Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 18:48:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Absint, gde i posto?  (Pročitano 80234 puta)
Ucesnik diskusija

Necu skoro onim sorom,ne znam posle put odande...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N91
Problem je sto Apsinth koji se nalazi u slobodnoj prodaji nema Tujon ili ga ima u jakom malom procentu,radi se o obicnom marketinskom triku.Naravno Tujona ima toliko malo da nema nikakvog dodatnog uticaja.Zbog toga je i dozvoljen uvoz.Tacne su price o Bodleru,Rembou i ostalim modernistima,ali apsinth nije jedino u cemu su oni preterivali. Smile
 Obozavam njihove pesme   Smile
U aprilu idem u Cesku,tako da cu vam javiti utiske pravog apsintha  Smile
Uzdravlje!  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My head is on loose but my shoes are tied

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
Absinth potiche iz Chekoslovachke Rep,tvrdi se josh od 1920. ...imash razlicite vrste koje variraju od sastojaka do procenta alkohola...sve zavisi od regulacija i zakona drzave.
Dva najbitnija sastojka su ""drveni moljac" (koji se koristi za medicinsku upotrebu,lechi gliste u crevima..itd)-koji mu daje zelenu boju... i anise-biljka koja je korishcena zbog ukusa,mirisa.irtd..a raste u Egiptu,gaji se u Shpaniji..itd.......tvrdi se da je originalni Absinth bio napravljen od drvenog moljca ...koji se zove "Absinth"...a onaj koji ima anise je "Absinthe" sa "e" na kraju,mada u Nemackoj ne obracaju toliku paznju za sastojke.
Psihoaktivna substanca je "thujone"..koju chesto uporedjuju sa slicnim stvarima poput LSD ili THC ...ali nije ni blizu...danas sve drvaze imaju odredjenu dozu thujone ..a imash i one bez..potom....samo proveri doze sastojaka...i imash absinth po ukusu...
Takodje,mozes i sam da ga napravish...ja sam ga nekoliko puta sama pravila....uspeh se ocrta nakon 2-3 meseca za nekih 800ml,al kol'ko tol'ko dobijesh ideju da ushtedis lovu...heheh...samo ekonomichno!....i nije toliko ochajno ako pratish sve korake pravilno  Smile
Ovde u USA je ilegalan da se kupi,al ako ga pijesh..nije... Smile stupid Americans....tako moram da chekam sledeci put do Evrope da dodjem...hehehe..u nabavku za ratne zalihe-heheh....jer narudzba kosta preko $100 ..sto mi se ne placa rado! Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2006, 18:59:20 od SpookShowBabe »
IP sačuvana
social share
Bash sad, il mozhe odmah? o.O
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Jes' vala, ne mogu nigde da ga nadjem ovde u NY...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
@Marinko..u USA se ne prodaje...zabranjen je...al mozes da naruchis kao sto rekoh (neces znati poreklo ni kvalitet-osim ako ne bacis na sto bar $200 plus carina i sva ta sranja...za shugavish 800ml...strashno!..)
Kao sto rekoh..ja sam ga neko vreme pravila bash iz tog razloga,al zato Nemachka je zakon...Mislim da bi trebalo da bude i po aerodromima,mada ne znam kakav ce biti kvalitet ( i dal sadrzi thujone uopshte!)..
Ako hoces da se tripujesh...ne smesh da se napijes ..i trazi onaj sa najmanjim procentom alkohola i najvecim procentom thujone ..jer samo je thujone i "drveni moljci" tripuju  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Jel moze negde da se nabavi u N.S.-u ili SU?
Bas bi voleo da probam...
IP sačuvana
social share
Srbija do Tokija
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
rici..ja mislim da je neko vec napisao ..prolistaj par stranica..tu je negde odgovor posto je i gde mozes da ga nadjes...aerodromi mozda imaju takodje..
Mada..mogucnost je da nece sadrzati thujone....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Ali nisu napisali za Su,to bi mi vise odgovaralo...
Ako iko zna za su... Smile
IP sačuvana
social share
Srbija do Tokija
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 4
Zastava Pariz FRANCE
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6680
Da li neko zna gde u Bgd moze da se kupi Absint i koliko je to keshova?

gde onda?i koliko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
eh Absinth, bas tako pravi se od Pelina, samo sto je nas Pelinkovac nista u odnosu na Pravi Absinth.
Za osobu sto ide u Cesku u Aprilu, nek se otvori za "King of Spirits" 50E 0.7flasa sa talogom od Pelin biljke unutra,oblik flase je kao kod Jeger-a. i valjda je Van Gogh na nalepnici
u Ceskoj su svi sa 70%alkohola, i najobicniji=najjeftiniji ima u zelenoj plavoj crvenoj boji i potpuno providan.
Uvek se eksira, i udara ko blesav, za ove sto su pili po pola flase, mora da su pili nesto mnogo lose,
a prica o Halucinaciji ide i zbog biljkice a i zbog samog procenta alkohola.
pa ko prezivi nek prica.
PS: ide dobro sa Coca-Colom  Smile
prijatno i ziveli svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hm...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
SonyEricsson P1i
Sto se tice kupovine Absinth-a u ns mozete kupiti u Rodicevom Mega marketu i kosta 850.00 din, nazalost taj je od 55% mislim da se zove dr. Dzekil
Ako hocete tripove evo recepta: 5 casica Absintha exirati u vremenu od 10 - 15 minuta i u medjuvremenu zdimis malo trave.
Inace u ulici Novosadskog sajma xx ima da se pazari Absinth od 75% i kosta 2500din.
IP sačuvana
social share
Nista nije kao sto izgleda!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 18:48:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.348 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.