Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Mar 2026, 18:22:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 629 630 632 633 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 491641 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6303
Све је то тачно,а њихова немоћ ја тачно била у свој брзини и спретности и уиграности Арсеналових играча.
Милан није успео ништа да уради сем притиска на почетку утакмице,а од тада контролу над утакмицом је имао Арсенал.
Мислио сам да ће после онолико прилика Аресанла,Милан казнити све то,али то се није десило.А и драго ми је јер је победио бољи тим,и била би штета да такав тим не прође даље јер они заједно са Манчестером тренутно предају фудбал у европи.
Џаба Милану Кака,он је синоћ покушао саве,али није могао ништа посебно да уради.Пирлова веома лоша утакмица,а и голман је веома крив за она погодак Фабрегаса као и цела одбрана. Ако сте видели они су пуштали играче Арсенала на 20 метара да шутирају а ја сам се чудио што они то не раде. На крају Фабрегас на изненађење свих,а поготово Сеје Калача,постиже погодак са 30 метара. Јесте био добар гол,али би голмани врхунског калибра то требали да бране а не као овај балван који има 202 цм.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy
sta tek reci za onog retarda iz fenerbahcea koji je primio onaj gol od keite  Smile

sva sreca po njega pa se iskupi na penalima, inace bi ga po sletanju na istanbulski aerodrom natakli na kolac ...
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Мене занима зашто се ви жалите толико на те дубинске лопте Пирла?

Па то је и једина опасност по Арсенал синоћ била ... Још ако додаш да имаш прејебеног Пипа, стварно је било опасно...

Неко је такође споменуо да Фламини није довољно придоњео Арсеналовој дефанзиви и да није успио затворити Каку. Не, управо супротно, успио је одлично затворити Каку колико је то могуће, јер онако страшно брзог и спретног играча је јако, јако тешко чувати...

Боље га је синоћ чувао него у Лондону. Ја сам одушевљен његовим пратијама стварно ...

Na dubinske lopte Pirla, a ne Pipa.
Pogledaj ponovo snimak, pa ćeš videti da je 90% tih lopti završilo kod Almunije ili u gol-autu, ako Galas i Ture nisu izbili glavom.
Jedino je onu jednu loptu Senderos dodao na grudi Pipu.

A Fabregas je zatvarao Kaku više nego Flamini.
Koliko je loše odigrao u Londonu, toliko je loše odigrao u Milanu.
To mi kaže i drugar koji je navijač Arsenala.

Све је то тачно,а њихова немоћ ја тачно била у свој брзини и спретности и уиграности Арсеналових играча.
Милан није успео ништа да уради сем притиска на почетку утакмице,а од тада контролу над утакмицом је имао Арсенал.
Мислио сам да ће после онолико прилика Аресанла,Милан казнити све то,али то се није десило.А и драго ми је јер је победио бољи тим,и била би штета да такав тим не прође даље јер они заједно са Манчестером тренутно предају фудбал у европи.
Џаба Милану Кака,он је синоћ покушао саве,али није могао ништа посебно да уради.Пирлова веома лоша утакмица,а и голман је веома крив за она погодак Фабрегаса као и цела одбрана. Ако сте видели они су пуштали играче Арсенала на 20 метара да шутирају а ја сам се чудио што они то не раде. На крају Фабрегас на изненађење свих,а поготово Сеје Калача,постиже погодак са 30 метара. Јесте био добар гол,али би голмани врхунског калибра то требали да бране а не као овај балван који има 202 цм.
Uopšte ne krivim Kalaca za gol.
Lopta presečena na sredini terena. Brz okret Fabregasa, dobar prodor i slučajno precizan šut po klizavom terenu. Lopta dobije žabicu i to je to...
Golmani tako nešto teško brane.
Željko je sinoć odlično branio kao i u prethodnom periodu.
Naročito se ističe jer nije mnogo branio u poslednje vreme...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Onaj prvi gol je bio klasičan vratarev gol.

Glupi Kalac zaspao, nije pratio igru, nije bio spreman na udarac...

jebeš vratara koji primi gol sa 30 metara jer se krivo postavio ili kasno bacio

Kao što sam govorio - Kalac je osrednji do slab vratar.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6303
Слажем се да не бране,али он човек као да то није очекивао.Погледај Ван дер Сара који кад се испружи долази до стативе,а овај Сејо није могао. Не кривим само њега,него одбрану Милана која их је пуштала да шутирају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Не. Није Фламини ни синоћ ни у Лондону лоше одиграо. Синоћ је одгирао боље него у Лондону.

Рјетко који играч би боље затворио Каку него он синоћ. Каку је невјероватно тешко чувати, чак по мени и теже него што је било Роналдиња кад је био у топ форми. Стварно је физички прејак и спретан са лоптом, пролази од шале већину играча ...

