Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:32:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.LJ.K-Anti ljiga klan  (Pročitano 82951 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Iako još nije razrešeno pitanje moga statusa, ipak želim da dam svoj skromni doprinos radu našega cenjenoga klana...

Pristupivši bazi podataka AWA-e (Anti Wam Assosiation, sa središtem na Novom Zelandu), došla sam do impozantnih zapažanja. Naime, kišne gliste poseduju određenu količinu urođene agresije prema ljudskoj vrsti, i prepredeno i strpljivo evoluiraju, kako ne bi bile zapažene, i tako, skoro sasvim neprimetno, preuzele ceo svet.

Situacija je, dakle, ozbiljna!

Podaci ukazuju i na veliku slabost kišnih glista, koju bismo trebali upotrebiti u borbi protiv njih - to je slabost prema čvarcima. Naime, one neizmerno vole da jedu čvarke, koji zbog svog jedinstvenog sastava (koji je samo ljudskom rodu poznat) kod glista izazivaju atrofiju celog tela, nakon čega dolazi do paralize najpre perifernih organa, a zatim i do potpunog otkazivaja celog nervnog sistema (kod glista, verujem da su u pitanju ganglije, ispravite me ako grešim). Nakon toga sledi zagarantovana smrt.

Zašto ja vam, drage kolege, sve ovo govorim? "Pa ima još načina da se ubije glista", pomislićete... Ali, ne... Ne dajte se zavarati!
Naime, želja glista prema čvarcima je potpuno iracionalna i nesvesna... Gliste je se stide i nikad međusobno o tome ne govore. Zato, čvarke konzumiraju kada su same, nesvesne njihovih kobnog uticaja. I, kada se glista osami, i počne sa neskrivenim zadovoljstvom da tamani masan čvarak, ona ne zna da joj je kraj blizu. Umire u najgorim mukama, a svoje iskustvo ne može podeliti sa drugim glistama, jer, kao što rekoh, gliste same uživaju u ovom kobnom zadovoljstvu.

Nadam se da ste shvatili šta sam htela da kažem.
Dakle, mi imamo neverovatno dobro oružje protiv glista, kojem one neće moći da odole.
Ukoliko smatrate da čvarcima treba da tamanimo te stvorove, planove i sugestije možete slobodno iznostiti.

Do skorog viđenja,
sa novim informacijama,
vaša
B.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1536
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S22 Ultra 12/512
Citat
jedna ljiga mrtva,stotinak ubachene u podrum Pentagona da ruchkaju zidove da bi se srushio jednog dana
Moram vam skinuti kapu na ovoj akciji.
ps. A.Lj.K. nece reagovati po pitanju ove situacije,samo napred  Smile

Ako se borimo protiv ljiga onda protiv svih, a ne samo protiv ovih nasih... kuca se brani na tudjem pragu, a ne na svom... kad ljige pocnu nase temelje potkopavati bice kasno  Smile

IP sačuvana
social share
Generalni Sekretar Sekcije za Vrbovanje A.LJ.K.-a
ALjK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Citat
Ako se borimo protiv ljiga onda protiv svih, a ne samo protiv ovih nasih... kuca se brani na tudjem pragu, a ne na svom... kad ljige pocnu nase temelje potkopavati bice kasno 
Polako prijatelju,posto uniste pentagon onda cemo da delujemo i da ih sravnimo sa zemljom,mislim gliste naravno.
A i sada imamo novo tajno oruzije,doduse treba da prodje jos par analiza,ali mislim da ce da nam pomogne,a to je\su Domaci Cvarci
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
       @2007 Co., LTD. All rights reserved.
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fortes fortuna iuvat!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 402
Zastava Negde iznad duge.......je sreća
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 2700
Ljige???????
IP sačuvana
social share
PlayBoss
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Citat
Ljige???????
I sta sada ovo treba da znaci??? Smile
IP sačuvana
social share

"Smrt Ljigama"                                           

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
                                             Zvanicno Saopstenje
                                               Kratak istorijat A.Lj.K.-a

