Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 15:05:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 895 896 898 899 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 414695 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
Pa dva put je igrao, mislim da je bilo 1980 i 1984 godine, neznam tacno, potrazi po netu. Smile

Edit: Sad sam potrazio 1980 godine (sezona 1980-81) je izbacen i opet su igrali 1982-83
« Poslednja izmena: 14. Jul 2008, 01:54:09 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
"Kaka neće nastupiti na OI"     

U Brazilu se ponovno diskutira o Milanovom nepuštanju najboljeg europskog igrača na Olimpijske igre. Milanski se klub, nakon što je Kaka krajem svibnja podvrgnut operativnom zahvatu, boji ponovne ozljede, te je ustrajan u odluci da Brazilac ne nastupi na Olimpijskim igrama.

Potaknuti ponovnim napisima u brazilskim medijima, koji kazuju kako će Kaka ipak obući žuti dres na OI u Pekingu, Milan se ponovno oglasio i još jednom potvrdio kako Brazilac neće otputovati u Peking. "Potaknuti vijestima koje stižu iz Brazila, koje kazuju kako će Kaka ipak nastupiti na Olimpijskim igrama, koristimo prigodu da još jednom napomenemo kako igrača nećemo pustiti na OI. To je naše pravo i mi ćemo ga iskoristiti", stoji u službenom priopćenju milanskog kluba.

Pravilo, naime, nalaže da su klubovi dužni pustiti igrače ispod 23 godine, dok oni koji su pozvani kao "ekstra" iznad 23, ne moraju nastupiti na Igrama. Nastup na OI, europski su klubovi tako već zabranili mnogim igračima, među kojima iskače ime Ronaldinha, posrnulog brazilskog čarobnjaka kojeg Barcelona očekuje na pripremama, a ne u Pekingu.

Izvor: SportNetPortal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Gresis, kaka je kosarkas, a ronaldinjo se bavi pljuvanjem u dalj... Smile

Care, postoji nesto sto se zove plejmejker, to je ronaldinjo, i nisam rekao da kreira igru po levoj strani, vec da igra najcesce po levoj strani... A razlika izmedju plejmejkera i poluspica je ogromna... kaka nema ni K o kreiranju igre, ali je zato kao rezervni napadac odnosno POLUSPIC odlican... Kapis???  Ili trebam da ti nacrtam???

Dok je ronaldinjo igrao u barsi 90 minuta po mecu, cavi je igrao vise kao zadnji vezni... ne onaj tepacki zadnji vezni, da ne povezes pogresno, nego neko ko povezuje igru... razumes??? A to sto si ti cuo na vestima kako je on kreator igre spanije na evropskom prvenstvu, pa si mu dao tu ulogu i u barsi, to je druga stvar... malo si se zajebo...

Za razliku od tebe, toliko gledam fudbal, i toliko sam gledao i barsu i milan, pa mogu da primetim razlike u poziciji i stilu igre kake i ronaldinja... Inace, ako si lepo procitao prvi post na koji si krenuo sa tvojom glupavom ironijom, video bi da sam napisao da je milanu napadac preko potreban... A menadzer je drugo... pocni da ga igras, tamo kaka i ronaldinjo igraju istu poziciju, pa bi mogao da ih rotiras Smile Smile Smile

Nemaš pojma, doktore...

Prvo - Ronaldinho nikada nije bio "playmaker" u niti jednoj jedinoj momčadi za koju je igrao

Drugo - ono što se zove "playmaker" (iako je taj izraz posve neprikladan za nogomet) nije isto što i ono što se zove "polušpic"

Treće - u momčadi Barcelone "playmaker" su Deco ili Xavi

Četvrto - Ronaldinho je u Barceloni kod Rijkaarda igrao nešto što bi se najbolje moglo opisat kao "lažno krilo" , točnije povučenog napadača na lijevom krilu. Nikakav "playmaker".

Peto - razlika između onog što Kaka igra u Milanu i onog što je Ronaldinho igrao u Barceloni je, u principu, u činjenici da je Rolandinho uglavnom ordinirao na krilu, dočim Kaka uglavnom loptu dobija postavljen centralno na terenu (između dvije krilne pozicije). U osnovi, obojica imaju isti zadatak - ugrožavat protivnički gol iz drugog plana.

Šesto - ako su Ronaldinho i Kaka "različiti igrači" (kao što si ti izvolio posrat) onda bi se po toj logici idealno slagali u reprezentaciji? Daj mi reci koje su to goleme uspjehe njiho dvojica postigli u reprezentaciji?

