Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jan 2026, 13:47:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ACF Fiorentina  (Pročitano 131034 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Који ти је брате? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ne volim tog Adema Ljaljica, covek je ladno na konferenciji rekao da mrzi Boga. Sada, u Boga mozes da verujes ili ne verujes, ali reci tako nesto pred toliko ljudi...stvarno sramota.

Mislim da cak sebe ne deklarise kao Srbina, ovo sto je igrao za nase mlade, igrao je radi promocije.

Ovo pricam zato sto je moj ortak sa fakulteta igrao sa njime u Novom Pazaru, pa mi je pricao za ovog glupog muslimana.

« Poslednja izmena: 02. Maj 2010, 21:56:26 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Ne volim tog Adema Ljaljica, covek je ladno na konferenciji rekao da mrzi Boga. Sada, u Boga mozes da verujes ili ne verujes, ali reci tako nesto pred toliko ljudi...stvarno sramota.

Pa,u cemu je tu problem? Smile
To je licno njegovo,on na taj nacin ispoljava svoje emocije,bile glupe,morbidne ili kakve vec.
Nijedan covjek na planeti ne osjeca religiju na isti nacin,on je shvata na ovaj,pogresan ili ne,jbg. to je njegovo.
Ali to nema nikakve veze sa njegovim fudbalskim znanjem,niti treba to da te interesuje.

Citat
Mislim da cak sebe ne deklarise kao Srbina, ovo sto je igrao za nase mlade, igrao je radi promocije.

Pretpostavljam da ni pola Francuza ne deklarise sebe kao Francuze pa igraju,da li zbog promocije,neceg drugog,vazno da igraju dobro.. Smile

Citat
Ovo pricam zato sto je moj ortak sa fakulteta igrao sa njime u Novom Pazaru, pa mi je pricao za ovog glupog muslimana.

Adem je vrlo mlad dosao u Partizan.Pa sad,kakav je to dijalog mogao da vodi o bilo kakvoj temi sa klincem od 14 god. i da ukapiras da je glup?Dijete je dijete,bilo ove ili one vjere.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Adem je vrlo mlad dosao u Partizan.Pa sad,kakav je to dijalog mogao da vodi o bilo kakvoj temi sa klincem od 14 god. i da ukapiras da je glup?Dijete je dijete,bilo ove ili one vjere.

Matori on se i dalje vidja sa njim kapiras, ortaci su druze se, samo sto ja ne mogu da predjem preko toga da je Srbija sve ulozila u tebe da postanes svetski fudbaler, a ti sebe deklarises kao Muslimana.

Citat
Pretpostavljam da ni pola Francuza ne deklarise sebe kao Francuze pa igraju,da li zbog promocije,neceg drugog,vazno da igraju dobro..

Iskreno mene zabole za Francuze i zasto oni igraju, ja ne zivim tamo niti imam bilo kakvih dodira sa tom zemljom.

Uostalom, Srbija i Francuska ne mogu da se porede po tom pitanju.

Citat
Pa,u cemu je tu problem?
To je licno njegovo,on na taj nacin ispoljava svoje emocije,bile glupe,morbidne ili kakve vec.
Nijedan covjek na planeti ne osjeca religiju na isti nacin,on je shvata na ovaj,pogresan ili ne,jbg. to je njegovo.
Ali to nema nikakve veze sa njegovim fudbalskim znanjem,niti treba to da te interesuje.

Pogresan ili ne? Smile

Ja jednostavno ne volim fudbalera, kosarkasa ili bilo kog sportistu ako nije covek, a moze da igra najbolje na svetu.

Jednostavno, da bi bio igrac moras biti normalan.

Sto ovaj svakako nije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Matori on se i dalje vidja sa njim kapiras, ortaci su druze se, samo sto ja ne mogu da predjem preko toga da je Srbija sve ulozila u tebe da postanes svetski fudbaler, a ti sebe deklarises kao Muslimana.

