Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:52:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Abortus  (Pročitano 34333 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta si to mislila prije nego li si postala majka? A sta se promijenilo u tvom pogledu na isto, e kada si postala majka?

Nije valjda da ni to neces objasniti, kao ni ono kako nisi vjerovala, pa ti se onda nesto desilo, e pa ti onda pocela vjerovati. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ranije sam podrzavala abortus.Medjutim kada wsam ostala trudna i otisla na prvi ultra zvuk i videla to majusno stvorenje u meni jednostavno moje misljenje se promenilo.Posle porodjaja kada sam uzela bebu u ruke pomislila sam "Zar neke zene/devojke mogu da ubiju ovo malo bice!
A kao drugo ti kao muskarac nikada neces razumeti to.Vecina vas je u fazonu sipam i ne mislim.Svaka cast izuzetcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...Vecina vas je u fazonu sipam i ne mislim...

E dobra si. Dobra, da bolja ne mozes biti. Mis`im, u odgojno-obrazovnom smislu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajde sada kazi da nije tako,dodala sam i svaka cast izuzetcima.Da ja sam od juce i nemam pojma sa zivotom.Sta ces takvi smo mi neobrazovani i nevaspitani.Nemamo ni srce ni dusu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljubopitiva

Pa na sta ti onda upucujes? Kako ces rijesiti situaciju u kojoj je jedna siromasna djevojcica ostala u drugom stanju; a nije ni znala kako se ostaje u drugom stanju; pa u panici od drugog stanja, pa u panici od porodice, pa u panici od drustva, pa u panici od sirotinje itd.

Oces li moci dati odgovor, e a da ne odgovoris:
- kako je moguce da je jedna djevojcica danas potpuno neobrazovana po tom pitanju
- kako je moguce da je jedna djevojcica danas siromasna
- kako je moguce da je porodica te djevojcice siromasna
- kako je moguce da ta siromasna porodica nije dovoljno dobro upoznala svoje dijete sa tom problematikom
- kako je moguce da je zakazalo to drustvo u kojemu sve vrca i poskakuje od dobrica i dobricina

itd.

Ti, draga moja, pismo kritike saljes na pogresnu adresu! To radis kada kritikujes siromasnu djevojcicu; to radis kada kritikujes siromasnu porodicu itd. Pismo kritike posalji na pravu adresu! Ako ne znas, ja cu ti je reci:

Primalac:
Dobricine covjecanstva
Bulevar Religije, Filozofije i Nauke  bb
2679 0000  Lazigrad
Tunguzija
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Daj molim te ne parafraziraj.Kada budes skapirao da su deca najvece bogtastvo onda mi se javi.Novac je prolazna stvar i bogatstvo.niko se nije rodio bogat.Zar ti mislis da su nase cukun babe i dede bile bogate.Samo ne moj da mi napises "Znas onda nije bilo televizora pa im je sex bila jedina zanimacija pa su zato imali toliko dece"!Ne vrti se svet oko tebe nego ti oko njega!!A drustveni status nije opravdanje za abortus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E, draga moja, kako si i ti krenula u napad, a po sirotinji. Lako je po njima. Nemaju oni mehanizam odbrane. Unistili su im ga bogoljupci i covjekoljupci.

Jesi li cula nekada kako je nekakva pripadnica bogatih slojeva drustva abortirala: manekenka, doktorka, profesorka, poslovna zena itd. Mozda i jesi, al od milion jedna.

Okrecuci kritiku ka sirotinji, ti igras igru bogoljubaca i covjekoljubaca, a koji i jesu krivi za covjekovo siromastvo. U samo jednom abortusu, propada svo njihovo covjekoljublje i bogoljublje; samo jedan abortus je jedan od najvecih dokaza koliko je podlo ovo drustvo covjekoljubaca i bogoljubaca!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja abortus ne delim na siromasne i bogate.Svi snose moralnu odgovornost za to nedelo.Ako ce mo tako najvise abortiraju bogatasice nego siromasne.jer ove siromasne vise vode racuna o tome nego bogate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vasa generacija ima dve podele sponzori i sponzorusice.I ne kritikujem sirotinju kako ti to kazes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne mozes za jedan abortus svaljivati krivicu na jednu nepismenu i siromasnu djevojcicu. Odnosno, mozes, ali ja ti kazem da to nije u redu. (A tu smo, jelda, da razmjenjujemo misljenja).

Jedan abortusom unisteni zivot je krivica drustva, odnosno, vrhuske tog drustva, odnosno bogoljubaca i covjekoljubaca. Zasto se neko odlucio na abortus? Zbog cega konkretno?

Da li abortira zbog toga sto je siromasna i gladna, pa nece moci pruziti djetetu ono sto zasluzuje danas? Krivo je drustvo! Jer kako se doslo do toga da je neko gladan i siromasan!

Da li abortira zbog toga sto je neodgojena u tom smislu, pa nije umjela spreciti isto? Krivo je drustvo! Dobrice na vlasti! Jer kako je doslo do toga da je neko nepismen, gladan, siromasan?

Itd.

Nikada jedna djevojka ne bi abortirala, e da nije u pitanju nekakva ludost u drustvenim odnosima. Samo pokvareno drustvo moze unistiti jedan zaceti ljudski zivot, odnosno, pokvareni i podli odnosi u tom drustvu. Samo jedan ljudski zivot unisten abortusom dovoljno govori o svim covjekoljupcima i bogoljupcima na vlasti danas. Nemjerljiva je njihova podlost!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:52:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.