Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Mar 2026, 17:39:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 715 716 718 719 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 486108 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Dakle, Fjorentina je u ligi sampiona  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Kao što sam rekao Milan ima daleko teži raspored do kraja sezone, ali ne mora to doslovno do znači.

Može se dogoditi da Milan dobije od 12 bodova koliko je u opticaju, 7 ili 8 pa da uđe u LŠ, ako Fjore kiksne više puta, što i ne bi bilo veliko iznenađenje s obzirom na protivnike.
Kaljari, Parma i Torino se grčevito bore za opstanak, a Sampa je direktni konkurent za mesto na tabeli.

A dobro znamo kako davljenici koji se bore u Seriji A umeju da budu nezgodni.
Najrealnije mi je da padnu u Torinu i Kaljariju.
Dok mislim da je Parma konačno spremna za povratak u Seriju B.
Sa Sampom je moguć novi remi. U ovom slučaju Milan bi sa sve četiri pobede sigurno išao u LŠ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Japan´s J-League club interested in Ronaldo: report

Written by: AFP

TOKYO (AFP) - A cash-rich Japanese football club is interested in acquiring Brazilian superstar Ronaldo on loan as the AC Milan striker recovers from a ruptured tendon, a report said Wednesday.

The unidentified J-League club, rumoured to be in or around the greater Tokyo area, has one billion yen (10 million dollars) a year to spend on players, the daily tabloid Nikkan Gendai reported.

The 31-year-old Ronaldo has ruled out retirement after undergoing surgery in February for a ruptured tendon in his left knee. He is expected to be sidelined for at least nine months.

"He is expected to become able to run in May and train with the ball before the summer. That is enough to attract attention because he is Ronaldo," the daily quoted an unnamed Japanese broadcaster as saying.

"Depending on progress in his recovery, he may be asked to extend his loan period and play in the J-League in the 2009 season" which starts next March, the person said.

"The J-League and corporate sponsors are likely to join hands in backing the plan because it could serve as a catalyst in reinvigorating the league's popularity," he added.

There are nine J-League clubs in the Kanto region, which includes Tokyo. Among them are league champions Kashima Antlers and Asian club champions Urawa Red Diamonds.

Ronaldo said last week he had the idea of playing for Brazil's Flamengo, as part of his rehabilitation, before returning to Milan.

"I have an excellent relationship with my team. But I have to be up to the task. The idea is to go for a few months to Brazil -- why not Flamengo," the three-time FIFA world player of the year told the Italian daily Gazzetta dello Sport.

"And if all goes well I'll be a Rossonero (AC Milan player) once again."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Nokia -.-
ma mora fiorentina da kiksne samo nek milan nastavi da igra ovim tempom i opstacemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

I AM THE CLANSMAN!!! FREEDOM!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson W880i
100 % MILAN igra LS. Jedva cekam utakmicu sa Interom, tu pobedjujemo...
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Smile Smile Smile Smile Smile

E haj da vidimo i to.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson W880i

E haj da vidimo i to.

AJDE... Ima PIPPO da ih odere
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900

E haj da vidimo i to.
Videćeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Tesko je igrati protiv Redjine..Tu bi i Rnic bio car.. Smile
Smile Smile
Objasni mi poentu ovih postova. Ako nemaš šta pametnije da napišeš na ovoj temi onda nemoj pisati da bi napisao nešto.

Prezadovoljan sam pobedom, jer je bilo vreme da se pobedi na domaćem terenu sa ovako visokom gol razlikom "autsajder", naročito što je u prvom delu sezone upravo to bio problem, pobediti autsajdera.