To je drugo,nijesi napomenuo da se vidjaju i dalje.
Cekaj,on je musliman,nemoze biti Kinez odjednom.
Tu postoji neki drugi problem.Pojam "musliman" ljudi u Srbiji tumace kao "narod" a ne kao odrednicu za pripadnika Islama.I postoji problem,sto Srbija jos uvijek nije otisla korak dalje,a cini mi se da po ustavu moze,da sebe neko deklarise Srbinom a da je neke druge religije,ali to je vec neka druga tema. Smile

Citat
Iskreno mene zabole za Francuze i zasto oni igraju, ja ne zivim tamo niti imam bilo kakvih dodira sa tom zemljom.

Uostalom, Srbija i Francuska ne mogu da se porede po tom pitanju.

Naveo sam banalan primjer.
Pa i nemogu.Pogledaj samo odnos prema nacionalnim manjinama.Ali,opet je to druga tema.. Smile

Citat
Pogresan ili ne?

Ja jednostavno ne volim fudbalera, kosarkasa ili bilo kog sportistu ako nije covek, a moze da igra najbolje na svetu.

Jednostavno, da bi bio igrac moras biti normalan.

Sto ovaj svakako nije.

Ali to je njegov problem,zasto bi bio i moj,tvoj i ne znam cijii vise.
To ide njemu na obraz,a mene iskreno zabole za njegovo misljenje.Samo neka on pika dobro fudbal,a dal je glup uopste me ne zanima.

Jbg. brate.
Maradona,Tajson,Barkli........i jos mnogo sportista koji su radili svasta u zivotu,ne cini ih dobrim ljudima a losim sportistima ih nemozemo nazvati,zbog njihovih losih navika.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Ali to je njegov problem,zasto bi bio i moj,tvoj i ne znam cijii vise.
To ide njemu na obraz,a mene iskreno zabole za njegovo misljenje.Samo neka on pika dobro fudbal,a dal je glup uopste me ne zanima.

Tvoj i moj sigurno nije , niti ce ikada da bude. Smile

Citat
Jbg. brate.
Maradona,Tajson,Barkli........i jos mnogo sportista koji su radili svasta u zivotu,ne cini ih dobrim ljudima a losim sportistima ih nemozemo nazvati,zbog njihovih losih navika.

Slazem se ja sa tobom i istina je sve sto kazes, ali ja nigde nisam spomenuo da je Adem los sportista, vec los covek. To su dva poptuno razlicita pojma. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Pa sta nas boli kurac je li on los covjek? Smile
Vjerovatno u nasoj repr. ima jos takvih,samo se vjesto prikrivaju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Đilardino se seli?

Napadač Fiorentine, Alberto Đilardino bi mogao uskoro da promeni sredinu. Kako prenosi Sportmediaset, nekadašnji centarfor Milana interesantan je za Valensiju, zbog sve većih šansi da se David Vilja preseli u Barselonu. Za španskog reprezentativca, još uvek aktuelni prvak Evrope spreman je da plati oko 40 miliona evra, a pritisak za dovođenje novog "špica" povećan je posle eliminacije Barse iz Lige šampiona. Za taj novac uprava "slepih miševa" bi između ostalog dovela i Đilardina za koga je već rečeno da ako je nezadovoljan može da ide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Vargas: "Zovu me Juve, Real, Siti i Inter"

Peruanac otkrio da ima četiri ponude. Fiorentina mora da ga proda, spremna već i zamena koju Mihajlović dovodi sa sobom iz Katanije.

Vargas ide iz Fiorentine. Klub je ostao bez Lige Šampiona, mora da proda nekog igrača kako bi ispeglao finansije, a Vargas je prvi na listi.

"Moje ponude sz stvarne, nisam kao neki igrači što se nude preko novina. Stigle su četiri ponude, od Juventusa, Mančester Sitija, Reala i Intera", rekao je odlični Peruanaca.

Ništa nije odlučio.

"Moram da razmislim, agent će mi reći ko nudi najbolje uslove", kaže Vargas.

Direktor Korvino je našao zamenu, u pitanju je Ljama koji je procvetao pod Mihajlovićem u Kataniji. Sada bi saradnu mogli da nastave u Toskani.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Било где, само не у Реал. Опште је познато да ако тамо оде, сигурно пропада.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jan 2026, 13:47:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.