Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 04:08:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đacima dali zadatak da pišu Tadiću!  (Pročitano 12301 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62

ne secam se da su nas u skoli terali da pisemo pisma slobi... Smile

Iskreno, jel se ti malo lozis na Slobu? Pominjes ga u svakom drugom postu..

nisam primetio da si to pitao systema ili klicu...oni ga spominju u svakom postu

istom logikom ja tebe mogu da pitam da li se ti lozis na pedere posto ih ti spominjes u svakom drugom postu
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 Uh,kako nisko...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs

ne secam se da su nas u skoli terali da pisemo pisma slobi... Smile

Iskreno, jel se ti malo lozis na Slobu? Pominjes ga u svakom drugom postu..

nisam primetio da si to pitao systema ili klicu...oni ga spominju u svakom postu

istom logikom ja tebe mogu da pitam da li se ti lozis na pedere posto ih ti spominjes u svakom drugom postu

Nadji tri takva posta i imas pivo.

(offtopic brisem za par minuta, ja sam poceo, znam..)
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat

Управо!
Још један потврда објективности супермодератора...  Smile

Скандалозна појава у школама... А онда неко Тадића зове диктатором...
Које смо ми комуњаре кад једна сервилна директора овако манипулише децом...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
nije to nisko....moram da ga spominjem jer nam je doticni lomio kicmu godina...to sto se on toga ne seca nije opravdanje...neka pita roditelje kako je onda bilo tesko ziveti...

samo sam naglasio da se od tadica ne treba stvarati kult licnosti sa ovakvim stupidnim akcijama da se ne bi opet probudili u devedesetim...ako vec nismo tamo Smile

kokota... stvarno me mrzi da trazim ali ako bas insistiras ti prvo nadji 7.000 postova u kojima sam spomenuo slobu i ja tebe castim gajbu piva
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
kokota... stvarno me mrzi da trazim ali ako bas insistiras ti prvo nadji 7.000 postova u kojima sam spomenuo slobu i ja tebe castim gajbu piva

Da... ja cu da trazim 7000, a ti tri posta.. nebitno.. kako god..

Citat

Управо!
Још један потврда објективности супермодератора...  Smile

Kakva objektivnost? Pa nisam ga niti upozorio, niti bilo sta, samo pitam, kao korisnik, ne kao smod, ako on moze da ide okolo i naziva ljude glupim, pederima i ostalim divnim komplimentima, ne znam zasto ja ne bih mogao obicno pitanje da postavim...

Nego.. nazad na temu..

Ok, mozda zvuci glupo ova ideja, mada u osnovi i nije tako strasno kako pokusavate da predstavite. Da li stvarno mislite da deca u SAD/Rusiji/Francuskoj/Nemackoj nemaju teme na pismenim sastavima: "Pismo mom predsedniku"?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
pederima

koliko znam...doticna populacija sama sebe zove pederima...zasto ih ja tako ne bi oslovljavao? Smile

no nebitno...
Citat
Ok, mozda zvuci glupo ova ideja, mada u osnovi i nije tako strasno kako pokusavate da predstavite. Da li stvarno mislite da deca u SAD/Rusiji/Francuskoj/Nemackoj nemaju teme na pismenim sastavima: "Pismo mom predsedniku"?

ideja je veoma losa....narod u ovoj zemlji pati od kulta licnosti koji mu se uvek obije o glavu...tito...slobo itd...
da li stvarno mislis da od tadica treba praviti bozanstvo...pisati mu pisma,smisljati mu pesme u njegovu cast,stavljati njegovu sliku u ucionice,stavljati njegovu sliku na pocetnu stranicu svakog udzbenika?
jednostavno se ne mozemo porediti sa tim zemljama koje si nabrojao jer su one daleko ispred nas...u svakom smislu...kod njih ovakve stvari ne mogu naneti stetu dok u nasem krhkom sistemu ovakva stvar je velika opasnost
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat

ideja je veoma losa....narod u ovoj zemlji pati od kulta licnosti koji mu se uvek obije o glavu...tito...slobo itd...
da li stvarno mislis da od tadica treba praviti bozanstvo...pisati mu pisma,smisljati mu pesme u njegovu cast,stavljati njegovu sliku u ucionice,stavljati njegovu sliku na pocetnu stranicu svakog udzbenika?
jednostavno se ne mozemo porediti sa tim zemljama koje si nabrojao jer su one daleko ispred nas...u svakom smislu...kod njih ovakve stvari ne mogu naneti stetu dok u nasem krhkom sistemu ovakva stvar je velika opasnost

Slazem se da je glupa ideja. Daleko od toga da sam ja neki veliki fan Tadica i njegove politike. Bolji je od nekih drugih, ali to ga opet ne cini preterano dobrim politicarem. On je fenomenalan za predstavljanje Srbije u spoljnoj politici. Prava slika drzavnika, smiren, "izgled koji daje poverenje". Ali njegov problem je sto ponekad ni on ne zna sta zaista hoce. Nego, da se ne udaljim previse od teme. Ako mogu sve te drzave, zasto ne bi mogli i mi? Ne kazem da trebamo, mozda je pomalo i bezveze, ali mislim da je previse ozbiljno shvaceno i da se prevelika drama pravi oko toga. Ipak je to samo tema osnovcima, u kojoj se od njih trazi da napisu pismo svom predsedniku, a ocekivani rezultat je da napisu kako zele mir, vece plate za mamu i tatu i da mogu idu na more. A tu se bas i ne stvara neki kult licnosti niti se od dece ocekuje da pisu raspravu o liku i delu istog, niti da napisu da ga vole vise od mame i tate.
Dakle, moj stav - ne preterano dobra ideja, ali ni strasno losa kakvom je pokusavaju predstaviti. Obicna tema od koje Press pokusava da napravi senzaciju. Nista novo od njih.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Reč "peder" ništa manje nije podrugljiva od "cigan",tako da pošto znam da je uvredljivo iz pristojnosti izbegavam tako da oslovljavam ljude.

A što se tiče dece čoveče...pa to je toliko jadno... Mislim,deca su ciljna grupa za manipulacije jbg.Uvek bilo i biće. Sve vlade ovog sveta su nule i srednji prst svakoj od njih-medijima desetostruko više,televiziji pogotovo.

Ko ima malu decu od burekovaca nek ih skloni od televizora bar do desete godine.Ubiće ih,hipnotisati,spržiti deo za analizu! Mislim da se zove Pineal i to je deo koji mu dodje nešto kao jaka intuicija(neki ga zovu i šesto čulo) i tv atakuje taj deo u mozgu.Ciljna grupa -deca.

Get them where they are a young
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E
imao bih ja par reci da mu sasujem u pero samo ako bih bio siguran da ce zuti baron to da procita Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 04:08:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.331 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.