Kaka je fenomenalno odigrao što nije ništa novo. Počastio je sebe i navijače hettrikom.
Pato je dokazao još jednom koliko je moćan napadač sa 18 godina. Drago mi je da svakim novim mečom sve više i više dokazuje ono što su mediji najavljivali, a to je da je on budućnost svetskog fudbala i da vrlo lako može da postane novi Ševčenko za Milan.
Pirlo je ponovo mnogo grešio. Ne znam šta mu se dešava u poslednjih nekoliko meseci i zašto toliko greši.
Od revanša sa Arsenalom, pa do danas, napravio je gomilu grešaka na štetu Milana.
Nesta i Kaladze su pravo osveženje za odbranu, a moram priznati da Kafu bez obzira na činjenicu da ima 37 godina igra 100x bolje od Masima Oda.
Joan Gurkuf je odlično centrirao za Pata kod 5. gola i možda je još jednom dokazao da bi ga trebalo forsirati više sledeće sezone.
Najveći problem u celoj priči predstavlja pobeda Fjorentine od 1:0 od sinoć i nova tri boda za ovu ekipu.
Četiri kola pred kraj prvenstva beže nam 4 boda i mislim da će ostati na 4. poziciji zbog lakšeg rasporeda.

Milan do kraja:

G: Livorno
D: Inter ( 2:1 za Inter u prvom delu sezone )
G: Napoli ( 5:2 za Milan )
D: Udineze ( 1:0 za Milan )

Fjorentina do kraja:

D: Sampdorija ( 2:2 )
G: Kaljari ( 5:1 za Fjorentinu )
D: Parma ( 2:1 za Fjorentinu )
G: Torino ( 2:1 za Fjorentinu )

A koji si ti kurac da bi ja tebi objasnjavao.
Kurcite se pobjedom na Redjinom,alo?
Cim vam dodje neko jaci,popisa vam se usred usta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson W880i
Smile Smile
Objasni mi poentu ovih postova. Ako nemaš šta pametnije da napišeš na ovoj temi onda nemoj pisati da bi napisao nešto.

Prezadovoljan sam pobedom, jer je bilo vreme da se pobedi na domaćem terenu sa ovako visokom gol razlikom "autsajder", naročito što je u prvom delu sezone upravo to bio problem, pobediti autsajdera.

Kaka je fenomenalno odigrao što nije ništa novo. Počastio je sebe i navijače hettrikom.
Pato je dokazao još jednom koliko je moćan napadač sa 18 godina. Drago mi je da svakim novim mečom sve više i više dokazuje ono što su mediji najavljivali, a to je da je on budućnost svetskog fudbala i da vrlo lako može da postane novi Ševčenko za Milan.
Pirlo je ponovo mnogo grešio. Ne znam šta mu se dešava u poslednjih nekoliko meseci i zašto toliko greši.
Od revanša sa Arsenalom, pa do danas, napravio je gomilu grešaka na štetu Milana.
Nesta i Kaladze su pravo osveženje za odbranu, a moram priznati da Kafu bez obzira na činjenicu da ima 37 godina igra 100x bolje od Masima Oda.
Joan Gurkuf je odlično centrirao za Pata kod 5. gola i možda je još jednom dokazao da bi ga trebalo forsirati više sledeće sezone.
Najveći problem u celoj priči predstavlja pobeda Fjorentine od 1:0 od sinoć i nova tri boda za ovu ekipu.
Četiri kola pred kraj prvenstva beže nam 4 boda i mislim da će ostati na 4. poziciji zbog lakšeg rasporeda.

Milan do kraja:

G: Livorno
D: Inter ( 2:1 za Inter u prvom delu sezone )
G: Napoli ( 5:2 za Milan )
D: Udineze ( 1:0 za Milan )

Fjorentina do kraja:

D: Sampdorija ( 2:2 )
G: Kaljari ( 5:1 za Fjorentinu )
D: Parma ( 2:1 za Fjorentinu )
G: Torino ( 2:1 za Fjorentinu )

A koji si ti kurac da bi ja tebi objasnjavao.
Kurcite se pobjedom na Redjinom,alo?
Cim vam dodje neko jaci,popisa vam se usred usta...

Da...zato smo osvojili ligu sampiona...zato sto nas jaci deru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 715 716 718 719 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Mar 2026, 17:39:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.