Serbian Fighteru, mi nismo stavili banner, nego je Walker (lik koji nam je uradio ovaj novi dizajn za jesen i zimu) stavio kao kartice, da se bira tripomanija ili burek...+u linkovima sa leve strane, tj u meniju, ima forum...i alt text je stavio u kom lepo pise burek... PS Ono glasanje za najbolji samo pise "udjite bez glasanja" :-(
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Evo stavio sam vas u moj deo dole za ring, ako hocete sve sajtove koji su navedeni da drzite na svom a u zamenu za to dobijete na svakom banner javite se.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!