Ja sam bio aktivan na Bureku 2002-2003 godine, pa sam nestao na neko vreme, jer je bilo mnogo novih clanovova koji su dolazili i pisali bezveze postove, samo da nakupe odredjen broj poruka... Nije bilo zanimljivo sa njima... Vratim se pre mozda 2-3 meseca, i postanem aktivan, na svoj nacin... Ali primecujem da nema clanova koje sam davno zapamtio...
Gde su Odin, Arianna, SAnja, Puky, Laslo, Nekron i ostali???
Odin - Otisao zbog svadje Arianna - Nema vremena SAnja - Otisla zbog svadje Puky - Nema vremena Nekron - Otisao zbog svadje Laslo - Isto verovatno nema vremena
Znacu te dve stvari uvek su u pitanju... mada vise zbog svadji odlaze ...
Da li zaista mislis da o tome treba javno raspravljati? Ko je ucestvovao zna, ko nije, da treba da zna znao bi. Veliko mesto, mnogo ljudi, mnogo prica iza kulisa.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
pa najverovatno imaju razloga zasto vise nisu tu- jer ako je bilo svadje ljutnje itd. nije onda interessantno- nego dragi moji ljudi ja mislim da neki nisu objektivni ovde na bureku- neki su mladi,neki vec zreliji sa decom i svako ima pravo na svoje misljenje- ne treba nikom suditi i obrusiti- znate vi vec koje su te osobe
budite tolerantniji- da se sto vise druzimo - na forumu pozd. veronika- onka
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!