Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 00:31:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A7 E Corsair II maketa  (Pročitano 8453 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 707
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Elem, da nastavimo, sastavio sam krila i trup, naravno da me čeka još puno gitovanja i šmirglanja

I kao da mi nije dosta jel, isekao sam sve pokretne površine na krilima.....

Nastavio sam i sa bunkerima trapova, počeo sam sa dodavanjem cevi i cevčica, sve sam lemio, savio unapred i tako " instalirao "

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Carski! Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 707
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Radovi se nastavljaju, stajne trapove privodim kraju.....

...te sam počeo malo i sa ostalim stvarima da se bakćem. Za početak piloni, ostatci eceraja od Džemsa, žica i nešto malo Eduarda ( eceraj-žica lemljeni )....

....i započeta svetla. Naravno da Quickboost svetla za HB ne odgovaraju Hasegavi tako da mi ne gine dugo, dugo šmirglanje pa poliranje.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Deki, uvek me potakne na rad, ovakvo vrhunsko, majstorsko maketarenje i izrada detalja.  Smile Smile Smile Samogradnja je vrhunska stvar, i opaka zaraza - nema veceg maketarskog uzivanja nego kada sam napravis nesto, sto nije dato.
Gledam i odusevljavam se  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile a entuzijazam za rad raste Smile  Hvala na ovim prizorima  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 707
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Nakon bezbroj pokušaja da vazdušnu kočnicu dovedem u red i spojim sa trupom kako treba ostavio sam maketu malo da se " oladi " ...... Međutim pre desetak dana krenuh ponovo, bezuspešno, tako da sam jednim elegantnim potezom odvojio već zalepljenu vazdušnu kočnicu od trupa i postaviću je u tek malo otvorenom položaju, oko 3 - 5 stepena, da budem iskren gledajući fotografije nisam baš viđao avion sa tim položajem gore pomenute kočnice ali nemam više živaca da se hebavam sa tim.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Mozda nema fotki ali, sta ima veze, takav polozaj je mogao biti u nekom trenutku pri podizanju vazdusne kocnice nakon sletanja (tik sto se nije zatvorila), ili pri nekoj popravci, kontroli... a, sto je ne mozes otvoriti vise  Smile Smile Smile... ahhh  Smile glup sam, onda treba i tu unutrasnjost detljisati. Ehh!
Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2014, 18:29:52 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 707
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Mozda nema fotki ali, sta ima veze, takav polozaj je mogao biti u nekom trenutku pri podizanju vazdusne kocnice nakon sletanja (tik sto se nije zatvorila), ili pri nekoj popravci, kontroli... a, sto je ne mozes otvoriti vise  Smile Smile Smile... ahhh  Smile glup sam, onda treba i tu unutrasnjost detljisati. Ehh!
 Smile

Problem je u tome što je na svim fotkama zatvorena vazdušna kočnica kada je aparat na zemlji, ali hajde neka bude neka umetnička sloboda pa ću je ja namestiti u već spomenutom položaju, a ne može više da se otvori jer je ona vrlo velika i spušta puno niže od najniže tačke aparata čak i sa spuštenim stajnim trapovima.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ne kontam sto ne moze da bude zatvorena... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa, nesto ne moze da se upasuje, a njemu dozlogrdilo da se vise aka sa time. Hm, da je u pitanju neka diorama pa da se jednostavno demontira i kao mehanicari je nesto popravljaju, demontiralije, odvoze je; ali  ovako ne znam, ali verukem da i ova kao i svaka druga vazdusna kocnica moze da se i samo malo spusti tj. otvori, tako da moze to da bude slucaj - pilot je nije skroz uvukao - opusteni Amer, boli njega, parkirao i otiso za sank, itd. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 00:31:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.375 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.