Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Okt 2025, 23:07:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 784 785 787 788 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 426764 puta)
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
nije to bilo 1999.  Smile te godine je milan bio jak... ta katastrofa se desila 1997. god.

znam da je bobo vieri objasnio neke stvari tada  Smile, a takodje i vlada jugovic  Smile obojica su dali po 2 gola...
Jest jest, tad sam ja bio dijete, pa se nesjecam bas dobro, al znam da sam se ko lud radovao  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Milan dovodi Čeha?

Rukovodstvo Milana spremno je da za transfer češkog reprezentativnog golmana Petra Čeha ponudi londonskom Čelsiju sumu od oko 40 miliona evra, objavili su italijanski mediji.

Jedan od najboljih golmana sveta je na vrhu liste želja rukovodstva Milana, a aktuelni čuvar mreže, australijski internacionalac Željko Kalac ne uživa puno poverenje stručnog štaba "roso-nera".

"Jedan veliki klub je ponudio oko 40 miliona evra za Petrov transfer", potvrdio je menadžer češkog golmana Pavel Zika.

Mediji podsećaju da Čeh (25) ima ugovor sa Čelsijem do 2010. godine, a da će doskorašnja standardna jedinica Milana, Brazilac Nelson Dida, na leto najverovatnije napustiti klub kao slobodan igrač.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Ronaldo priznao da je debeo

Brazilac Ronaldo, nekada najbolji fudbaler planete i najbolji strelac ikada na Svetskim prvenstvima, izjavio je da trenutno ima osam kilograma viška ali i da je uveren da će ukoro smršati.

"Trenutno imam 95 kilograma, a tokom SP 2002. bio sam na 87. Ako želim da budem na vrhunskom nivou kada se budem vratio fudbalu moraću da skinem osam kilograma. Kilograme sam nabacio posle operacije jer sam mesec dana ležao u krevetu. Međutim, sada je situacija drugačija, vozim sobni bicikl, puno plivam i vežbam, pa očekujem da ću se za nekih mesec dana vratiti na optimalnu težinu", izjavio je Ronaldo, koji je februara ove godine teško povredio levo koleno.
Prema lekarskim prognozama Ronaldov opravak se očekuje najranije na jesen.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
 Smiley 1 cuj priznao pa sta se ima priznavati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
Drogba: Sanjam o Milanu

Didier Drogba je u svojoj autobiografiji napisao kako je već prije dvije godine dok mu je Mourinho još uvijek bio trener u tajnosti pregovarao sa Milanom.
Pomalo čudno da je sve to baš sada objavljeno sedam dana prije velikog finala Lige prvaka između Drogbinog Chelsea i ljutog rivala Manchestera.
Drogba piše u svojoj knjizi da se sastao sa Gallianijem i Maldinijem tad prije dvije godine i kako su pregovarali o njegovom transferu u Milan.
Drogba je svoje odsustvo iz Londona Mourinhu opravdao odlaskom kod zubara u Pariz. Mourinho je kasnije saznao za te njegove tajne pregovore zbog čega je jedno vrijeme bio u jako lošim odnosima sa jednim od svojih najdražih igarača.
Uglavnom, na sastanku u Milanu trojka, Paolo Maldini, Adriano Galliani i Didier Drogba pregovarali su o transferu. Drogba je rekao da mu je veliki san zaigrati za Milan te da je sve na njima. Rekao im je da ponude Chelseau cijenu i sa njima se sve dogovore jer njegov pristanak već imaju.
Transfer se prije dvije godine nije ostvario, ali s obzirom da Drogba gotovo sigurno napušta Chelsea, sad bi mogao. Međutim Milanov plasman u prvenstvu će sigurno diktirati njegov transfer, jer ako rossoneri završe na petom mjestu i u Kupu Uefa što je vrlo vjerovatno, Drogbu će put sigurno odvesti prema nekoj drugoj destinaciji.
Možda opet u Milano samo na adresu drugog kluba.

sportin.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Drogba pregovarao sa Milanom još 2006.

