Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:12:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 879 880 882 883 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 416243 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Kaka se dobro oporavlja od operacije koljena

Najbolji nogometaš Milana, Brazilac Kaka, dobro se oporavlja od operacije koljena kojoj je podvrgnut krajem prošlog mjeseca, te bi se trebao vratiti treninzima za 15-ak dana...

Kaka je cijele sezone imao problema s kroničnom ozljedom koljena, zbog čega je podvrgnut operaciji. Iako se nagađalo da bi njegov oporavak trebao trajati čak do tri mjeseca, Kaka je najavio skori povratak.

- Osjećam se dobro. Koljeno je dobro. Prolazim kroz tretmane fizioterapije i tijelo reagira jako dobro. Trebao bi biti spreman za igru kroz nekih petnaestak dana – izjavio je Kaka za brazilske medije.

Kaka je progovorio i o Olmpijskim igrama u Pekingu i svom nastupu za brazilsku reprezentaciju.

- Već sam i prije rekao da odluka nije na meni već na Milanu, a moj klub je odlučio da Pato može igrati u Pekingu, ali ja ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Ronaldo: Počinjem trčati za dva do tri tjedna

Brazilski 32-godišnji nogometaš Ronaldo Luis Nazario de Lima sprema se uskoro na prve trkačke dionice nakon što je u veljači potrgao tetivu koljena...

Od ozljede koja mu je ugrozila karijeru Brazilac će se tako pokušati oporaviti puno ranije od predviđanja, koja su vrijeme eventualnog povratka na travnjak smještale najranije za studeni.

- Koljeno napreduje dobro. Upravo smo započeli rad na snaženju mišića. Počet će trčati za dva do tri tjedna – izjavio je Ronaldo na stazi u Magny Coursu, gdje je navijao za pobjednika osme utrke sezone Svjetskog prvenstva u Formuli 1 - Felipea Massu.

- Optimist sam i nadam se da ću se vratiti prije no što je predviđeno. Želim igrati – rekao je novinaru Gazzette, koji ga je potom pitao vraća li se u Milan, obzirom da mu ugovor istječe ovih dana a klub mu nije ponudio produženje.

- Ne znam što bih rekao o tome. U Milanu, istina je, ništa nikad nisu niti obećali. Nekoliko sam puta razgovarao s klupskim skautom Leonardom, no volio bih da su se češće javljali iz klupske operative. Ne zna što će biti s Milanom – zaključio je napadač, za čije se usluge interesira Flamengo iz Rio de Janeira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Kaka': "Ronaldinho još uvijek sanja o Milanu!"

Ronaldinho još uvijek sanja o prelasku u redove Milana i pored ovoljetne sapunice o njegovom odlasku iz Barcelone, govori njegov suigrač iz reprezentacije Kaka'.

Ronaldinhov klub Barcelona je potvrdila su da je Brazilac, zajedno sa Samuelom Eto'om i Decom, slobodan napustiti klub koji planira kompletno restrukturiranje momčadi nakon još jedne sezone bez trofeja.

Ali, unatoč novom treneru Guardioli koji je dao dopuštenje igračima za odlazak, pregovori između Milana i Barca nisu nastavljeni, ponajviše radi odštete od 20mil.£ koliko katalonci potražuju za Ronaldinha.

Međutim Kaka', koji je iskazao zadovoljstvo pozivanjem Ronaldinha u momčad za Olimpijske Igre, također je otkrio da njegov sunarodnjak i dalje sanja o prijelazu na San Siro.

"Drago mi je da je Ronaldinho pozvan za Olimpijske Igre, to će mu pomoći kroz ovaj za njega teški period," - Kaka' je objasnio za Football Italiu.

"Barcelona ga je ostavila na čekanju. Čini se manje vjerojatnim da će odmah prijeći u Milan, ali prije je sve bilo dogovoreno kada je netko odlučio stopirati transfer."

“Ronaldinho nije promijenio mišljenje jer se i dalje želi priključiti Milanu. A mogu potvrditi i da je klub još uvijek zainteresiran sa njega."

Posljednjih tjedana čini se da su rossoneri odlučili promjeniti prioritete pa su sve snage usmjerili na dovođenje Emmanuela Adebayora pa će se upustiti u borbu s Barcom za dovođenje Arsenalovog napadača.

Prema izvještajima iz Italije, Milan bi htio od Barcelone da snizi cijenu Ronaldinha, a oni bi se zauzvrat povukli iz utrke za Adebayora omogućujući tako njegov prelazak u redove katalonaca.

Kaka' je htio nastupiti na Olimpijskom turniru u Pekingu ovog ljeta uz Ronaldinha, ali to mu je onemogućeno radi problema sa koljenom zbog čega se morao podvrgnuti operaciji.

"Moja je situacija različita, jer Ronaldinho praktički više nije igrač Barcelone i sam odlučuje hoće li igrati na Olimpijskim Igrama, a ja pripadam Milanu i oni imaju pravo na tu odluku."

"Pitao sam klub mogu li ići na Igre, ali to više ne ovisi o meni. Učinio što sam mogao i sada je na Brazilskom Savezu da pošalje novi zahtjev."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Milan želi Švajnštajgera

Italijanski fudbalski prvoligas Milan zainteresovan je za nemačkog reprezentativca i člana minhenskog Bajerna Bastijana Švajnštajgera, preneli su italijanski mediji. Klub sa "San Sira" je za mladog Nemca spreman da plati obeštećenje u iznosu od 21,5 miliona evra. Švajnštajger, koji se ove sezone nije isticao u redovima Bajerna, zablistao je na Evropskom prvenstvu, doprinevši pobedi "pancera" protiv Portugalije u četvrtfinalu , kada je postigao jedan gol, a asistirao u preostala dva pogotka (3:2).

Za dvadesettrogodišnjeg Švajnštajgera interesovanje su već pokazali engleski klubovi, medju kojima je i Čelsi.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia -.-
 Smiley 1 Smiley 1 milan hoce po evrope a dovode k....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy Nexus
Smiley 1 Smiley 1 milan hoce po evrope a dovode k....  Smile
Taman tako. Ovi natpisi po novinama bas lepo zvuce, a na kraju ce vratiti jos nekog sa pozajmice i dovesti, Krespa... Uf!
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
nece valjda Crespa.daleko bilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola Fire X311
ne opet  Smile neka dovedu podolskog
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG L9
ajde vise neka dvedu nekog nema vise smisla sto transfera sam cuo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
ajde vise neka dvedu nekog nema vise smisla sto transfera sam cuo
ima jos do kraja prelaznog roka
smiri se malo  Smile nigde  nezurimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 879 880 882 883 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:12:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.932 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.