Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:30:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ACF Fiorentina  (Pročitano 123136 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Не иде му најбоље, тренутно.

Točno. U biti, ne ide mu nikako pošto je dobio otkaz.

Opet - kakve to blage veze ima sa mnom, sa Fiorentinom, sa Mihajlovićem i sa ovom diskusijom?

Има везе зато што га нападаш  и што је наш тренер. Нема пола тимаи ти кажеш да је лош а ваши тренери су видим попут Муриња.

Кад је добио отказ ?
« Poslednja izmena: 26. Nov 2010, 18:35:01 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Vlasnici Fiorentine Dijego i Andrea Dela Vale razmišljaju da svoj projekat stadiona "Citadela" ponude nekom drugom gradu, jer ih u Firenci konstantno odbijaju.

Dijego Dela Vale
U trenutku kada je prvobitna Fiorentina bankrotirala pod Vitorijom Čeki Gorijem i 2002. godine bila ugašena, braća Dijego i Andrea Dela Vale krenuli su u projekat oporavka jednog od najpopularnijih italijanskih fudbalskih klubova.

Tada je osnovana "Associazione Calcio Fiorentina e Florentia Viola", kraće ACF Fiorentina, naslednik slavnog kluba koji je doživeo krah, a braća Dela Vale krenuli su od Serije C2, četvrte po kvalitetu lige u Italiji.

Iz sezone u sezonu, "Viola" je išla u viši rang, da bi se u rekordnom roku vratila u Seriju A, a potom i zaigrala u Ligi šampiona.

Sve to, što se braće Dela Vale tiče, bilo je manje bitno u odnosu na projekat koji su zacrtali od starta, a to je da Fiorentina dobije novi, super-moderan stadion, čiji će biti vlasnik. Bogati biznismeni svesni su da dok klub bude igrao na prevaziđenom "Artemio Frankiju" iz 1931. godine, čiji je vlasnik grad, neće moći da se nosi sa najvećim evropskim klubovima.

Projekat izgradnje stadiona pod nazivom "Citadela" bio je gotov još 2008. godine, ali braća nikako ne uspevaju da dobiju dozvolu grada Firence i pokrajne Toskane da započnu izgradnju. Zbog toga im je, ovog novembra, "pukao film".

U prvi mah, Dijego i Andrea poručili su da im je "svega preko glave" i da nameravaju da odustanu od kluba, ali je potom čak stigla i ideja da će izmestiti Fiorentinu iz Firence i preseliti je u grad u kojem su poželjni.

"Razmišljamo da odvedemo Fiorentinu da igra u nekom drugom gradu. Neophodno je da klub dobije svoj stadion kako bi bio kompetentan da se bori sa najvećim rivalima u Evropi. Spremni smo da vidimo koje su nam mogućnosti van Firence", upozorio je stadiji Dijego, koji je formalno-pravno vlasnik tima.

Njegov mlađi brat Andrea do proletos je bio predsednik kluba, ali se povukao i na to mesto privremeno postavio dotadašnjeg potpredsednika Marija Konjinija, ali je Andrea zadržao vlasnički udeo u klubu.

Od kada su preuzeli klub, uprkos činjenici da su ga oporavili i vratili u vrh italijanskog fudbala, braća Dela Vale konstatno su osporavani u delu javnosti, najpre lokalne.

Andrea je pre nekoliko nedelja putem "Gazete Delo Sport" obavestio javnost da je "Projekat Citadela" završen i da Dijego i on dižu ruke od svega, ali je dodao i da se neće povući iz Fiorentine.

"Čujem da neki ljudi pričaju da nam Fiorentina nije prioritet, da samo dođem da se pojavim za vikend na stadionu. Ne mogu to da prihvatim. Pravi navijači moraju da znaju da su vlasnici tu da bi ostali dugo. Ne želim da ljudi misle kako mi nije stalo do Fiorentine. Pravili smo greške, ali smo uvek želeli najbolje timu", rekao je rezignirani Andrea.

Pitanje je kako će navijači Fiorentine, tradicionalni levičari, prihvatiti ideju o selidbi ekipe u drugi grad.

