Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:37:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 856 857 859 860 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 416438 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Smile Smile Smile

Sta bre ne, znas li ti kakvu sam muku video da ih ubacim u LS. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pa oni nisu u Ligi šampiona, tako da nisi odradio kvalitetan pos'o.  Smile Što opet znači da ne pripadaš mafiji. Smile

Ti si ipak samo jedan od nas  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Šimić: Odlazak Maldinija otvara mi prostor

U zagrebačkom hotelu Sheraton, pola sata prije odlaska na Euro, bio je u drugačijem filmu.

- Nema još ništa novo ali danas bih popodne mogao doznati gdje ću nastaviti karijeru. Još ništa nije definitivno, ali meni najdraža opcija, Fiorentina, je vrlo aktualna - diplomatski je govorio Dario Šimić.

Na Euro je putovao kao alternacija. Nakon 12 godina reprezentativne standardnosti rekorder po nastupima (98) za Hrvatsku razumljivo nije u prvom planu nekadašnjeg suigrača a danas izbornika Bilića.

Obzirom da je gotovo apstinirao u prošloj sezoni Milana, izbornik je pozivom na Euro očito nagradio Šimićev dosadašnji doprinos reprezentaciji ali i potvrdio vjeru da tako prekaljen igrač upravo iskustvom može kompenzirati manjak minuta igre u klubu i pomoći...

- Sa izbornikom sam kratko razgovarao o situaciji, sve znamo kako jest i tu sam na dispoziciji kao i uvijek. Hrvatska je iznad svih nas i samo je rezultat momčadi važan a ne osobne priče.

Poziv Gallianija i Ancelottija

Nakon što je odletio iz Zagreba Šimić je bio uvjeren da više neće nositi dres crvenocrnih iz Milana. Utorak je trebao završiti dogovorom Milana i Fiorentine, koju je Šimić pretpostavio bogatijoj ponudi Galatasaraya. Od prvog trena htio je samo Firenzu...

- Prandelli je sjajan trener a njihov projekt sa mladim igračima, uz potporu nekolicine iskusnijih, me jako privlači.

Marko Naletilić, koji je načelno dogovorio jednogodišnju posudbu oko 13 sati, samo koji sat kasnije nazvao ga je dopresjednik Milana Galliani...

- Čim sam vidio telefon u svlačionici, nakon prvog treninga u Bad Tassmansdorfu, znao sam da se nešto događa. Među propuštenim pozivima bili su i brojevi mobitela Galliania i Ancelottija, odnosno Marka Naletilića. Potonji mi je poslao SMS u kojem kaže da je Maldinio odlučio zaključiti aktivnu karijeru i da Galliani i Ancelotti žele da ostanem - kazao nam je Šimić nakon završetka treninga.

Pojasnio je jedan od brojnih obrata.
- Naravno da je ta Maldinieva odluka bitno promijenila moj stav. Lani sam ostao jer su svi govorili da će zbog koljena i operacije prestati igrati. Iznenadio je oporavkom i nastavkom što je meni oduzelo prostora. Sada me opet iznenadio ali obrnutom odlukom o prestanku karijere, iako je htio nastaviti. Ne znam što se promjenilo iako smo često sa suprugama i djecom zajedno. No, sada kada on prestaje, ostaje nas 4-rica stopera, Nesta, Kaladze, Bonera i ja, što znači da ću sigurno dobiti barem 20-25 od 50-tak utakmica sezone. U takvoj varijatni, to sam uvijek govorio, najidealnije je ostati u Milanu!

Došao je Zambrotta, možda dovedu još nekog braniča?
- Zambrotta je bočni igrač koji podjednako igra na lijevoj i desnoj strani, veliko je pojačanje tim prije što su otišli Cafu i Serginho. Što se tiče eventualnih kupovina, ne bi mene zadržavali da hoće investirati u nove stopere.

Ostanak za manji novac

Tako vam je i lani govorio pa ste izvisili?
- Upravo mi je zato rečeno sada da ako baš inzistiram na odlasku da mogu otići jer imam sva prava biti ljut. Čak su rekli da će me pustiti bez odštete. No, ostati ću jer mi je i trener kazao da ću sigurno dobiti minutažu koja će me zadovoljiti. Prije nas je bilo previše, sada smo ipak 4 kandidata i statistika uvijek govori da baš 4 stopera podijele kvotu nastupa. Zašto bih onda odlazio kad je nestao jedini problem zbog kojeg sam kanio otići.

Novac?
- Zaradio sam dovoljno da mi to više nije prioritet. Galatasaray je nudio fantastičan ugovor i novac, ali ja sam, ne znajući za preokret oko Maldinia, odlučio otići za manji novac u Fiorentinu.

Izvor: Nogometni - Magazin

Pa oni nisu u Ligi šampiona, tako da nisi odradio kvalitetan pos'o.  Smile Što opet znači da ne pripadaš mafiji. Smile

Ti si ipak samo jedan od nas  Smile Smile Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
Kako je kolege Mafijasi, treba da mi se zahvalite, odneo sam Milana u LS. Smile
enise jbg nemoj nam vise ti namjestat jer ostadosmo u kup uefa nego pokusaj nesto onom interu sredit jbt da njih sjebes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
enise jbg nemoj nam vise ti namjestat jer ostadosmo u kup uefa nego pokusaj nesto onom interu sredit jbt da njih sjebes  Smile

Pa samo kazite, evo sledece sezone, obecavam. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6681-7710
svaka od jacih fudbalskih zemalja smije da ima samo 4 predstavnika u ls,tako da bye bye ls ,sansu ce dobiti levski  Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung SGH-E590
Alo bre nediraj INTER Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
Adebayor Agrees Milan Move

According to sources in Italy, Arsenal forward Emmanuel Adebayor has agreed to join AC Milan, and all that is required to complete the deal is for the Rossoneri to meet the Gunners’ €40m asking price.
Milan are well known to be in the market for a top class centre forward, and a couple of weeks ago Coach Carlo Ancelotti announced that the club would be signing one out of Samuel Eto’o, Didier Drogba, Adebayor or Amauri.
With the latter having since joined Juventus, only three of these possibilities remain, and according to sources in Italy, it is Adebayor who will be filling the gap in the Rossoneri frontline.
Adebayor has come to an agreement over personal terms to join the Diavoli, and all that is required to complete the deal is for Milan to meet Arsenal’s asking price, which is set at a cool €40m.
Silvio Berlusconi and Adriano Galliani would ideally like to lower this price, but are prepared to break the bank having recently vowed to spend big this summer.
Only a few days ago, Adebayor vowed to stay at Arsenal.
“I came to Arsenal with a mission to succeed," he explained.
"I’ve assured the gaffer Arsène Wenger I’ll stay because I believe in the team and I want to assure the fans my concentration is here. I have no reason to leave so I’ll stay to ensure that together we’ll win silverware."
Mathieu Flamini has already joined Milan on a free transfer this summer, while Aliaksandr Hleb seems almost certain to follow him out of the exit door. If Adebayor were to leave too, it would certainly be an almost irreparable blow to Arsenal ahead of the 2008/09 season.

goal.com ako je ovo istina pa najjaci smo ljudi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
E svaka mu cast, u Italije ce propast nacisto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 856 857 859 860 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:37:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.435 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.