Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Apr 2025, 00:14:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: a odgovor?  (Pročitano 1568 puta)
09. Avg 2012, 22:25:24
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ <3

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 439
Zastava MJ
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Nokia MJ
tako tako, postavite 500 pitanja i onda zakljucate temu da ne moze da vam se odgovori... wow bas ste mocni Smiley zreli ljudi, koji stoje iza svojih postupaka.. pa lepo je to, sta fali Smile da li sam ja napisao nesto lose, uvredio nekog od admina? samo sam ukazao na neke cinjenice Smiley

''Da li je nekome od vas palo na pamet da tim devojkama pomogne na bilo koji nacin?''
''Da li je neko od vas razmislio o tome kako je trenutno njima?''

zasto bih im pomagao i mislio kako im je?  Smile to je vasa stvar, kao sto ste rekli, vi ste ih birali pa onda, molim lepo, sami im pomozite i pitajte kako im je.. a verujem da im ne pada mnogo tesko  Smile

''Docekane su na noz od svih vas, samo zato sto smo ih mi izabrali.''

naravno da su docekane na noz, jer svi dobro znamo da kriterijum nije ni postojao (doduse mozda jeste sto se tice ezel, devojka je stvarno na mestu i ne slihta se kome stigne).. svi znamo da se Ivana nedeljama unazad hvalila, ali sta fali, niko joj ne moze zameriti, za pohvalu je kada imas cilj u zivotu i stremis ka njegovom ostvarenju.. a biti moderator na kvizu je svakako san svakog coveka al dobro da ne zalazimo u to  Smile

''Za to nisu one krive, to su nase odluke.
Krivi nas, kritikuj nas. Ne njih.''

znaci, kada mi Ivana, ili Pfc, ili apstrahovana tresnu bancinu jer nisam presao na pp, (a zbog njih samih se gusi javni chat) da ne krivim njih nego da krivim Cg-a, chelavog, shoneta? no way! sami ste rekli da su one glavne od sad

''Takodje, s obzirom da je cilj ovog performansa isterivanje pravde jer su vam banovani svi nalozi zbog zloupotrebe , mislim da je red da i ja objavim screen shot... ''

molio bih gospodjicu Aneu da ne pokusava da me analizira, kada bude dobila diplomu psihologa, onda joj mozda i zatrazim strucno misljenje..  ne radi se ovde ni o kakvim banovanim nalozima, nakupio sam ih se, fala bogu, za ove 2 i po godine, da bi zaista bilo smesno da zbog fullova isterujem pravdu Smiley to sto su pojedini admini jako dobri sa igracima koji uredno prijavljuju ko kome igra i onda admin reaguje pa da full, a pritom su ti isti ljudi drugima uzimali crvene krstice, to ne govori o meni nego vama.. na ovom kvizu dvostruki arsini rade samo tako i ako imate neki screen da bacite radi objektivnosti, samo izvolite, gospodjice Anea Smiley mada, bolje se bacite na slanje obecanih nagrada, jer nema smila da ljudi cekaju vise od pola godine na majice i sesirice, kao da ih od zlata pravite.. 

ziveo Majkl! pozdrav za debeljka DNK! volimo te care
« Poslednja izmena: 09. Avg 2012, 22:27:53 od samo Milana »
IP sačuvana
social share
MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ <3
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15460
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
sad kad krenu admini....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Apple 15
Nas je odgovor da su sugestije razmotrene, ali i dalje ostajemo pri stavu da smo vise nego zadovoljni radom novih modova. Smiley

Diskusija zavrsena, svaka nova tema ce biti zakljucana i\ili reciklirana. Smiley

Ja stvarno nisam kriva sto se vama dogovor ne dopada i sto ti je malecka zbog te neke ljubavi dopustila da joj zloupotrebljavas nalog. Krivica je samo i iskljucivo tvoja.

lock
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
Da dodam nesto bez ikakvih pitanja.

Budes li joj se jos jednom logovao na nalog ili ona tebi, neces vise biti u mogucnosti da se vracas sa drugim nalozima, kao ni ona. Pretnja, obecanje, definisi kako god hoces. Wink

A sada prestani da smaras sa otvaranjem glupih tema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Apr 2025, 00:14:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.