Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:04:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ACF Fiorentina  (Pročitano 122625 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Problem sa Nastasićem?

Fiorentina nije baš blagonaklona prema ideji da zbog obaveza prema reprezentaciji Matija Nastasić propusti bazične pripreme.

Nastasić će biti predstavljen medijima, Fiorentina će se pripremati u Kortini D'Ampeco, a Siniša Mihajlović ozbiljno računa na mladog štopera.

Ipak, postoji problem.

Nastasić je pozvan u omladinsku reprezentaciju Srbije, trebalo bi da igra na završnom turniru.

Međutim, to znači da će propustiti najvažniji deo bazičnih priprema, što brine i Mihajlovića i ljude u klubu.

Oni traže način da reše ovu situaciju, ne bi želeli da posegnu za najnepopularnijom varijantom, da zabrane igraču da se priključi "orlićima", kako je recimo uradio Herenven sa Đuričićem.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
Mihajlović: "Cilj liga Evrope, od Jovetića tražim da se ne povredi"

Trener Fiorentine veruje da, ukoliko ekipa kompletna, Fiorentina može do vize za Evropu. Mihajlović kaže da mu je savest čista...

Mihajlović ne strahuje od reakcije navijača jer je bio blizu Intera.

"Već sam sve rekao, imam čistu savest. Bio sam veoma iskren, poštovao sam svakoga", kaže srpski trener.

Ciljevi su jasni.

"Sada smo kompletni, ciljamo šesto ili sedmo mesto, želimo u Ligu Evrope. Imam plan da igramo 4 - 3 - 1 - 2, ali za to nam je potreban igrač tipa Akvilanija", kao da najavljuje poteze kluba u prelaznom roku Siniša Mihajlović.

"Malo smo statični u prelaznom roku, ali krećemo se napred, moramo prvo neke igrače da prodamo. Ciljamo Ligu Evrope, znam da navijači nisu optimisti, ali mi u klubu jesmo.", dodaje Mihajlović.

Novinare zanima kako je Jovetić.

"Dobro je, oporavio se, ne treba da žuri. Biće spreman, od njega tražim da se ne povredi", rekao je Mihajlović.

Njegov sadašnji klub je podigao glas protiv činjenice da je Inter preživeo "farsopoli" i da su sklonjeni dokazi koji se tiču njihovog pritiska na sudije.

"Skudeto iz 2006? Ja računam da sam ga osvojio", poručio je Siniša koji je tu titulu osvojio administrativnim putem.

Na kraju je otkrio da Fiorentina neće izbacivati loptu kada je igrač na zemlji.

"Gledao sam utakmice LŠ između Junajteda i Čelsija. Za 180 minuta nisam video da je lekar ušao na teren. Od sada kada je protivnik na zemlji mi nećemo izbacivati loptu, kao ni kada je naš igrač na zemlji. Bio sam igrač i sam sam se bacao na travu, ali hajde da prekinemo sa tim stvarima", predlaže Miha.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
Миха не рачуна на Фреја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Nema potpisa, nema trake

Uprava italijanskog fudbalskog prvoligaša Fiorentine oduzela je kapitensku traku Rikardu Montolivu, pošto je ovaj igrač odbio da potpiše novi ugovor, javili su italijanski mediji. Kako prenosi Beta, reprezentativcu Italije ugovor sa Fiorentinom ističe u leto sledeće godine. Montolivo je kapiten Fiorentine postao pre dve godine. Lokalni mediji navode da će novi kapiten ekipe koju trenira Siniša Mihajlović biti Alesandro Gamberini.

Za Montoliva su interesovanje do sada pokazala tri najtrofejnija italijanska kluba Inter, Juventus i Milan. Montolivo je u Fiorentinu došao 2005. godine, a do sada je za ovaj klub odigrao 189 utakmica i postigao 13 golova.

Sportal.rs
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
него шта. Смрадино чупава.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Andrea Lacari dosao u Fiorentinu.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ocekujem dosta od Viole i Lacijala sledece godine , lepe ekipice stvaraju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG L9
Mislim da od viole nema nista 7 mesto plafon
« Poslednja izmena: 23. Jul 2011, 17:12:17 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Viola dovela Djanija Munarija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG L9
Sta bi sa montolivom, jer otisao u Milan?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:04:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.