Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:19:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ACF Fiorentina  (Pročitano 122855 puta)
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia -.-
samo nek je uzela fiorentina treba da se pare dobiju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
nesto mi se cini da se torinu namesta selidba u seriju b !  Smile

Jbg tako izgleda  Smile

Em što nisu imali sreće ove sezone, em su ih sudije nekoliko puta opljačkale...

Meni je lično drag Torino kao klub (prvi šal koji sam kao klinac nabavio je bio Torinov Smile) i ne bih voleo da ispadne jer su se mučenici jedva vratili pretprošle godine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
ja takodje gotivim torino...

nekad su imali mocan tim 90.-ih godina, na celu sa encom sifom, i lukom markedjanijem  Smile Smile Smile

tada su predstavljali opasnost za svaki tim u italiji...
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Da, da...

Čuveno finale Kupa Uefa protiv Ajaksa 92' godine. U Torinu prvi meč 2:2, u revanšu 0:0 i pehar ode Ajaksu  Smile
Pored Šifa tu je bio i brazilac Kazagrande, španac Martin Vaskez, zatim Lentini koji je kasnije oborio sve tadašnje transferske rekorde prelaskom u Milan...

Mnogo jak tim su imali, u to vreme nije bila mala stvar igrati finale Kupa Uefa jer su vodeće evropske zemlje davale samo po jednog predstavnika u LŠ.

Ali dobro, nije tema Torino  Smile

« Poslednja izmena: 19. Jan 2008, 22:50:16 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                       Fiorentina: Lupoli na posudbu u Treviso

Fiorentina je odlučila mladog napadača Artura Lupolija poslati na kaljenje u Treviso, dok je sam igrač priznao kako je nezadovoljan statusom u redovima Viola.

Lupoli je mladić koji je u ponikao u podmlatku Parme, a prije dolaska u Firenzu jedno vrijeme proveo je u Arsenalu gdje nije uspio pridobiti simpatije Arsenea Wengera.

- Firenza za mene nije propala epizoda, ali sam razočaran. Kada sam došao imao sam drukčija očekivanja. Znao sam da ću za poziciju u prvih 11 morati mnogo raditi, no moje nezadovoljstvo proizlazi iz toga što nisam dobio prigodu kod Prandellija - kazao je 20-godišnji Lupoli.

Treviso se trenutačno bori za ostanak u Serie B.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Che cosa

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4811
Zastava Italija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E71 Kinez
ja takodje gotivim torino...

nekad su imali mocan tim 90.-ih godina, na celu sa encom sifom, i lukom markedjanijem  Smile Smile Smile

tada su predstavljali opasnost za svaki tim u italiji...

A Bari 99 a, a? izgleda da se od stare slave nezivi, pogledajte samo neke klubove koji su nekada u seriji a igrali,pa i seriji b

Salernitana,Bari,Vicenca,Verona,Modena,Perudja(Seria C),Ankona,Areco,Ternana

a vi tu nesto Torino Seria A. stvarno mi je zao ove perudje a pre 5,6 godina nije ih mogao bas svako pobedit, a sada se muce u seriji C1/B evo ovog vikenda izgubili od Sorenta 1-0 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                               Fiorentina želi dovesti odličnog Kamerunca Emanua

Talijanski prvoligaš Fiorentina stupila je u kontak s Toulouseom pokušavajući u Firencu dovesti kamerunskog veznog igrača Emanu Edzimbija...

Ofenzivni vezni 25-godišnjak imao je iza sebe sjajne nastupe na afričkom Kupu nacija, a njegovim igrama je posebno bila oduševljena ikona Kameruna Samuel Eto'o.

- Nevjerojatan je napredak u njegovoj igri.

Isto očito nije promaklo Fiorentini koja cijelu sezonu pokušava pronaći kvalitetnog igrača u prednjem dijelu vezne linije. I izgleda kako su ga pronašli u Edzimbiju koji je u 205 nastupa za Toulouse postigao 23 pogotka.

Fiorentina će, inače, danas (srijeda) odigrati prvu utakmicu šesnaestine finala Kupa Uefe kod Rosenborga, a poseban naboj pred tu utakmicu osjeća najtalentiraniji igrač u ovoj generaciji Fiorentine - Giampolo Pazzini.

- U Norveškoj ću zabiti svoj prvi pogodak u karijeri u euro natjecanjima - poručio je Pazzini.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                    Fiorentina potpisuje novog Dejana Savičevića

Njegovo ime je Stevan Jovetić, ima osamnaest godina i igrač je beogradskog Partizana, te velika nogometna crnogorska nada...

Njegov talent je toliko velik da su ga već odavno u Crnoj Gori prozvali nasljednikom Dejana Savičevića.

Iste kvalitete nisu promakle niti europskim klubovima, pa su se još ranije o njemu raspitivali Manchester United i ukrajinski Šahtar. No, u posljednje vrijeme sami u lovu na Jovetića su ostali čelnici madridskog Reala, a razgovore je potencirao sportski direktor Reala Predrag Mijatović.

No, kako izvještava La Gazzetta dello sport i Corriere dello Sport trenutačno je u opticaju samo jedan klub - Fiorentina.

Jovetić je sa svojim agentima boravio u Firenci tri dana tijekom ovog tjedna i navodno je sve dogovoreno oko potpisivanja ugovora tijekom ovog ljeta.

Jovetić je karijeru započeo u podgoričkoj Mladosti nakon čega je otišao u Partizan. Tamo je ove sezone u sedamnaest utakmica postigao jedanaest pogodaka.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Већ видим да ће цела Црна Гора да навија за Фјорентину....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                            Partizan opovrgava dogovor sa Fiorentinom oko Jovetića

Beogradski Partizan je opovrgnuo pisanje pojedinih talijanskih medija, po kojima su sa Fiorentinom dogovorili transfer svoje mlade zvijezde Stevana Jovetića.

Crnogorski reprezentativac je jedan od najcjenjenijih mladih europskih nogometaša, a našao se na meti velikana poput Reala i Manchester Uniteda. Talijanski su mediji proteklog vikenda javili kako je 18-godišnji kapetan crno-bijelih dogovorio transfer u Fiorentinu, no predsjednik Partizana Tomislav Karadžić je to opovrgnuo.

"Istina je da smo imali razgovore sa ljudima iz Fiorentine, ali njihova je ponuda bila preniska. Odmah smo im rekli da daljnjih pregovora neće ni biti ukoliko ne povećaju ponudu." - rekao je Karadžić.

Jovetićeva vrijednost na tržištu igrača raste iz dana u dan i u Partizanu su svjesni da ga ne mogu dugo zadržati, ali ipak ga ne namjeravaju prodavati prije kraja sezone.

"U prilično smo delikatnoj situaciji. Ali, Jovetić neće otići prije kraja sezone, a voljeli bismo ga zadržati i do kraja godine." - dodao je Karadžić, koji je priznao kako je izuzetno visoka ponuda stigla i od jednog ruskog kluba, no mladi Crnogorac želi samo u zapadnu Europu.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:19:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.