Pa globalno zagrevanje vodi do povecanog porasta ulaska kisnih glista u period adolescencije u kome dolazi do enormno vece polne aktivnosti,a usred dejstva vlage mali glistici se radjaju duzi,siri i brzi.Ako se ovakva praksa razvoj kisnih glista nastvi,ceni se da ce u narednih 50 godina doci do prirodne evolucij kisnih glista,koje ce dobiti sposobnost bljuvanja vatre.Ta zanimljivost ce nam u stratu biti intresantna i na nju se nece obracati paznja,da bi sa daljiom evolucijom one pocele da lete i dobile zube samim tim nase slatke kisne gliste bi postale veoma opasne i sve nas prozdrale.
Dragi kolega, moram reci da imam sitne zamerke na vasu teoriju. Mislim da ce im prvo izrasti surla,ruke, noge i usi i to mnogo ranije nego ocekivano, jer ako bolje pogledate gliste primetice te da je vec pocelo.
A.LJ.K. kao prvo nije anti-teroristicka jedinica,vec organizacija za prevenciju dolaska u sukob sa kisnim glistama i sprecavanje dalje evolucije glista,u slucaju da dodje do borbe sa glistama,onda se na nasu inicijativu,kao glavnog aktera u sistemu borbe protiv glista,organizuje anti-teroristicka jedinica ili jedinice.Molite se Bogu mladi gospodine da do toga ne dodje.
Da se vratim na temu.
Smatram kolega da nam je neizbezno sada da nadjemo sponzore koji ce da finansiraju nasu borbu.U tu svrhu bi predlozio otvaranje nove teme koja ce imati za cilj pronalazenje materijalnih sredstava za A.LJ.K.S'toga kolega ako bi imali vremena da otvorite temu takvog sadrzaja,mnogo bi ste pomogli nasoj borbi protiv "ljigavih".
Verujem da se pitate zasto ja ne bih otvorio takvu temu?Razlog je prost,posto mi je dosta tema zavrsilo pod Lock-om ne zelim ponovo da se upustim u te nemirne vode.
Posto bi nasli sponzore morali bi da nadjemo strucna tela koja bi cinila jezgro nase organizacije i naravno da izaberemo direktora A.LJ.K.-a.
Pozdrav kolega i "Smrt Ljigama" (predlog za oficijalni moto nase organizacije)

Ja mislim da su gliste u tajnosti vec pocele rad na atomskom oruzju i sredstvima za masovno unistavanje te je moj predlog da sa proucavanja istih predjemo sto hitnije na obrazovanje sto sire koalicije slobodnih i demokratskih drzava a sve u cilju borbe za sprecavanje ovakve kampanje glista usmerene protiv prava i sloboda ostalih slobodnih ili vec kakvih stvorenja.
Треба да покушамо да нађемо глисту "Вука Бранковића", да бисмо макар знали шта нам спремају та љигава чудовишта!
Или да убацимо неког љигавог припадника наше врсте "андер кавер"
Само да смислимо ко би могао то да буде...
Или да покушамо са провереним Сејом Калачем!

Kako javlja "Radio Mileva",danas tačno oko nekoliko sati na bulevaru Trinaesto prase,dogodio se incident,gdje su tri kišne gliste oborile sa merdevina petoricu berača jagoda,koji su ništa ne sluteći radili svoj posao.Sva petorica pomenutih berača se nalaze bolnici "Doviđenja Društvo Staro" i u kritičnom su stanju.Posle toga raspomamljene gliste su dvojicu prisutnih berača natjerali da motornim pilama obore devet stabala jagode,koji su pali na ulicu"Ko preživi pričaće",usled čega je bijela linija koja se pružala sredinom  pomenute ulice,odvojila od asfalta i na visini od jednog metra,svezala se u neku vrstu čvora,koji ekipa stručnjaka još nije uspjela da raspetlja.Istraga povodom ovog slučaja je u toku.
Slazem se sa time gospodine Thug4ever,ali zato smo vas i zaposlili.
Vas prvi zadaatak je da ukjljucite sto vise ljudi,koji normalno imaju odgovarajuci profil,i da ubrzate pregovore sa N.A.R.-om ( Nezavisna Asocijacija Riba ),koja bi treabalo da bude od velike koristi za nas dalji progres.
Takodje kada nadjete vremena trebalo bi da se ponovo raspise oglas sa sekretarice koje su nam preko potrebne.
Ocekujem od vas da se bacite na posao i da ga zavrsite na najbolji moguci nacin,jer mi racunamo na vas.
U slucaju da naidjete na neki problem prilikom obavljanaj svog zadatka,slobodno se mozete obratiti Vrhovnom Duhovnom Vodji A.Lj.K.-a gospodinu milancetuNetalentovanom,nemojte dozvoliti da vas ime zavara.
ps.Mozete i sebi slobodno da obezbedite sekretaricu

A jeste razmisljali da angazujete Cak Norisa u svojoj borbi
Cak Noris. Jel' to onaj sto ubija nogom kroz sofersajbu? Zovi odmah!!!
zbog globalnih promena,
rastu male kisne gliste.
dok jos ima vremena,
skupicemo optiiste,
i krenuti boj,
ne stedeci znoj!

buucnost ce biti cista,
bez dzinovskih kisnih glista!

Kišna glista,
vazda ista,
samo čezne,
kako da nas zezne.