Pre nekoliko sezona, kada je izbio problem sa katastrofalno sagrađenim, a neverovatno skupim stadionom "Dele Alpi" u Torinu, bilo je govora da će Juventus preći da igra u Bolonju. Takođe su vlasnici Juventusa imali problem sa gradskim vlastima oko projekta novog stadiona, želeli su da on bude sagrađen bliže centru grada, a ne 20 kilometara izvan Torina, gde je bio smešten sada već srušeni "Dele Alpi".

Na kraju, grad Torino prodao je "Dele Alpi" Juventusu za svega 25 miliona evra i sada jedan od najvećih italijanskih klubova kao vlasnik zemljišta gradi "Juventus Arenu", koja bi trebalo da bude otvorena za sezonu 2011/12.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Не иде му најбоље, тренутно.

Točno. U biti, ne ide mu nikako pošto je dobio otkaz.

Opet - kakve to blage veze ima sa mnom, sa Fiorentinom, sa Mihajlovićem i sa ovom diskusijom?

Previse citas italijanske tabloide.

Ide mu cak i dobro,a povredjeni su mu igraci koji su trebali da nose Violu.
Ali dobro,Srbin je lud,Srbin je hrabar..ne brinem ja za Mihu .. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Има везе зато што га нападаш  и што је наш тренер.

"Vaš" trener? "Vaš"?

A tko ste to "vi"?  Smile

Нема пола тимаи ти кажеш да је лош а ваши тренери су видим попут Муриња.

"Moji" treneri? A koji su to "moji" treneri"?

Previse citas italijanske tabloide.

Uopće ne čitam talijanske tabloide.

A ti uopće ne čitaš postove na koje odgovaraš.

Naime, ja sam napisao da je Zvonimir Soldo dobio otkaz kao trener 1.FC Koeln.

A da li su talijsnaki tabloidi o tome izvjiestili, ja zaista ne znam.

Ide mu cak i dobro,a povredjeni su mu igraci koji su trebali da nose Violu.

Nije istina.

Mihajloviću ne ide dobro. Mihajlovićeva ekipa prima gol po utakmici, i ima abnormalno velik zaostatak za prvoplasiranim.

Ali dobro,Srbin je lud,Srbin je hrabar..ne brinem ja za Mihu .. Smile

Možda bi trebao brinut. Jer rezultati su mi očajni, i trebao bi dobit otkaz. Ne zato šta je Srbin, nego zato šta je loš.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Poluvreme 0-1 za Violu, ajde Miho cepaj juve!!! Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Izvukao "car i kralj Miha" jedan bod.

I to zahvaljujući autogolu Juventusa.

Zaista... Car je. I kralj također.

O da.

Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 15:47:33 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Кога боли туки шта је он извукао против Јувентуса, Миха је цар последњих 15 година Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 16:15:22 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Ne. Mihajlović je govno zadnjih 25 godina. Ali, to i nije bitno u ovoj diskusiji.  Naime, ovdje se diskutira o tome kakav je on kao trener u nogometnom klubu Fiorentina.

A ako pogledaš naslov ove teme, vidjet ćeš da naslov glasi "ACF Fiorentina". A ne glasi "Siniša Mihajlović tribute a.k.a. bullshit compliation thread"

Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 16:28:34 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Mihajlović je govno zadnjih 25 godina.

Ајде бре ти си озбиљан човек ниси клинац зајеби овакве комплексашке ствари Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Pa nisam ja kriv šta je on govno.

To je isključivo njegov problem.

Smile

Ali, kao šta sam već naglasio - Mihajlovićeve (ne)ljudske osobine uopće nisu predmet ove diskusije. Niti su ikada bile predmet ove diskusije. Niti sam ja diskutirao o tim njegovim osobinama.

Predmet ove diskusije, na ovoj temi, jest Mihajlovićev rad, učinak i rezultat kao trenera Fiorentine.

I samo, jedino i isključivo o tome sam ja i diskutirao. Pročitaj postove, pa ćeš se i sam u to uvjerit.

Ako netko želi diskutirat o liku i djelu Siniše Mihajlovića kao čovjeka, druga i starješine - neka o tome otvori odgovarajuće imenovanu temu.

Ovdje, na ovom topicu, raspravlja se o njegovom trenerskom radu u Fiorentini. I jedino o tome, samo o tome sam ja i raspravljao.

OK?
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 16:56:33 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:30:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.26 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.