je napastvovao devojčicu, rekao da je bio pijan i da nije znao šta radi?! Godinu dana stariji Jožefov brat rekao je da je s Jožefom godinama radio kao zidar.

- Za razliku od mene, on nije uspeo da se okane pića, a naročito mnogo je pio poslednjih mesec dana. U noći između ponedeljka i utorka, oko 2.30 sati, došao je kod mene i pitao da li može da prespava. Kada sam ga oko šest probudio, žalio se da mu nije dobro i povraćao je. Ja sam otišao na posao, a po povratku sam saznao da je uhapšen i da su majci oduzeta deca! Za ovo što je uradio alkohol nije opravdanje - zaključio je Ištvan.

Napastvovana devojčica i četvoro njene starije braće oduzeti su od starateljke Gizele H. i smešteni u Sentu. Brigu o njima preuzeo je tamošnji centar za socijalni rad. Prema saznanjima Kurira, nezaposlena Gizela mesečno je od države, kao nadoknadu za brigu o petoro dece, dobijala skoro 140.000 dinara!

Brinula o deci

- Moja majka nije kriva za ono što se desilo, ali brat jeste! Iako ne živim s njima, znam da je majka vodila računa o deci. Nabavili smo i građevinski materijal kako bismo napravili posebnu sobu devojčici da ne bi bila u istoj sobi s četvoricom dečaka - rekao je Ištvan.

Najveća kazna 12 godina

Jožef H. se tereti da je obljubio nemoćno lice, za šta je zaprećena kazna do 12 godina robije. Policija poseduje materijalne dokaze, ali i priznanje osumnjičenog, a dalja istraga treba da pokaže da li postoji i odgovornost starateljke. Ginekološki pregled potvrdio je da je devojčica silovana, a posle napada bila je u stanju teškog psihičkog šoka. Zato će u njen oporavak biti uključen i dečji psiholog.

Izvor

Najveća kazna 12 godina ?????????????

Ta devojčica će biti devojka od 18 godina tada kad on izađe ... kakvo će njeno detinjstvo biti ?  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
sve,sve...medjutim dok ne pocnu sa kastracijama,ovo ce se desavati svako malo.
gospodine,silovali ste zenu,dete,psa?naravno,da nije problem,samo doktor da opere ruke,a do tada vi se pozdravite sa vasim vrsnjakom,pa posle na robiju.
e,ovako bi te kazne i imale smisla.naravno uz jaku sluzbu,koja bi u svakom smislu kontrolisala kretanje istih nakon odlezane kazne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.