Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 02:27:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Absint, gde i posto?  (Pročitano 80171 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nije vama lako... unistavate zdravlje alkoholom umesto da lepo ekstazu dozivljavate u tuci sa policijom kao 'mi kad smo bili mladi' Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Eh, ti divni studentski protesti...druzenja sa policijom bilo kol`ko si hteo. A sad... nisam navijac, pa me i proslo...
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ziva greota... ej pa to je bilo tako lepo vreme... kad se samo setim... tad je stvarno tesko bilo biti pandur Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
absint je mnoooooooooogooooooooo jako pice
ako zelite da ga probate najbolje bi bilo preko koktela b55, ili ti shutera. ovaj koktelcic prave u rio bravo-u. odlican je, serviraju ga zapaljenog, naravno (pored absinta kako da ne gori). meni se  koktel mnogo svideo,
za novu godinu, pre zurke sam nazdravio absint solo. udari te direktno u mozak.
u filmu moulen rouge glumci na pocetku filma piju absint, i tu se na najbolji nacin moze videti kako deluje to pice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Sta se toliko zentate tog pica,pice ko pice...Meni je rodjak doneo dve boce iz Cheshke,jednu sam izduvao sa drustvom ostala je jos jedna.
Ajde da se malo pravim pametan.....

Kod nas je zabranjen uvoz pica iznad 55% alkohola tako da kod nas mozete naci absint do te jacine.Ono sto je kod absinta tabu jeste supstanca koja se naziva tujon.Ta supstanca deluje neurotoxicno tj unistava nervne celije.Mora se napomenuti da absint sto je skuplji trebalo bi da ima vise tujona ali taj tujon ne moze da ubije.Postoje price da absint moze da izazove epilepticki napad.To je naravno tacno,kod osoba koje su pedisponirane ka ovoj bolesti ili koje su vec bolesne.Ali od tujona od 35 mg u 1 l absintha ne bi trebalo da bude niceg strasnog osim dobrog raspolozenja (naravno zavisi ko ima kakvu pijanku).Inace postoji preko 100 vrsta absintha,najbolji je Pernod-svajcarski,ali i Ceski absinti su u samom vrhu.Treba voditi racuna kod kupovine jer ima dosta vestackih proizvoda koji su ciste ,,hemije`` pa bi ih trebalo izbegavati zbog odredjenih nus pojava.Pravi absinth se dobija prirodnom fermentacijom bilja u jakom alkoholu.Ali postavlja se pitanje kog bilja.Osnovni sastojak je Artemisia absinthium ili Crni pelen!!!!Da,da PELEN ili PELIN!!!Takodje jedan od glavnih sastojaka popularnog Pelinkovca!!!Absint je gorak liker koji se pije na razne nacine,zapaljen ili ne,ali bih svakako preporucio ljudima koji ne vole gorka pica (mnogo je gorci od pelinkovca-cistog),da ga mesaju sa sokom od borovnice,jer je to odlicna kombinacija....
Toliko o ovom picu od mene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
dobra stvar da se odvalis od svega

imao sam par ispada sa tim picem

uhhhh
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Bilo je i ovde do skoro..do pre mozda dva meseca da je moglo.To sto nadjes je mozda sverc komerc,a i to je KM skoro pa druga drzava!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Iskustvo je ime koje dajemo svojim greskama.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 751
Zastava somewhere in the air
mob
Motorola E550
ja bi vam savetovao da trknete do  doktora cisto da vidite dal' su vam bubrezi uredu...
IP sačuvana
social share
Nikad ne mogu da kazem onoliko mudrosti koliko mogu da precutim gluposti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
ma dajte ljudi..ma kakvo ilegalno pice
Absint se kod nas luzi u diskotekama,jacina mu je preko 70% kazu,probao sma jednom (i vise necu nikad)...
A ima ga i u diskontima pica po cijeni od cini mi se 17 eura 0,7l boca...
Ne znam o kojoj se vrsti radi ali boca je neke ledeno plave boje,tirkizne ili slicno...
IP sačuvana
social share
"...let me be the voice,and your strenght and your choice..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Kao sto rekoh,
postoji preko 100 vrsta absintha.Ima ih i zelenih i plavih i braon i crvenih!!!!Pice ko pice....neko voli viski,neko vinjak,neko pivo,a neko absinth!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 02:27:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.