Dobra je Abigail a kad se još zna da je i mudra jer nije odradila analni seks. Pričala je da ga pomalo prakticira u privatnom životu i ima želju snimati ali dok ne bude skroz dobra ne bi. E pa, ostalo nam je čekati taj trenutak nakon kojeg joj je otvoren put i za DP.
Evo ga, citiram sam sebe, čini mi se da je snimila scenu za Tushy. Toliko jebanja ali prvi analni seks tek pred nama!
Dobra je Abigail a kad se još zna da je i mudra jer nije odradila analni seks. Pričala je da ga pomalo prakticira u privatnom životu i ima želju snimati ali dok ne bude skroz dobra ne bi. E pa, ostalo nam je čekati taj trenutak nakon kojeg joj je otvoren put i za DP.
Evo ga, citiram sam sebe, čini mi se da je snimila scenu za Tushy. Toliko jebanja ali prvi analni seks tek pred nama!
Mislim da snima 5 scena za Tushy.
Super. Tu vjerovatno ide jedna lezbijska, jedna DP i jedna 'threesome' gdje me zanima ko će joj biti kolegica
Ako se ne varam s njom je lezbijska scena. Za BGG threesome se nadam da će joj partnerica biti jedna od sljedećih 10: Nicole Aniston, AJ Applegate, Lana Rhoades, Casey Calvert, Monique Alexander, Kelsi Monroe, Chanel Preston, Valentina Nappi, Jade Nile ili Tori Black, koja još nije snimala za Tushy pa bi bilo fantastično da ih spoje.
Nije me oborila s nogu prva scena, više bi volio da je uobičajeno na krevetu po danu bez onog dugog uvoda s Anom Foxxx i Romi Rain. Htjeli su učiniti nešto bombastično ali na kraju nije to to, mjesto radnje kuhinja i neka nova frizura