Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 19:26:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ACF Fiorentina  (Pročitano 123037 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Kapiram ja, ustvari vise ubi me ako sam ukapirao koja je moja filozofija ovde, ovaj faca izludi da ne znas ni sa koje pocetne tacke si krenuo niti za koje stvari se zalazes...Izvinjavam se faci na beznacajnoj diskusiji , dosta stvari sam pomesao pa sam doneo i drugacije stavove a nisam mozda prihvatio one koji su blizi resenju, Faco izvini...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Fiorentina Siniše Mihajlovića uspešno je nastavila takmičenje u italijanskom kupu. Ekipa iz Serije B, Ređina na "Artemio Frankiju" primila je tri gola. Precizni za "violu", za plasman u osminu finala bili su Kuma Babakar, Marko Markioni i Alesio Ćerći. Sva tri gola su data do 46. minuta. Mihajlović je od početka meča šansu dao golmanu Vladi Avramovu i Nikoli Gulanu, dok je Adem Ljajić bio na klupi.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
Kralj-car-majstor-velemajstor (kakvi vi proglašavate Mihajlovića) bi trebao te probleme rješit.

Uostalom, ako ti fali igrač ili dva, to ne znači da moraš gubit svaku drugu utakmicu.

Po toj logici ne postoji dobar trener na Svijetu? To je isto kao sto je i Dusko Vujosevic otpusten iz CSKA jer ''pita se od govana ne pravi".A sa Violinim igrackim kadrom je nemoguce nadomjestiti odsustvo ta "dva" igraca".Jovetic,D'agustino,Montolivo...a nemas bazu igraca kao Inter,i nije bas normalno da on tu moze nesto vise.

I uzmes u obzir da skljakavi Djilardinjo ne moze da pogodi gol,a to nikako nije do Mihajlovica,i da mu je drugi napadac narkoman.Da je u prethodnoj sezoni prodat Daineli a doveden sumnjivi Filipe.Ima mnogo toga u igri,a Miha je tu par mjeseci,ne moguce je sve ispraviti.
« Poslednja izmena: 01. Dec 2010, 12:43:38 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Po toj logici ne postoji dobar trener na Svijetu? To je isto kao sto je i Dusko Vujosevic otpusten iz CSKA jer ''pita se od govana ne pravi".A sa Violinim igrackim kadrom je nemoguce nadomjestiti odsustvo ta "dva" igraca".Jovetic,D'agustino,Montolivo...a nemas bazu igraca kao Inter,i nije bas normalno da on tu moze nesto vise.

I uzmes u obzir da skljakavi Djilardinjo ne moze da pogodi gol,a to nikako nije do Mihajlovica,i da mu je drugi napadac narkoman.Da je u prethodnoj sezoni prodat Daineli a doveden sumnjivi Filipe.Ima mnogo toga u igri,a Miha je tu par mjeseci,ne moguce je sve ispraviti.

Mihajlović je u ruke dobio posloženu ekipu, i to je preuzeo od čovjeka koji je sada talijanski izbornik. Nije trebao otkrivat toplu vodu nego samo nastavit započeto.

Znači, po tvojoj logici trener ne služi ama baš ničemu? Ako su igrači zdravi, pobjeđuej. Ako nisu, ne pobjeđuje? I to je to?

A daj mi reci onda, čemu služi trener? Koja je njegova uloga?

P.S. Tko (ili šta) je "Đilardinjo"?  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
Mihajlović je u ruke dobio posloženu ekipu, i to je preuzeo od čovjeka koji je sada talijanski izbornik. Nije trebao otkrivat toplu vodu nego samo nastavit započeto.

Po meni,ekipa koja je dozivjela neku vrstu zenita,potrebni su joj 3-4 fudbalera.E sada,ja i dalje tvrdim da Mihajlovic ima problema zbog odsustva glavnih igraca.Bice bolje kad se vrate.

Citat
Znači, po tvojoj logici trener ne služi ama baš ničemu? Ako su igrači zdravi, pobjeđuej. Ako nisu, ne pobjeđuje? I to je to?

Ne.Ali trener ne moze da natjera fudbalera da ne promasuje 100%-procentne sanse?Pa to je nemoguce,to je individualni kvalitet.

Citat
P.S. Tko (ili šta) je "Đilardinjo"?

Skljakav,copav!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Da on kao trener nešto vrijedi, onda ne bi ekipa osvaja bod svaku drugu utakmicu, i ne bi pušili dvoje od tri odigrane.

Objašnjavat katastrofalan učinak odsustvom dvojice igrača znači potpuno negirat ulogu trenera.

Igrači koji su kod ranijeg trenera zabijali golove, kod ovog trenera ne zabijaju golove. Isti su igrači, trener je novi.

Pa sad... mislim da je posve očito u čemu je problem...  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Da,interesantno ti je ta logika,pa tom logikom 80% trenera na svijetu nema pojma,pa ni Murinjo,jer su njegovi prethodnici mozda sa manje razlike izgubili od Barselone,pa da...moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Браво за пролаз даље  Smile Smile Smile Миха само напред  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Cepa Miha a cepa i Faca po starom... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Миха је можда и требао добити отказ с обзиром на пружене резултате, али видећемо колико је био добар потез управе Фјорентине. Буквално му је пружена друга шанса да направи нешто од њих. Ако не успе, сам треба да покупи ствари и оде.

Истина, има јако пуно проблема са састављањем тима. Повреде, превише повреда. Од када је преузео екипу ни једном није могао да изведе најјачи састав. Биће и прилике за то. Наравно, ако остане тренер. Млад је, има солидно знање, дуго је у Италији. Можда је мало проблематичан био као играч па се то одражава на њега и као тренера. И играчи знају какав је био лудак  Smile

И не само повреде. Гледам овог Варгаса, па лик је можда 10% од оног Варгаса из прошле сезоне.

Када се врате Фреј, Монтоливо, Јоветић он једноставно од такве екипе мора да извуче максимум.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 19:26:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.