Случајно сам написао Пипа умјесто Пирла, исправио сам ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy
faco jel mozes da mi objasnis zasto hrvatski komentatori kazu sinoc recimo, navodim primer " lopta je zavrsila u rukama kalca"

dakle bez "a" ispred "c"

zar ne treba da se kaze kalaca? Smile

znam da je nebitno, ali cisto me zanima...
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6303
О ови наши не знају како да зову час је Сејо Калач,калаћ,Калац  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Imaju nepostojano A... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Aj sad izadji napolje da te ispresavijam. Smiley
Smile Smile

Ne palim se, samo sam tražio da mi objasniš šta je neverovatno u onom tekstu.

Milan je još počevši od 3. kola kvalifikacija sa Crvenom Zvezdom, odigrao najviše mečeva od svih Evropskih kklubova do sinoćnje utakmice. Igrao je uporedo Seriju A, Kup Italije, Ligu šampiona ( koju je osvojio ). Zatim, počinje novo prvenstvo u Seriji A, pa umesto da odmaraju u novogodišnjim praznicima, kao i većina italijanskih klubova igraju Klupsko Svetsko prvenstvo i nastavljaju drugu polusezonu, a zatim dolazi i drugi deo LŠ...

Da li treba dalje nabrajati?

Smile

Da su umorni ne poricem,da su igrali mnogo utakmica takodje,ali da je to alibi-nije.

Kakva je to ekipa koja se sprema samo za osvajanje jednog trofeja,baci sve karte na njega(SP),meni ne ulazi u glavu da jedan Milan,siva eminencija svetskog fudbala,sprema ekipu za dvomece i eventualno jednu utakmicu.Ja od ove ekipe ocekujem da se stalno bori za skudeto, i istovremeno jurisa na LS,zasto? Jer renome Milana stavlja to kao obavezu,vi,Berluskoni,Anceloti morate da svatite da je ova ekipa dozivela zenit(sinoc smo svi vidjeli).Jer meni je nestvarno da se Milan zadnjih god.ne spominje kao favorit za osvajanje scudeta,da se Milan cupa za to 4 mjesto i to mi ne ulazi u glavu.

Eto zato ja plujem ovaj Milan(a daleko od toga da sam neki anti Milanista),jednostavno nevolim kad takav klub pada na tako niske grane.
Naravno zato je i vreme da se dovedu mlađi igrači i da se formira novi tim.

Ne možeš ti jednog Paola Maldinija tek tako da oteraš iz tima i da dovedeš nekog mlađeg na njegovo mesto.
Ipak je to igrač koji je odigrao preko 1000 mečeva za Milan, 172 meča u evro-kupovima, čovek koji je osvojio 5 od 7 titula prvaka Evrope...

Kada se on u junu povuče, na njgovo mesto će biti doveden neko mlađi i neko ko je dostojan Milanovog renomea.

Nadam se da će uraditi remont odbrane i da će u odbrani samo Nesta da ostane. Favali, Kafu, pa i Seržinjo koji je i kada dobije šansu igrao više u defanzivi nego u ofanzivi, zatim Kaladze koji možda ode u Liverpul, Odo, Bonera... Sve bih ja to počistio i za te pare kupio 3-4 ultra mega giga defanzivaca.

U veznom redu Kaka, Sedorf, Pirlo, Gatuzo i dalje mogu da igraju.

U napadu treba dovesti nekog mnogo jakog, ko bi sa Patom bio odličan u tandemu.

Za tako nešto će trebati dosta para, ali ako jedan Arsenal može da ima budžet za narednu sezonu 120 miliona za pojačanja, valjda će moći i Milan.

I naravno, nadam se da ćemo kupiti golmana napokon...

E o tome ja pricam.

Ali taj Maldini mora da zna da vise ne koristi ekipi(u tom mjeri kao nakada) da treba da prepusti tu poziciju nekom maldjem.

Svi ti igraci koje su nabrojao(odbrana) su za staro gvozdje.
Sredina:Ja bi ostavio samo Kaku i Pirla(jos dvije god).
Gatuzo-jeste da se covjek bori,trci za dva igraca,ali nije to to vise.Pa pogledajte sta radi mali Fabregas,a taj tempo on vise nemoze da prati.Zahvaliti mu se,i dovesti igraca koji ce biti spreman da se suprostvai ovim mladicima.
Sedorf-po meni jedan od najvecih majstora koje sam ja gledao,on pa i moze da igra jos jednu sezonu,ali nije to to,potreban je jos jedan igrac uz Kaku koji ce da pregazi teren za jebenih 30s.

Napad:Pato,talenat,meni je licno strah za njegovu karijeru,zasto? Mislim da se previse ocekuje od njega,decko ima 18 god. a sve je svaljeno na njega,zato je kao sto si i ti rekao,pod hitno je potreban jedan razarac da mu pomogne.Na pr.Drogba a pogotovo Adebajor.

I za klub kao sto je Milan pare netrebaju da budu problem,jer prakticno nijesu imali troskova,+ 50 milki od Seve..Da se uradi potpuni remont ekipe.

Golman da,ima puno dobrih a jeftinih golmana.
I vidio sam da neko krivi Kalaca za onaj gol,mislim da ti nijesu u pravu.To se u 90% slucajeva ne brani,lopta bjezi od golmana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 629 630 632 633 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Mar 2026, 18:22:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.