Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Dec 2025, 00:55:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 769 770 772 773 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 449304 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
aleks maninger , jesi siguran  Smile onaj sedi ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 Sjebo sam se  Smile, ispravio sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.4
mob
Nokia E65
I Pasquale Marino u vecini slucajeva koristi 3-4-3 taktiku ove sezone sa Udinezeom.A ove sezone Udineze igra odlicno.Mada to moze i da bude 5-2-3 taktika sa dva ofanzivna beka/krila Mestom i Dossenom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
I Pasquale Marino u vecini slucajeva koristi 3-4-3 taktiku ove sezone sa Udinezeom.A ove sezone Udineze igra odlicno.Mada to moze i da bude 5-2-3 taktika sa dva ofanzivna beka/krila Mestom i Dossenom.

tu formaciju najcesce koristi reprezentacija Brazila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.4
mob
Nokia E65
Ne znam , nisam pratio toliko ovaj Dungin Brazil...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
Ne znam , nisam pratio toliko ovaj Dungin Brazil...

i prije je reprezentacija Brazila igrala 3-5-2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Secam se i ja te sezone, tada sam poceo da pratim Kalco i fudbal uopste... Na pocetku sezone najbolja je bila Fiorentina, pa zatim Lacio, da bi im u poslednjem kolu Milan uzeo titulu. Smile

Vec tada su mi postali odvratni. Smile

Нису им отели у задњем колу већ два ил' три пре тога.

А што се "одвратности" тиче, па то је од особе до особе. Не постоји ништа што је засигурно. Изузев Манчестера наравно. Они су свима, осим онима који навијају за њих, гадни. Smile

Тадашњи Милан је водио Закерони, који је форсирао доста офанзивну игру, а Милан је тад био убедљиво најефикаснија екипа, али им је одбрана с друе стране била очајна. На свакој утакмици су примали гол.

Pa gledaj, nisu to uopće loši igrači, a ima tu i dvije ekstra klase (Maldini, Weah) plus još dva ili tri izvanredna igrača (Boban, Ziege, Albertini) i dva-tri veterana na zalasku sjajnih karijera (Costacurta, Leonardo, Donadoni)

Sve u svemu jako dobra momčad.

Problem je bio u antitalentu treneru i njegovoj kretenskoj taktici

Фацо и Веа и Бобан су тад били далеко од екстра класе, а Костакурти је тај залазак каријере трајао још 7-8 година. Smile

Moram da te ispravim, Weah nikada nije bio daleko od ekstra klase. On je uvek bio u samom vrhu svetskih napadaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
ako se ne varam bio je proglasen za najboljeg igraca sveta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy
pricajte sta hocete, al najbolji milan je bio onaj sa dejom savicevicem

evo i duki moze to cak da potvrdi  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Žorž Vea, jedan od najdražih mi igrača koji je igrao u Milanu.

1995. godine je bio najbolji igrač Evrope i sveta, a inače je on i proglašen za najboljeg igrača Afrike u 20. veku.
On je bio prava zver od igrača, samo što sam bio razočaran što je otišao u Čelzi 1999. godine.

@st_faca Znam da je u Italiji prilično teško igrati 3-5-2, a i ti si to prilično detaljno objasnio, međutim, danas je prilično lako izvesti modifikovanu formaciju 3-5-2, gde bi došlo do udvajanja igrača u odbrani kao što si i sam rekao da se radi u Italiji.
U Engleskoj je ovaj stil mnogo lakše primenjiv, jer su Englezi uvek imali timove sa ofanzivnijim bekovima, tzv. spoljnjim igračima, koji pokrivaju kompletnu stranu uz svoju aut liniju.
Primer Mančestera možda i nije najbolji, ali ako uzmemo slučaj da Vidić i Ferdinand igraju centralne bekove, tj. štopere, Braun, O'Šea ili Nevil desnog beka, a Evra da igra levog sponjeg, u tom slučaju imaš formaciju 3-5-2.
Desnu aut liniju u svakom slučaju pokriva Kristina, dok je Evra zadužen za kompletnu levu stranu terena. Naravno, za takvu formaciju mora biti igrač Evrinog kalibra po levoj strani i štoperi kao što su Vidić i Ferdinand da zatvore, tj. udvoje igrača u slučaju kontre i ako igrač prođe Evru.
Italijani igraju dosta sporiji fudbal nego što se igra na ostrvu, ali su majstori kontre, baš kao što si rekao.
Ako im ostaviš samo 5 sekundi prostora i vremena za kontru, oni će to da iskoriste.
Međutim, mislim da bi se konkretno u Milanu mogla primeniti modifikovana formacija 3-5-2 dovođenjem adekvatnih pojačanja.
Konkretno Kaha Kaladze je klasičan levi bek, ali mislim da se odlično snalazi na poziciji centralnog, od kako je Maldini povređen.
Seti se samo kako je igrao Maldini levog beka dok je Barezi bio u timu i kako je igrao kasnije centralnog. Mnogi su govorili kako nema teorije da zameni jednog Franka Barezija na toj poziciji, a on je po mom mišljenju mnogo bolji u toj ulozi, nego u ulozi levog beka.
Flamini u Arsenalu igrao je zadnjeg veznog, dakle defanzivniji je bio od Fabregasa i Hleba. Ali mislim da je dosta pomagao u organizovanju igre. U meču sa Liverpulom, od kako je napustio teren, osetio se njegov izostanak, iako je Silva prilično dobro obavljao svoj posao. Ali s obzirom na taktiku gosn Beniteza, Flaminijevo prisustvo bi mnogo značilo u probijanju bedema koji je pravio Liverpul. Čini se da su Hleb i Fabregas do kraja ostali bez ideja.
Iskreno, ne volim mnogo izraz plejmejker, jer je preuzet iz košarke, sporta koji, ako nije NBA, me ne privlači mnogo, ali ga često koristimo svi, jer su ga mediji dosta eksploatisali.
Kada sam rekao da bi Anćeloti trebalo da da Flaminiju više slobode u igri, mislio sam na to da bi on trebalo da od Pirla preuzme palicu ili da zajedno sa njim bude taj koji će da organizuje igru i da se više kreće u veznom redu.
Pirlo je u dvomeču sa Arsenalom izgledao kao neki debitant koji ne zna gde se nalazi i konstantno je slao dubinske lopte koje se ni u Premijer ligi ne bi mogle iskoristiti. Mnogo je čudan od revanša u Milanu.

Eto toliko, nadam se da nisam mnogo smorio. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 769 770 772 773 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Dec 2025, 00:55:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.