Didije Drogba je u autobiografskoj knjizi priznao da je još 2006. godine boravio u Milanu gde se sreo sa kapitenom Paolom Maldinijem i potpredsednikom Adrijanom Galijanijem.

U knjizi između ostalog piše da „svi fudbaleri žele da jednog dana zaigraju u Milanu“.

„Rekao sam Maldiniju da je Milan klub u kome bih želeo da igram“, piše u Drogbinoj autobiografiji.

Kad ga je Galijani pitao da li bi obukao crno-crveni dres, reprezetativac Obale Slonovače je odgovorio:

„Sve zavisi od Vas, skupite pare i kontaktirajte Čelzi“.

Prema daljim navodima, ljudi iz Milana su dan kasnije kontaktirali Čelzi, ali do transfera nije došlo.

Tadašnji menadžer „plavaca“ Murinjo je reagovao kad je saznao za pregovore Drogbe sa Milanezima.

„Nismo deca, razgovaraćemo. Verovao sam ti, a ti si mi reako da ideš u Pariz kod zubara. Slagao si me. Zar te kod kuće nisu vaspitali?“, nije Murinjo krio bes.

Snažni golgeter se ipak odužio treneru, u toj sezoni postigao je 34 gola.

Prema pisanju engleskog „Mirora“, Drogba i Murinjo bi od leta opet mogli da sarađuju, i to baš u Milanu.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Pa šta je tu smešno? Smile
Koliko igrača u istoriji je igralo do 40 godine i kasnije?
Još plus što on igra bolje od Oda, Bonere, Jankulovskog i Đilardina kada ih skupiš sve zajedno na gomilu.

posto pratis milan mnogo vise od mene verujem ti da je mozda bolje odigrao od gore navedenih...

ali problem je to sto su gore navedeni odigrali na ispodprosecnom nivou tako da i nije bilo tesko bolje odigrati od njih...

rezultati sve govore... jedna od najgorih sezona milana otkako pratim seriju a uopste...

sta mislis da su u odbrani bila 3-4 igraca spremna kao zveri i da su odigrali na vrhunskom nivou.... ja mislim da im onda maldini ne bi bio ni potreban...

e sad ako je u interesu celnika milana da im i naredna sezona prodje ovako, onda ce im ovakav maldini sasvim dobro doci  Smile
Ovo je definitivno najgora Milanova sezona u istoriji, jer dolazi neposredno posle osvajanja dve velike titule - prvaka Evrope i sveta.
Te dve titule čine ovu sezonu neuspešnijom od bilo koje druge u kojoj je Milan završio ispod 4 mesta na tabeli.
Bez obzira na izgovore kao što su umor, iscrpljenost i slično. Šta bi radili da igraju kao ostrvljani i za novu godinu i za Božić i da imaju pauzu između dve polusezone od nekoliko dana.

E rekao si i ključnu rečenicu:
Citat
sta mislis da su u odbrani bila 3-4 igraca spremna kao zveri i da su odigrali na vrhunskom nivou.... ja mislim da im onda maldini ne bi bio ni potreban...
Imali smo samo jednu zver u odbrani - Alesandra Nestu. Jednog od najboljih defanzivaca na svetu i u istoriji fudbala. Ali problem je što njegova povreda leđa svake sezone dođe do izražaja barem nekoliko nedelja. Tu je bio i sjajni Kaladze koji mora, ponavljam MORA da produži ugovor sa Milanom.
I to je to. Imaš dva standardno dobra defanzivca, od toga jedan ( Kaladze ) ustvari igra prirodno kao levi bek, ali zbog potreba koje su namestile povrede mora da igra i štopera.
E sad kad tokom cele sezone moraš da pomeraš igrače u zadnjoj liniji, jer imaš na bekovima Kafua, Favalija i Seržinja koji zajedno imaju 110 godina i imaš Masima Oda koji ima 30g mozga, onda imaš veliki problem.
Maldini ne može da odigra 90 minuta na vrhunskom nivou, ali može 30 minuta do najviše 60, ali i to mu je previše.
E sad, tokom ove sezone, on je tako igrao, do sat vremena na vrhunskom nivou, ali ako nemamo igrača koji bi ga zamenio, dolazi do problema, jer on posle toga igra sa manje od pola snage i nije isti Maldini.
A poznato je da nije bilo mnogo zamena, jer su uglavnom u timu bili igrači koji svakih nekoliko dana idu kod doktora zbog išijasa i spondioloze, pa propuštaju svaki drugi meč.

