Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 01:00:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 867 868 870 871 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 417560 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Topnik zauvijek

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K320i
Vjerujmi da Adebajor ne ide nigdje. Adebajor:Kakav Milan kakvi bakaraci ostajem u Arsenalu. Pogledaj bolje malo zadnje vijesti na goal.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Adebayor Agrees Terms With Milan
Jedan prijedlog... Može li se ovaj goal.com označiti kao spam te da ne čitam svakakve gluposti ovdje ?

Ovo je nevjerovatno koliko gluposti ima na jednom mjestu Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
Vjerujmi da Adebajor ne ide nigdje. Adebajor:Kakav Milan kakvi bakaraci ostajem u Arsenalu. Pogledaj bolje malo zadnje vijesti na goal.com
pa da malo bolje pogledas vidio bi da je ovo je zadnja vijeststo se tice adebayora e sad dali je glupost ili ne vidjecemo   Smile
ova vijest je objavljena 11/06/2008 00:30  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 13:34:21 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
Lifetime with the rossoneri

“I waited seven years but now I finally reached the objective I had set. Returning to Milan.” This is how Luca Antonini expressed his satisfaction for the return: “I’m always been a Rossoneri’s fan.”

MILAN – Luca Antonini, who next season will officially be back part of the Milan squad, spoke about his sensations and emotions yesterday evening on Studio Milan.
These are the main declarations of the player, who grew up in the Rossoneri’s Youth Sector and who is on the verge of returning, after seven years of experience, back to the base.
“I’m happy to return to Milan, I’m very happy and satisfied to be part of the Rossoneri’s squad. For me it’s a dream which comes true. I’ve been for eleven years with the Rossoneri’s youth sector, but I’ve been especially a Milan fan forever, for this reason I’m even more proud to return to Milan.
“I think it’s good in every team to have players who can interpret more roles. I’ve been a winger, right and left full-back, central midfielder… I think that for a coach it’s useful to have someone who knows how to cover more roles, I think it’s a good thing for me and also for Carlo Ancelotti.
“I feel like a player like Marek Jankulovksi, who knows how to go forward but also go back. In these last 4 months at Empoli I played as a full-back and I was really well. I think that I know how to attack, but also defend. In this I have improved thanks to Malesani who taught me a lot. In the attacking phase I do well, but I think that I also have the strength to return in defene.
“The Viareggio Tournament of February 2001 is a very positive memory for me. In that occasion I scored a very important goal, because we were 1-1 and so I managed to open the score. Then that game was all downhill…That was the last Viareggio won by Milan, also this fills me with pride.
“I know very well what I will be facing in the choice I made, because being part of such an important squad is not easy. It will obviously be difficult to play and find space. However, I will try to take advantage of the possibility which Carlo Ancelotti will give me. In Coppa Italia or a few minutes of matches. With patience things can be won…I waited seven years but now I finally reached the objective which I had set: returning to Milan.
“Today I feel a Milan player, but I want and have to prove it on the pitch. I’m convinced that I can do it. Especially since I learnt to play as a full-back, a role which is ideal for me. The last time I left Milan with a satisfaction, I hope to give others to the Milan fans.
“I hope not to disappoint the trust which was given to me.”

acmilan.com
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 13:41:42 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Adebayor bi stvarno bio prejebno pojacanje za Milan i vrlo je realno da vas pojaca,jer vi ovo ljeto morate dovesti makar jednog napadaca svjestske klase.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Adebayor bi stvarno bio prejebno pojacanje za Milan i vrlo je realno da vas pojaca,jer vi ovo ljeto morate dovesti makar jednog napadaca svjestske klase.

Oni moraju i to dobro da se pojacaju, inace nista nece uradit. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-

samo lagano pojacavamo se ja mislim da ce jedan od ovih napadaca doci (drogba,eto ili adebayor)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide

samo lagano pojacavamo se ja mislim da ce jedan od ovih napadaca doci (drogba,eto ili adebayor)  Smile

Adebayor ne verujem, nece njega dati Arsenal.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
pa nisam ni ja nesto uvjeren u to da ce adebayor doci  a iskreno ja bih najvise volio eto-a  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 15:12:01 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Larson Henrik je stvoren za Milana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 867 868 870 871 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 01:00:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.275 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.