Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Accelerometer (motion sensor) - senzori pokreta na Nokia modelima  (Pročitano 125624 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Hvala, svaki info je dobrodošao, posle ću sve da sredim na prvoj strani Wink

Je l ni aXYZ plugin ne pita gde se instalira?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 7610
Hmmm,,, znam da malo kasno pitam al svejedno,,, instalirao sam python-a i aplikaciju pyPiwo.  .  .   i kad je pokrenem odmah se ugasi  :cry:
Help plzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Trebao si sve na memoriju telefona da instaliras...?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia 7610
hmmm... to sam i napravio i onda opet sve reinstalirao ponovo da se uvjerim i opet ne radi  Smile

a shta treba sve od python-a instalirati da bi radilo to uopche?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Treba ti Python (u užem smislu) i treba ti Python Shell Script. Pa ti onda treba N95 Accelerometer plugin, i aXYZ plugin. I sve to na memoriji telefona. Ako i na posle instaliranja svega toga neće, stvarno ne znam šta je  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia 7610
hmm,,, ajde probat chu onda sve lijepo maknuti i onda ponovo instalirati i tek onda staviti piwce,,, ako ne radi onda che mob "pasti" na zid   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N82
Evo update-ovao sam prvu stranu, i tu bi trebali da budu odgovori na sva pitanja Wink

Napominjem da nikad u životu nisam instalirao nijednu accelerometer aplikaciju, ono sam sklapao na osnovu onoga što sam čitao po forumima i blogovima Smiley, pa ako sam nešto zajebo, neka me neko ispravi.  Smile

Aaaaaaaaaaaaaaaaa X3mE kakav si ti CAAAAR!!! Stvarno nemam reci. FENOMELANO si napisao objasnjenje. Da li verujes da sam pobrisao sve, pratio tvoje uputstvo sa prve strane i sve sredio efektivno za tri minuta. Prethodno sam izgubio celo prepodne citajuci temu i petljajuci nesto i nista nisam na kraju uspeo. Sve, ne da radi, nego leti. Cak i ova varijanta sa NiiMe radi fenomenalno. I to je proslo iz prve i bez problema. Ne znam gde sam gresio, posto sam instalirao milion stvari i nemam vise pojma ni sta sam radio, ali izgleda da je jedna od gresaka bila ta sto sam N95 Accelerometer plugin i ono ostalo, aXYZ plugin instalirao sve na memorijsku karticu, posto je negdena ovoj temi pisalo da treba pokusati bas to. Smile Verovarno sam jos izgresio ko zna sta, ali sada to vise nije ni bitno. Dakle pobrisao sam sve, pratio tvoje uputstvo sa prve strane i it works like a charm. Smile

Ajde sada ja tebi da POKUSAM da pomognem. Smile

A jesu li neophodni i za Symbian (native) aplikacije, i za Python aplikacije?

Posto sam instalirao dva programa, RotateMe i ActivityMonitor, u prvom pokusaju podesavanja motion sensor-a, PRE nego sto sam instalirao Python i ostalo vezano za njega, a posto su oba programa RADILA, to znaci da za symbian native programe koji koriste motion sensor, nadam se da na to mislis, nije potrebno instalirati Python i ostalo vezano za njega. Smile

Citat
I da li se onaj N95 Accelerometer plugin samo zove tako ili je namenjen samo za N95? Smiley

Ne. Ja imam N82 i instalirao sam taj plug-in. Smile Iskreno, ne znam sta bi se desilo da ga nisam instalirao, ali pretpostavljam da recimo RotateMe, sa kojim sam u paketu dobio i taj plug-in, ne bi radio.

Citat
S obzirom na svoju svrhu, i meni bi bilo logično da moraju da idu na memoriju telefona, ako je neko instalirao na kartici i radi mu (ili je voljan to da pokuša), neka se javi Smiley.

Taj sam. Smile Mene je pitao za sve gde hocu da instaliram i u prvom pokusaju sam instalirao sve na memorijsku karticu. Posto to nije radilo, instalirao sam sve ponovo, posle citanja tvog uputsva, ali na memoriju telefona i onda je sve proradilo. Dakle, odgovor je, da se svi ti plug-in-ovi  mogu instalirati i na memorijsku karticu.

Citat
I još nešto... Uglavnom se kod svih aplikacija pominje da rade na N95 8GB/N95/N93i/N82, e sad znamo da i E90 i 5500 imaju accelerometer, takođe znamo da zbog rezolucije 5500 skoro ništa ne radi kako treba, ali kakvo je stanje sa E90? Zna li neko? Smiley

E ovo vec ne znam.

X3mE, hvala jos jednom. Ako jos nesto mogu da ti pomognem, samo reci. Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2008, 10:34:55 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Drago mi je da radi  Smile

Hvala puno na ovim odgovorima, znači ipak pita, i ipak mora na C:\ sve da ide, i jedan isti plugin je za sve accelerometer telefone... Ok Smiley  Smile

Samo što mi je još uvek ostalo nerazjašnjeno je da li su N95 Accelerometer plugin i aXYZ plugin neophodni i za Python aplikacije, ili Python dolazi sa generičkom podrškom za to i može direktno da komunicira sa senzorom... Pretpostavljam da su ipak neophodni, ali i posle mnogo guglanja nisam našao tu informaciju Smiley.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N82
Pazi, to ne znam, posto sam imao vec instalirane te plug-in-ove, pre nego sto sam instalirao python. Ako nije neophodno ne bih sada ponovo da sve brisem pa iz pocetka. Mislim da ipak python zahteva te plug-in-ove zato sto u uputsvu za NiiMe pise da treba instalirati oba plug-in-a, pa onda python i na na kraju shell da bi radio taj NiiMe program.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Ne moraš da reinstaliraš sve, i ja sam 99% siguran da je tako  Smile

A sad kad si me podsetio na to sa NiiMe sajta sam i 100% siguran  Smile. Tnx  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.391 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.