Pošto uprava ne najavljuje neka zvučna imena za narednu sezonu, kada je u pitanju odbrana onda je dobro da znamo da ćemo imati igrača koji će sigurno moći da igra 30 minuta na vrhunskom nivou, jer se nadam da će do kraja leta biti doveden jedan ekstra štoper i desni bek.
Tada bi zadnja linija izgledala ovako:

Desni bek, Nesta, štoper ( Maldini ), Kaladze

Desni bekovi bi mogli da budu Alves kojeg traži pola Evrope, Zambrota kojeg najavljuju kao moguće pojačanje, mada ne znam koji će nam kad ni Barseloni ne treba, a i ne igra više na onom nivou na kom je igrao u Juventusu, a i ima toliko godina da klub sa njim ne sme potpisati ugovor duži od 2 godine.
Od desnih bekova koji bi mogli da dođu tu je i Lel iz Bajerna, mada ko zna koga će da otkriju za vreme EP.
Od štopera bi mogli da se potrude da kupe Ramosa za kog bi ja lično izdvojio jedno 70-80 miliona evra da sam predsednik Milana.
Sa Nestom bi bio najjači štoperski tandem na svetu pored Vidića i Ferdinanda. Definitivno. A i mislim da bi on produžio Nestin igrački vek. Kao Vidić Riu.
E tu bi Maldini mogao da uskače po pola sata pred kraj meča i da pomaže štoperima u zavisnosti od potreba, dakle, ili da zameni jednog od štopera, da se odmara u slučaju da ga treba sačuvati za naredni meč ili da se uključi kao treći štoper u slučaju da treba da se brani rezultat.

Sve u svemu on će biti snažna potpora timu, jer uvek treba imati iskusnog i jakog igrača njegovog kalibra.
A mislim da je i on sam osetio da sledeće sezone Skudeto može da se vrati u vitrine Milana. Smile Smile

Citat
Milan dovodi Čeha?
Samo neka dođe. Kako je juče branio kad sam igrao protiv zeta PES, iznervirao me je. Sve brani. Smile Smile

Citat
Drogba: Sanjam o Milanu
To je logično. Svi hoće da igraju u najjačem klubu na svetu.

Citat
U knjizi između ostalog piše da „svi fudbaleri žele da jednog dana zaigraju u Milanu“.
Ide u potpis legenda!!! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
 Smile Smile Smile za opsezan pregled... DA podsetim da milan ima Boneru, koji moze da igra i beka i stopera, ali je toliko malo igrao, da ga treba istrpeti jednu sezonu da ispece zanat. Definitivno im trebaju bekovi, i levi i desni, i jedan kvalitetan stoper... Kao i zadnji vezni, i NAPADAC!!! Jer samo Kaka i Pato ne mogu da igraju celu sezonu... Imaju Gurkufa koga su upropastili, i jos mnogo mladih igraca na pozajmicama, tako da je sve moguce...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Bonera je jako talentovan, ali nije dobijao priliku da se pokaže. Nekoliko utakmica nije dovoljno.
Gurkuf je upropašten iz prostog razloga ima 30 puta boljeg igrača na sovojoj poziciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy
Citat
Ronaldo priznao da je debeo

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 784 785 787 788 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Okt 2025, 23:07:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.