Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 22:50:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Abortus  (Pročitano 34086 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
cbbj klasicno ubistvo ljudskog bica je onda ako se abortus izvrsava u petom mesecu trudnoce pre toga, cetvrti mesec je veoma rizican za potencijalnu majku, a sve pre toga ono nije ZIVO bice ono je fetus, embrion i nema ubistva, a to mozes da pitas svakog doktora.UBISTVO je onda kada fetus/embrion zazivi, a to je peti mesec trudnoce.

sarmica
DA, ako je trudnoca ne zeljena slazem se sa abortusom, ma kakva majka u doba ne zrelosti ne dolazi u obzir.
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Biblija kaze da covek (zena) postaje zivo bice u trenutku zaceca, tako da je svaki abortus ubistvo zivog bica.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Ali Biblija ne kaze sta da radi majka koja nije zrela za zacece!
A i vidljiva je razlika zivota ljudi iz Biblije i danas, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Biblija jasno govori o seksualnom moralu i ponasanju u seksualnosti! Ne govorim ovde o izuzetnim slucajevima, kao sto je da zena ostane u drugom stanju ako je silovana i tome slicno. Govorim o principu. Kada se slede principi u Bibliji krajnji rezultat je mir, radost, zdravo, sretno i pametno potomstvo, zdrav, sretan i bogat seksualni zivot, sretni muskarci i zene, itd. itd. Stvar je u principu, ne u trazenju izgovora da se uradi ono sto mi i nasa ljudska priroda zeli i hoce (a to je obicno sebicno i egocentricno do maksimuma).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Da, zivot ljudi koje opisuje Biblija svakako da se razlikuje od naseg zivota u odmaklom tehnoloskom dobu u XXI veku.

No, i pored razlike u vremenima, principi su ostali isti i nisu se nimalo promenili. Stavise, nase tragicno ljudsko iskustvo nas iz dana u dan uverava da krsenje istih principa u nase vreme dovodi do istih posledica koje su trepli ljudi iz "vremena Biblije". Tako dolazimo do toga da su biblijski principi van svih vremena i tokova - vecni - sto nije nikakvo cudo zato sto je njihov autor Vecan, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Ma da ali ako pricamo kroz Bibliju ne samo da ne bi trebao da se vrsi abortus nego i nebi smeli da se vode ratovi, krade i ko zna sta jos ali drustvo sve vise ide ka tome pa sto bi onda jedan abortus bio toliko olajavan, a ratovi ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Citat: Ktantonet
Ma da ali ako pricamo kroz Bibliju ne samo da ne bi trebao da se vrsi abortus nego i nebi smeli da se vode ratovi, krade i ko zna sta jos ali drustvo sve vise ide ka tome pa sto bi onda jedan abortus bio toliko olajavan, a ratovi ne?

Tako je!!!!!! Inače kad su sad krenuli Ameri u rat protiv Iraka, ti i ja samo prvi nosili američku zastavu kroz cijeli Izrael i Hrvatsku i žalili smo što je tako brzo gotov i što nije bilo još žrtava, al nas umiruje činjenica da će Uncle Sam uskoro naći drugu žrtvu.
Oboje smo također poznati kleptomani, kredemo gdje stignemo, i užasava nas što je krađa još uvijek zakonski sankcionirana.

Ne možemo činjenicom da se događaju jedna zla, opravdavati druga. OK događaju se ratovi, ali tko je za njih? Ti? Ja? Ne vjerujem, al šta ćeš oni koji su moćniji od nas odlučuju.
Dopada li se meni činjenica da Etiopljani gladuju? NE!!!! Al to mi nije i ne može biti opravdanje da sam činim nešto loše, iako nisam odgovoran za etiopsku situaciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
@Laslo

Da znam sta zelis da kazes ali ne mozes reci da je u ratovima na nasim prostorima tj da su samo krivi oni VELIKANI vec smo i mi krivi jer smo ih slusali jer smo posli za njima, glave izgubismo zar ne? Pa nista se ne desava ni u politici bez vecinske pozadine naroda i gde se tu moze naci Biblija?
Nismo ja i ti hteli to ali vecina ocigledno jeste Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
Ovdje sam naišao na dosta pitanja i odgovora koji su me zaintrigirali da pišem. Prvo moramo definirati kada nastaje čovjek. Je li to od trenutka začeća ili kasnije ( teorije o 14 danu, nakupina stanica...).
Moj je stav da čovjek nastaje začećem i zato sam protivnik abortusa jer je to, kako netko ovdje reče, ubojstvo drugog ljudskog bića.
A što se pita spremnosti da se bude roditelj, postavljam pitanje spremnosti na sex. Nikome, tko zna koje su " posljedice" sexa, nemože se reći da se to " samo" dogodilo.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ako kasapljenje i cerupanje organa neduznog zivog bica, a to je abortus, nije klasicno ubistvo, onda sam ja princ Valijant, dame i gospodo! Ja sam licno prevodio jedan video o abortusu i video na delu sav uzas i grozu istoga. Klasicno ubistvo da ne moze biti klasicnije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 22:50:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.