I ovo je zadnja besplatna lekcija koju ti dajem, dječače. Osim ako ti nije neugodno da te ovako šamaram lijevo i desno po forumu...
« Poslednja izmena: 14. Jul 2008, 16:25:22 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia -.-
do veceras bi moglo da se odluci gdje ce ronaldinjo da zavrsi  Smile
posto su dogovori u toku  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2008, 19:22:34 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 3200
Prvo - Ronaldinho nikada nije bio "playmaker" u niti jednoj jedinoj momčadi za koju je igrao - da,pitaj one iz psg-a, kao i barselonin vezni red...

Drugo - ono što se zove "playmaker" (iako je taj izraz posve neprikladan za nogomet) nije isto što i ono što se zove "polušpic" - bravo, plejmejker je izraz iz kosarke, a upotrebljava se da oznaci organizatora igre, sto je u svojim ekipama ronaldinjo, a ne kaka... Ali napredujes, konacno si shvatio da plejmejker i poluspic nisu isto Smile

Treće - u momčadi Barcelone "playmaker" su Deco ili Xavi - kao sto vec rekoh, jel trebam da ti nacrtam? Deko i Cavi cu centralni vezni igraci, ne plejmejkeri, ne poluspicevi... deko je bio plej u portu, a kada je dosao u barsu, nije igrao vise tako, jer barsa ima pleja - Ronaldinja

Četvrto - Ronaldinho je u Barceloni kod Rijkaarda igrao nešto što bi se najbolje moglo opisat kao "lažno krilo" , točnije povučenog napadača na lijevom krilu. Nikakav "playmaker". - zanimljiva konstatacija... nisam cesto vidjao napadace da vuku loptu preko cele leve strane terena kao ronaldinjo... da mora da je on napadac...  Smile jeste bio lazno krilo, a ako 70% akcija ide preko njega, a on razigrava ostale, i dalje mi lici na veznog igraca, a ne na napadaca

Peto - razlika između onog što Kaka igra u Milanu i onog što je Ronaldinho igrao u Barceloni je, u principu, u činjenici da je Rolandinho uglavnom ordinirao na krilu, dočim Kaka uglavnom loptu dobija postavljen centralno na terenu (između dvije krilne pozicije). U osnovi, obojica imaju isti zadatak - ugrožavat protivnički gol iz drugog plana. - Smile Smile Smile za tebe... da, ugrozavaju protivnicki gol iz drugog plana, to sigurno... samo stokaka to radi sutevima, a ronaldinjo razigravanjem napadaca i pravljenjem akcija... razlika je mislim ocigledna... plej i poluspic... ukapiraj vec jednom...

Šesto - ako su Ronaldinho i Kaka "različiti igrači" (kao što si ti izvolio posrat) onda bi se po toj logici idealno slagali u reprezentaciji? Daj mi reci koje su to goleme uspjehe njiho dvojica postigli u reprezentaciji? - genijalcino, oni skoro da nisu ni igrali za reprezentaciju, jer su stalno umorni, zauzeti, povredjeni, i sl. Ronaldinjo ima titulu svetskog prvaka sa brazilom,ako nisi znao... Smile kad vec pitas,da ti odgovorim...

I ovo je zadnja besplatna lekcija koju ti dajem, dječače. Osim ako ti nije neugodno da te ovako šamaram lijevo i desno po forumu... ako zelis lekcije, javi se, da ti pojasnim razlike... i slicnosti... veruj  mi, znam mnogo vise od tebe... samo me ti samaraj, tebi se ljudi smeju, a ne meni... mislim, samo dokazujes koliko si glup time sto ne primecujes ociglednu razliku... mozda i nisi glup, samo tvrdoglav... ali, to je pitanje za neke strucnije lekarske sluzbe Smile Smile Smile

Jos jedna stvar... Videces kako ce se lepo slagati kad ronaldinjo dodje u milan... Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2008, 14:11:16 od mrvica »
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Скоро нисам прочитао већу глупост...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Me too.

Nego, dođe li više R10?  Smile  Jbte, k'o da dolazi... Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Веће су шансе да оде у Манчестер Сити него ли у Милан...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
 Smile Smile Smile

Pa sinoć je trebao pasti dogovor...
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Па можда је и пао  Smile Барса ће га продати ономе ко највише понуди... За сада је то Манчестер Сити, мада очекујем и да се Челси умеша у тај трансфер јер је та страна коју држи Малуда (читај: инвалид) јако слаба...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 895 896 898 899 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 15:05:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.