Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 23:10:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.LJ.K-Anti ljiga klan  (Pročitano 83081 puta)
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
E ovako,dugo sam razmisljao,i resio sam da ne usvojim veto,nadam se da nece imati negativnih posledica po pitanju funkcionisanja i komuniciranja na relaciji IGD-VDV,ali morao sam da prelomim i da kazem ne.

Predlozi za dokazivanje odanosti ostaju,tako da svako ko zeli da udje u nas klan mora da izabere i polozi jedan od ta 4 izazova,a nakon toga da nam dostavi kratku biografiju,kako bi mu nasli adekvatno mesto.

Sto se tice gospodjice lolice,resio sam da prihvatimo vasu kandidaturu u nas klan bez polaganja jednog od gore navedenih testova.Ovu odluku sam doneo na osnovu prostog zakljucka,cim je doticna ,lolica, jos tu,i jos uvek zeli da udje u klan,dokazala je svoju odanost,s'toga i tzv. zakon 4 predloga za dokazivanje odanosti vazi tek od\za sledeceg kandidata.

Sto se tice vas lolice,reci te mi u cemu ste najbolji i sta bi zeleli da radite u nasoj organizaciji,ovo vas pitam kako bi mogao da vas postavim na funkciju,sa koje bi ste nam pruzili vas maximum???
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
       @2007 Co., LTD. All rights reserved.
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
E ovako,dugo sam razmisljao,i resio sam da ne usvojim veto,nadam se da nece imati negativnih posledica po pitanju funkcionisanja i komuniciranja na relaciji IGD-VDV,ali morao sam da prelomim i da kazem ne.

Predlozi za dokazivanje odanosti ostaju,tako da svako ko zeli da udje u nas klan mora da izabere i polozi jedan od ta 4 izazova,a nakon toga da nam dostavi kratku biografiju,kako bi mu nasli adekvatno mesto.

Sto se tice gospodjice lolice,resio sam da prihvatimo vasu kandidaturu u nas klan bez polaganja jednog od gore navedenih testova.Ovu odluku sam doneo na osnovu prostog zakljucka,cim je doticna ,lolica, jos tu,i jos uvek zeli da udje u klan,dokazala je svoju odanost,s'toga i tzv. zakon 4 predloga za dokazivanje odanosti vazi tek od\za sledeceg kandidata.

Sto se tice vas lolice,reci te mi u cemu ste najbolji i sta bi zeleli da radite u nasoj organizaciji,ovo vas pitam kako bi mogao da vas postavim na funkciju,sa koje bi ste nam pruzili vas maximum???
Ja ću se, za sada, složiti sa vašom odlukom, u nadi da u budućnosti neće dovesti do nepredviđenih komplikacija.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1536
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S22 Ultra 12/512
lolice dobrodosla  Smile , B@mbin@ je ljubomorna tralalalalala  Smile , sefe samo tako ipak mora da se zna ko je bio prvi   Smile Smile luka laban voli turtles i zalaze se za figurice  Smile
IP sačuvana
social share
Generalni Sekretar Sekcije za Vrbovanje A.LJ.K.-a
ALjK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690

Ja ću se, za sada, složiti sa vašom odlukom, u nadi da u budućnosti neće dovesti do nepredviđenih komplikacija.  Smile
Siguran sam 100% da nece doci ni do kakvih komplikacija,a kamoli nepredvidjenih
lolice dobrodosla  Smile , B@mbin@ je ljubomorna tralalalalala  Smile , sefe samo tako ipak mora da se zna ko je bio prvi   Smile Smile luka laban voli turtles i zalaze se za figurice  Smile
Smile Smile Smile Nemoj da si takav,da stvaras rivalstvo izmedju jedine dve dame u nasoj organizaciji,one treba da se vole,i da vole nas  Smile,normalno striktno profesionalno  Smile,e sada ako hoce vise... Smile
IP sačuvana
social share

"Smrt Ljigama"                                           

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1536
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S22 Ultra 12/512
evo ja potvrdjujem odanost svojom figuricom No1  Smile

P.S. oblikujte kuglucu dok je vruca   Smile
IP sačuvana
social share
ALjK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Smrt Ljigama"                                           

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Govorim tiho i nosim psa sa sobom..

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 4370
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zaista mi je drago sto me primate u vasu malu ali odabranu ekipu!  Smile
Mada znate na neki nacin sam se potajno radovala onim mokrim majicama, kako bi svi moji talenti dosli do izrazaja, ali eto ako ste vi odlucili da to nije potrebno, ja necu da protivurecim! Smile

Ja ustvari najbolje od svega igram po zurkama, mada sigurna sam da to nikako nije bitno za borbu protiv ljiga.. Ali eto cisto da naglasim kad pobedimo ljige i organizujemo neku zurku kako bi to proslavili (a ja se iskreno nadam da ce se to desiti pre ili kasnije), zelim da mi se obezbedi mesto na bini odmah pored DJ-a  kako bih se predstavila u punom sjaju 

Ostalih talenata trenutno ne mogu da se setim, ali cim primetim da nesto radim bolje od ostalih svakako cu vam odmah javiti da se zajednicki pozabavimo dovodjenjem istih do savrsenstva!

Uz duzno postovanje (sada vec vasa) lollica 
IP sačuvana
social share
Sve sto pozelis pazljivo biraj, to se moze i dogoditi..
Neki putevi kojima teska sudbina hoda su nevidljivi..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Citat
Mada znate na neki nacin sam se potajno radovala onim mokrim majicama, kako bi svi moji talenti dosli do izrazaja, ali eto ako ste vi odlucili da to nije potrebno, ja necu da protivurecim!
Ko je to odlucio  Smile,ja sam to odobrio  Smile,s'toga ako zelite da se jos dodatno dokazete,normalno nije obavezno (ali pozeljno  Smile),vi to slobodno ucinite.
Sto se tice vase pozicije,cenim da bi vi bili odlican promoter nase organizacije zbog pozitivne energije koju posedujete,i atributa koje ste nam nagovestili da posedujete. Smile
Da li ste zainteresovani za tu poziciju???
ps.Sto se tice zurke,svakim danom je sve bliz i bliza  Smile
IP sačuvana
social share

"Smrt Ljigama"                                           

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1536
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S22 Ultra 12/512
Organizacija A.LJ.K.

milance NeTalentovani covek koji vlada Nirvanom

~zajednicka fotografija~

spasilac011 nas IGD sef i ministar, to je  ovaj sa mackama  Smile

B@mbin@  nasa VDV i pretendent za moderatorka  Smile to je ova sa kacketom  Smile

lollica nasa lola Smile

luka laban GSSV skromno  Smile

primamo clanove uz mali obred inicijacije i dokaz odanosti  Smile
IP sačuvana
social share
ALjK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
 Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile
Ali da znas da nas i ima ,jos objavicu ja spisak kada nadem vremena.
Pozzz
« Poslednja izmena: 15. Mar 2008, 22:39:23 od spasilac011 »
IP sačuvana
social share

"Smrt Ljigama"                                           

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 23:10:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.