Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Accelerometer (motion sensor) - senzori pokreta na Nokia modelima  (Pročitano 125042 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple iP5
Ja nisam pricao o upotrebnoj vrednosti telefona vec Nokemote aplikacije koja je po meni takva kako sam je gore opisao. Bas me zanima koliko cesto ti koristis Nokemote na tvom telefonu (ne verujem da ti stalno radi u pozadini i da ne mozes da zivis bez njega). Accelerometer je vrlo lepa stvar da se ima u telefonu mada sam ga ja najvise koristio za RotateMe i za tih nekoliko igrica (Accelerinvaders, Mirage Money, Panda Manda, pyWuzzler, Marble Maze) i moje misljenje je da je vecina tih aplikacija koje koriste accelerometer sluze uglavnom za zabavu i da na minut-dva impresioniras drugare dok neku vecu prakticnu i upotrebnu vrednost bar kod mene nisu imale.

Sto se tice telefona i njihove upotrebne vrednosti, ja nigde nisam rekao da su N95 i N82 losi telefoni jer sam imao priliku da posedujem i jedan i drugi u prethodnih 6-7 meseci tako da i sam vrlo dobro znam sta sve mogu, ali sam se ipak i pored toga vratio na P1 jer su meni licno bitniji touchscreen i qwerty i virtuelna tastatura na P1 od npr. accelerometra i GPS-a na N95 i N82 (uz jos nekoliko drugih stvari koje su po meni bolje uradjene na P1).

Naravno, to sto P1 bolje zadovoljava moje potrebe koje su takve kakve su ne mora nista da znaci jer ce mnogi otpisati ovaj telefon bez mnogo razmisljanja zato sto ne poseduje npr. edge i hsdpa, vga video zapis, GPS ili accelerometer i to je sasvim OK i takvi zahtevniji korisnici svakako treba da potraze neke S60 ili WM telefone koji ce zadovoljiti te njihove potrebe.

Moji roditelji npr. koriste neke prastare Nokie i Motorole i njima ne treba vise od toga, za njih su ti telefoni svakako bolji od npr. E90 ili Tytn II zato sto oni ne bi umeli da urade nista sa njima (verovatno bi im samo bili dodatni teret u dzepu). Dakle, potpuno razumem i prihvatam to sto kazes da je N95 8GB bolji zato sto ima to, to i to sto npr. moj P1 nema - i ja mislim da ti posedujes vrlo lep i vredan telefon, ali opet P1 poseduje neke stvari koje su meni bitnije a koje N95 nema tako da se na kraju sve svodi na to kakve su cije potrebe i koji aparat bolje odgovara takvim potrebama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One X
Mirage Money game gets an update
Version 2 ready for download and play!

Hello dearest Symbian freaks, after long time waiting... and the many delays that kept this announcement reserved till this moment....

I am happy to say that finally the new version of MirageMoney, MirageMoney2, is out now and ready for download!!! You have the hounor of being the first to receive this news.

MirageMoney2 is the new version of the "bit hit" MirageMoney which you all liked! The game utilizes the accelerometer sensor (motion sensor) on phones by implementing the MIRAGE-X API we developed.

The orientation readings from the sensor are used as game input to control flying maneuvers in 3-D worlds. The game is part of a PhD research project in the Department of Communication Systems at Lancaster University in the UK.

The purpose of this project is to study people's reaction and affection to the concept of mixed reality in mobile applications where motion from the real world is being augmented, or mixed, onto the 3-D virtual world in a mobile environment.

There is now a website for the game where you can download it from and read more about it and about the MIRAGE-X API in general.
So, wait no more... here you are the URL:

http://www.miragemoney.com/

As easy as that Go to the website and grab your copy. There are 2 things to note though:
Make sure you uninstall the old version of MirageMoney before installing the new one (There might be some issues as i have changed the folders hierarchy for the app in the system and maybe the uninstaller will not handle removing the old structure properly.)
The game will need activation after playing it 2 times. Do not worry! The activation is for FREE and it is done from the same site. I had to add this activation step in order to be able to collect more detailed data about users' experience with the game which i need for my results chapter in my thesis

As usual, if you encounter any problem or have any question/comment/suggestion please feel free to leave me a note here, or send me an email from the "About Us" page in the website.

Have fun and collect more money this time,
Fadi

What's New

The new version of MirageMoney has lots of new features and fixes based on the feedback and comments we received from all those who tested and played the first version. So we owe you all a BIG thank you for making this new release better (we hope you see it that way too)!

Ok, so what is new in this version? Here you are the list:
New skybox look
More coins in the sky to make it easier and faster for you to get wealthy
Sound on/off option
Game activation needed
Auto calibration for plane orientation when returning to idle state (phone horizontal and perpendicular to floor)
Extended play time (3 minutes)
Banks to deposit coins in
More challenging game play by adding a logic to track how many coins you have collected and reflect that on your plane's speed and weight
Some bugs fixed

We know that some complained about the music in the background but at the same time many wanted to know the source. Unfortunately, the source could not be identified! We are looking for ways to personalize the game with your favorite music.

Izvor: Symbian-Freak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Sony Z2
-hmm... zna li neko da li N-81 ima u sebi Accelerometer ? Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung S7 Edge
N81 nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Sony Z2
-eeeeee...  Smile -hvala ... Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony Xperia Neo L
ima li nokia e51 ovaj senzor?nemam vremena da listam i citam preko 50 komentara.hvala unaprijed.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Ko je rekao da treba da citas 50 strana da bi to saznao?? Sve pise na prvoj strani  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony Xperia Neo L
pa razmisljam:mozda je ugrađen u e51,a kada je ovo pisano tada nije bio na trzistu.samo me zanima ima li ili nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E50
pa razmisljam:mozda je ugrađen u e51,a kada je ovo pisano tada nije bio na trzistu.

Lose ti je razmisljanje, jer je prva stranica osvezena 21.03.2008 a tvoj model se nasao na trzistu jos prosle godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One X
ima li nokia e51 ovaj senzor?nemam vremena da listam i citam preko 50 komentara.hvala unaprijed.

Nema. Ako nema automatsku rotaciju ekrana nema ni accelerometer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.