Cast mi je da kao izvrsni generalni direktor ove eminentne organizacije pozelim dobrodoslicu nasem prvom,nadamo se ne i jedinom,zenskom clanu  gospodjici ( ispravite me ako gresim ) B@mbini      .
Siguran sam da ste ispunili sve nase uslove posto ste prosli konkurs kod mog kolege milancetaNe talentovanog,s'toga sam i siguran u uspehe i rezultate koje ce te doneti nasoj organizaciji.
Zelim vam puno uspeha u radu i nadamo se da cemo preko vas uspeti da stupimo u koaliciono partnerstvo sa N.V.O. ( nezavisna vladina organizacija )kako bi zajedno uspeli da dodjemo do efikasnijeg resenja vezanog za problem kisnih glista.

Ovo je postavljeno iz razloga da ne bi vise bilo potrebe da se caprka po temi Potrebno strucno misljenje,kako bi se doslo do zeljenih informacija vezanih za nasu organizaciju i njeno delovanje,nego sve mozete naci na jednom mestu.
Normalno za sva dodatna pitanja se mozete obratiti takodje ovde,i odgovore ce vam pruziti zvanicna i kvalifikovana lica iz A.Lj.K.-a
ps.Za gospodjicu B@ambinu
I dalje nisam dobio naziv vase funkcije!!!!!!
pps.Za gospodjicu nadjaTheBoss
Molimo vas da nam dostavite kratku biografiju kako bi vam nasli adekvatno zanimanje u nasoj organizaciji.

IP sačuvana
social share

"Smrt Ljigama"                                           

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S8
Procitao sam za nesrecu sa beracima jagoda,stvarno strasno.Trebamo delati brze,inace ce ovakvih slucajeva biti vise.
Razgovaracu sa lokalnom TV i radio stanicom oko objave da su kisne gliste opasnije nego ikada.Sto se tice skretarica,ubrzo cu se baciti na posao.

Izvrsni direktor sa odnosima sa javnoscuPR Thug4ever
« Poslednja izmena: 10. Jan 2008, 12:19:14 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Citat
« Odgovor #139 18. Dec 2007, 00:34:26 »   

>>>" Vazno Obavastenje "<<<

Zeleo bih,da putem ovog zvanicnog dopisa sa ponosom predstavim clanove A.Lj.K.-a

>> izvrsni/generalni direktor ( IGD ) ,gospodin Spasilac011

>> Veliki Duhovni Vodja ( VDV ) ,gospodin milanceNetalentovani

>> Glavni Sekretar strateskog i odbrambenog centra ( GSSOC ) ,gospodin stano87

>> Glavni Skretar diverzantskog Odseka ( GSDO ) ,gospodin stevo123

>> Glavni Sekretar Politickog Delovanja ,gospodin ( GSPD ) ,gospodin odin2004 (trenutno suspendovan)

>> Glavni Skretar za odnose sa javnoscu ( GSOJ ili ti mnogo lepse PR ) ,gospodin thug4ever (trenutno suspendovan)

>> Tajni Agent 013 ( TA013 ) ,gospodin MikiPreic

>> Glavni Skretar za odnose sa javnoscu ( GSOJ ili ti mnogo lepse PR ) ,gospodin ZibaZ

>> Glavni sekretar kriznog staba za odsek Pancevo ( GSKSP ) , gospodin KingPin

napomene:

* Gospodin Thug4ever i gospodin odin2004 su trenutno suspendovani sbog nedovoljnog zalaganja u nasoj organizaciji,za resavanje ovog problema doticni se mogu obratiti clanovima Strucnog Saveta A.Lj.K.-a , gospodinu milancetuNetalentovanom i gospodinu spasiocu011

Mi smo se vec bacili u potragu za novim PR-om,posto od vas nema ni traga ni glasa.Nadam se da imate dobro objasnjenje,jer mi ne mozemo da funkcionisemo bez PR-a,a vi ako zelite da obavljate tu funkciju moate da nas ubedite u to (pr.da nam se nadju vise te sekretarice...).
IP sačuvana
social share

"Smrt Ljigama"                                           

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Don Djino

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
A nisu gliste problem najveći.   Ima i onih koji su već evoluirali i prošli sve gore nabrojane faze u evoluciji.   Glume ludilo, šlihtaju se, poštuju onu narodnu ko je bliže vatri taj će da se ogreje u našem slučaju opari.   To su ljige kojih moramo da se čuvamo.   Ima da nas nema.   Ne pomaže ni suša da ih se rešimo.  
Ko je njih poznavao ni pakao mu teško pasti neće.   

" TRT , MRT, SMRT LJIGAMA"!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Moja funkcija bi, recimo, mogla biti - strani dopisnik, s obzirom na moju saradnju sa novozelandskom anti warm asocijacijom?
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:32:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.